یادداشتهای فاطمه مرادی🌻 (30) فاطمه مرادی🌻 دیروز ادواردو بهزاد دانشگر 3.7 42 ادواردو آنیلی... قبلا از این مرد من فقط اسمشو شنیده بودم و هیچ تصوری ازش نداشتم. اصل مطلبو بگم این کتاب شاهکار ادبی یا همچین چیزی نیست. نثر روون و سادهای داره و انگار واقعا داری یه دفتر خاطرات میخونی. از گروهی که برای تهیه مستند از یه مسلمون ایتالیایی و البته شهسد رفتن. اما این ایتالیایی متفاوته! پسر و وارث سابق یکی از بزرگترین شرکتای خودروسازی... بگذریم من خیلی خیلی از این کتاب خوشم اومد. به دلم خوش نشست مثل یه غذای مامانپز خوشمزه. حتی حاضرم بارها این کتابو بخونم. منتها تیکه کلام اون پسره هی رو مخم میرفت. هی بارها و بارها در صفحات پشت سرهم بیان میشد و جوری بود که میخواستم کتابو بکوبم تو دیوار 0 5 فاطمه مرادی🌻 دیروز کلکسیونر عطر کتلین تسارو 3.6 18 صادقانه بگم تنها بخش مورد علاقه من از کتاباش راجب عطر سازی و عطرا بود وگرنه من از کتاب فقط بوی کهنه و چرکین و مه آلودی میگرفتم که حتی جلوی چشمامو میگرفت. شخصیت زنعطرساز و گذشتهاش برام خیلی عجیب غریب بود و اون حس خنگی که از اون دختر شخصیت اصلی میگرفتم رو مخم میرفت. خوب بود ولی خوب نبود. 0 1 فاطمه مرادی🌻 2 روز پیش کتابخانه ی ارواح ریچارد دنی 3.8 101 نه خیلی خوب بود نه خیلی بد در واقع. من اون پیچش داستانیش و اون شوک آخر کتابیرو دوست داشتم. 0 0 فاطمه مرادی🌻 2 روز پیش مربع های قرمز: خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا از کودکی تا پایان دفاع مقدس زینب عرفانیان 4.4 53 خاطرات حاج حسین یکتا در میان مربعهای قرمز. دوستش داشتم و برام جالب بود. اون توصیفات .. اون رایحهای که برام خاطراتو زنده میکرد. اون گذران زندگی که من و همراه خودش کرد. خوب بود مثل یه زندگی. ممنون از اقای یکتا پ خانوم عرفانیان بابت به جا گذاشتن این نشان زندگی. 0 0 فاطمه مرادی🌻 2 روز پیش آبی ها سعید تشکری 4.1 9 دوستش داشتم. متفاوت بود و طراحی جلدشم خوب بود فقط گاهی شخصیت زکریا برام غیر قابل درک میشد وگرنه توصیف قضا و دیالوگا رو دوست داشتم . انگار نشسته بودم برای تماشای یه فیلم خوب. 0 0 فاطمه مرادی🌻 2 روز پیش سوار سوم: داستان زندگی امام حسین (ع) محمد کاظم مزینانی 4.7 2 من دوستش داشتم. اون پیچش و شخصیت سازیش خیلی خوب بود ولی گاهی انگار دچار لغزش میشد و باعث میشد کسایی مثل یزید مظلوم به نظر برسن. 0 0 فاطمه مرادی🌻 2 روز پیش خیمه خورشید: چهل قصه از زندگی امام حسین (ع) ناصر نادری 4.5 1 شاید کمی سنم کمتر بود و محتوای کتابو قبلا نشنیده بودم برام جالب تر بود. 0 0 فاطمه مرادی🌻 2 روز پیش هنر داستان نویسی ابراهیم یونسی 3.6 5 دوستش داشتم خیلی خوب توضیح میداد فقط نسخهای که من میخوندم فونت چاپش روی مخم میرفت. 