یادداشتهای سارا ایمانی (16) سارا ایمانی 22 ساعت پیش بی کتابی محمدرضا شرفی خبوشان 3.9 68 بیکتابی سفری است میان شعلههای عشق به دانایی، جایی که کتاب نه کلمه، که جانِ آدمهاست. حس کردم هر برگش تکهای از غیرت، درد و شرافت مردمانیست که برای نگه داشتن حقیقت جنگیدند. پینوشت: نثر کتاب برایم دشوار و گاه جانفرسا بود؛ جملهها سنگین و پر از ارجاعاتی که تمرکز و حوصله میطلبید. اما پشت این سختی، لذتی پنهان بود؛ مثل کندن گنج از دل خاکِ سخت، که اگر طاقت بیاوری، پاداشت عمیقتر خواهد بود. 0 2 سارا ایمانی 22 ساعت پیش زنبق دره اونوره دو بالزاک 4.0 4 زنبق دره داستان عشقی است پاک، اما محبوس در قفس محدودیتها و سکوتها. بالزاک با نگاهی عمیق، رنج دلهایی را روایت میکند که جرئت گفتن ندارند اما تا ابد عاشق میمانند. عشق در این کتاب نه پرشور و پرصدا، بلکه آرام، نجیب و جانسوز است. هر واژهاش مثل برگ لطیف زنبق، هم بوی احساس میدهد و هم زخمِ نرسیدن را به دل مینشاند. خواندنش مثل قدم زدن در باغی از حسرتهاست، اما با عطری از وفاداری جاودان. 0 5 سارا ایمانی 22 ساعت پیش ملت عشق الیف شفق 3.4 232 ملت عشق مثل نسیمی از عرفان و عشق است که قلب آدم را قلقلک میدهد؛ پل میزند بین قرنها فاصله و نشان میدهد عشق واقعی، زمان و مرز نمیشناسد. 0 2 سارا ایمانی 22 ساعت پیش مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.2 334 با اُوه خندیدم، گریه کردم، و در نهایت، یاد گرفتم که مهر، راه خودش را حتی از میان دیوارهای سرد پیدا میکند. 0 2 سارا ایمانی دیروز هزار خورشید تابان خالد حسینی 4.1 112 «هزار خورشید تابان» برای من قصهی زنانی بود که زیر آوار جنگ و خاموشی، باز هم خورشید شدند؛ نه یکی، بلکه هزار تا. مریم و لیلا، هر دو انگار صدای همه زنایی بودن که سوختن، جنگیدن و هنوزم بلدن ببخشن. این کتاب یادم داد گاهی عشق و رنج، با هم دستتو میگیرن تا بزرگ شی، بیصدا ولی محکم. 0 3 سارا ایمانی 4 روز پیش بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی 3.8 123 این کتاب مثل یک آهنگ کمحجم و پرخاطرهست؛ هر بار گوشش میدی، یک حس جدید میریزه توی قلبت. مناسب وقتی دلت میخواد با خودت خلوت کنی و غرق فکر بشی. 0 1 سارا ایمانی 5 روز پیش هرس نسیم مرعشی 3.8 104 کتاب «هرس» مثل یه دریچهست به دل آدمهایی که وسط جنگ گیر کردن و هنوز زخماشون خوب نشده. نسیم مرعشی با زبانی ساده، اما بسیار تصویرگر، خوزستان بعد جنگ رو میسازه؛ جوری که شن روی پوست تنت، مزه خاک توی دهنت، حتا صدای گاومیشها وسط روستا رو حس میکنی. اگه دنبال داستانی با فضای جنگی اما دقیق، با درد واقعی آدمها، روایت سمبلیک و تصویرسازی احساسی هستی—که هم غم داشته باشه، هم تحولی عمیق توش باشه—«هرس» دستکم به درد فکر کردن میخوره. 0 5 سارا ایمانی 1404/4/16 نام تمام مردگان یحیاست عباس معروفی 4.3 17 وقتی «نام تمام مردگان یحیاست» رو خوندم، حس کردم یه تیکه از دلم افتاده وسط قصه. اون همه داغ و سوگ پشت هم، آدمو له میکنه، ولی یهجایی، با تولد دوبارهی امید، انگار کسی دستتو میگیره از ته چاه میکشه بالا. این رمان برام دربارهی زندهموندنه، نه مرگ. یه جور ایمان بیسروصدا به زندگی، حتی وقتی همهچیز تموم شده. من از این رمان این حس و حال رو میگیرم که زندگی همیشه یه راه باز داره؛ دقیقا وقتی فکر میکنی همهچیز مرده. همین:))) 0 5 سارا ایمانی 1404/1/21 چمدان جلد 8 بزرگ علوی 3.3 3 چمِدان، تاریخچه اتاقِ من، رقصِ مرگ؛ داستان های موردعلاقهی من از این کتاب. 0 5 سارا ایمانی 1403/5/9 بچه های قالیبافخانه هوشنگ مرادی کرمانی 3.9 24 اثرِ "مرادی کرمانی"،تلخ اما واقعی... 0 16 سارا ایمانی 1402/3/23 سنگ کاغذ قیچی آلیس فینی 3.8 144 نمیدونم باید اسم ژانر این کتاب رو جنایی گذاشت یا نه! جذابیتی نداشت! 1 28 سارا ایمانی 1402/3/23 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 131 محتوای کتاب سادههست و چیز زیادی برای ارائه نداره! روند داستان آرام هست،طوری که میخوای هر چه سریعتر کتاب تموم کنی و کنار بذاری.. 2 34 سارا ایمانی 1402/3/23 فردا شکل امروز نیست نادر ابراهیمی 3.7 10 این کتاب مجموعهای از داستانهای کوتاه نادر ابراهیمی هست. اولین داستان(امروز شکل فردا نیست)بسیار زیاد تامل برانگیز هست... 0 24 سارا ایمانی 1402/3/23 کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.8 241 کتابی که از بارها خوندنش خسته نمیشم:) 0 21 سارا ایمانی 1402/3/23 هر دو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 299 این کتاب موضوع جدید و جالبی داشت،ولی نه به اون اندازهای که ازش تعریف میکردن... 0 11 سارا ایمانی 1402/3/23 او سلمان شد سیدناصر هاشم زاده 3.9 6 این کتاب باعث شد من ایشان را با نام روزبه ایرانی (یک شخصیت بزرگمنش ایرانی)بشناسم نه سلمان فارسی (یار و همراه پیامبر). 2 11