0 0 فاطمه مرادی🌻 2 روز پیش آسنا و راز کنیسه سمانه خاکبازان 4.1 24 صادقانه بگم خانوم خاکبازان ایدهای رو برای روایت انتخاب کردن که کار هر کسی نیست. و من خوشم اومد. شخصیتا اون طبیعت لازم رو داشتن و گاهی عمق شخصیتیشون مشهود بود. فضا سازی و تصویر سازیشم معمولی و زیبا بود . از طراحی جلد و گرافیکشم که چیزی نگم خوشگلیش خوب بود. فونت انتخابیم خوب بود چشمو اذیت نمیکرد . و اون اخرش و اون پیچششم دوست داشتم کلیشه رو یجورایی دور زده بود قشنگ بود. اینکه شبهات غدیر و هم تلفیق کرده بود در داستان خوشم اومد. انتظار گسترش بیشتری داشتم به خاطر همین نیم ستاره کم کردم. 0 0 فاطمه مرادی🌻 2 روز پیش باغ مخفی مجید پورولی 3.3 10 اول اینو بگم که بعضی از کسایی که برای این کتاب یادداشت گذاشتن فکر گزدن که این باغ مخفی اون باغ مخفیه در حالی که نیست و داستانش خیلی متفاوت تر از اونه. میتونیم این کتابو جرعهای از کتاب انسان ۲۵۰ ساله بدونیم که نویسنده اونو در قالب داستان بیان کرده و سعی کرده . داستان راجب طلبهایه که معتقده اهل بیت اهل سیاست نبودن . از این طرف در حوزهای که این اقا مشغول تدریسن طلبهی دیگری هست که معتقده اهل بیت اهل سیاست هم بودهاند و خود او هم سیاسیت. طلبههای جوانی که تحت تدریس این دو استادند حیران شدهاند که بلاخره حق با کدام است. از این طرف اقا پسر این اقا طلبه اولی عاشق دختر ان طلبهای شده که اهل سیاسته . ولی آقای طلبهای که طرف سیاست نیست میگوید که آبش با آن اقا تو یک جوب نمیرود و در نتیجه مخالفت میکند با این ازدواج. تا اینکه دوست این اقای طلبه آن را به دیدار طلبه دیگری اهل نجف میبرد که معتقد است اهل بیت هم اهل سیاست بودهاند. به طور خلاصه بگم داستان خوب بود تا حدودی شخصیت هارم خوب ساخته بود ولی خب ممکنه برای بعضیا نوع نوشتاریش سنگین باشه. 0 0 فاطمه مرادی🌻 2 روز پیش Haunting Adeline 2.4 25 راستش اصلا بهش ستارهای نمیدم و قصدم ندارم بدم. دو صفحه خوندم به اندازه کافی چشمام مسموم شد و نیازمند به وایتکس شدم برای شستن چشمام. حیفففففففف حیفففففففف اون کاغذایی که برای چاپ این کتاب حروممم شدد. یه مشت مضخرف. شخصیت اصلیای خوشگل که فقط فکر و ذهنشون... شخصیتایی که همه از دم مریضن و مثلا چون شخصیت اصلی پسر میزنه چندتا کثیفو میکشه کارای خودش خیلی خوبه و نیاز به توجیه نداره. واقعا متاسفم برای نویسندش بابت نوشتن چنین .. استغفرالله من چیزی نمیگم... 0 5 فاطمه مرادی🌻 2 روز پیش زیبا صدایم کن فرهاد حسن زاده 4.0 128 اولاش حس میکردم کسل کنندس و اون چیزی که من میخوام نیست. به خصوص که زیاد بودن دیالوگا داشت روی مخم میرفت و حس میکردم خیلی عجیب غریب داره پیش میره( نیم ستاره به خاطر همون کم کردم) ولی دیگه رفته به رفته چه شخصیت زیبا چه شخصیت خسرو اون پختگی و طبیعت لازم رو پیدا کردن. داستان دچار زیبایی و قشنگی شد و منو داخل خودش کشید طوری که طعم کیکی که خسرو خریده بود رو حس میکردم و اخرش اینجوری بودم که چه چه چه؟! یه لحظه صبر کن ببینم. این فوق العادس! یکی از بهترین پایانا و خاتمه بخشیا. خلاصه که عالی 0 2 فاطمه مرادی🌻 6 روز پیش کارناوال شوم ریچارد دنی 3.6 31 اگه گسترش پیدا میکرد واقعا میزد روی دست جلد اولش. صادقانه بگم معمولی معمولی بود. اون پیچش و جذابیتی که در جلد اول مشهود بود رو نداشت و خیلی ساده میگذشت. زیاد خوشم نیومد. 0 0 فاطمه مرادی🌻 6 روز پیش سیاه قلب کورنلیا فونکه 4.1 54 کتاب خیلی زیبا با ایدهی نابیه. مشتاقم جلدای بعدی این کتابم بخونم چون چیزی که من در این جلد دیدم یه فانتزی کامل نمیشد بهش گفت. خیلی جاهاهم توصیفات اضافی و به نظر من غیر ضروریش روی مخ میرفت. اما شخصیتا ملموس و واقعی بودن. بعضی وقتا دلم میخواست مگی رو از شدت رو مخ بودنش خفه کنم. بعضی وقتام خیلی شخصیت مورتیمر برام جالب میشد تا حدودی که اگر میکردم بهتره بهش بیشتر بپردازن. گرچه انتظار گسترش شخصیت در خصوص کاپریکورن رو بیشتر داشتم و شخصا برای من یه شخصیت خیلی شرور و ترسناکی به نظر نمیومد بلکه یه شخصیت بیحال و طماع بهم لبخند میزد. باستا انصافا شخصیت سازیش خیلی خوب بود. یه شخصیت خاکستری رو به سیاهی و دقیق. لازمه بگم انگشت خاکی هم برام تا حدودی جالب و رو مخ بود؟! شخصیت فرید برای من خیلی خیلی جالب بود نویسنده در خصوص بقیه شخصیتا مثل زاغچه و الینور و فنوگلیو و حتی سمورک شیطون( گوین) خیلی خوب عمل کرده بود. و تنها نقاط رو مخشم ترجمش در خصوص بعضی از اسما , توصیفات گاه غیر ضروری بود. هشدار: اگه انتظار یه فانتزی کامل دارید این مجموعه رو شروع نکنید چون طعم این کتاب یه چیزی بین کلاسیک و فانتزیه.. 0 0 فاطمه مرادی🌻 1404/5/10 بگذار اسبت بتازد محبوبه زارع 4.1 16 بسم الله. برخلاف بقیه که میگن جوری بود که حر انگار از اول طرف امامه من برعکس فکر میکنم. تو کتاب به خوبی تونسته بودن اون آشفتگی روحی روانی رو نشون بدن و شخصیت پردازیاشون عمق داشت. فضا سازیشم نگم که انگار خودم داشتم عطر حریم امام حسین رو حس میکردم. خلاصه که من خوشم اومد. 0 1 فاطمه مرادی🌻 1404/5/10 پرده آگاتا کریستی 4.4 16 وای وای اگاتااا. قشنگ منو سر میدووند. هربار حدسام اشتباه از اب درنمیومد. عاشقش شدممم 0 2 فاطمه مرادی🌻 1404/5/10 دختر پرتقالی یوستین گردر 3.9 3 خب یه نامه از طرف پدر به پسر و سیر داستان عشق و عاشقی. خیلی ملموس و قابل پیش بینی بود اما خب. .. خوب بود 0 1 فاطمه مرادی🌻 1404/5/10 سه شنبه ها با موری میچ آلبوم 3.7 180 جذاب بود برام و متفاوت شاید یکی از رمانایی که توشون این چیزا حرفش میشه و من بیحرف نشستم خوندمش. ولی اونقدرام خاص نبود که بگم شاهکار شاهکار. معمولی:) 0 0 فاطمه مرادی🌻 1404/5/10 ارباب حلقه ها؛ یاران حلقه جی. آر. آر. تالکین 4.4 70 میتونم هر وقت از فانتزیای ترند زده شدم بازم به این کتاب برگردم و داستانشو بخونم. خیلی جذاب و متفاوته. جغرافیا، زبان فرهنگ، عمق شخصیتا اصلا خیلی خوب بود😭 0 0 فاطمه مرادی🌻 1404/5/10 خوب های بد، بدهای خوب سومان چینانی 4.1 59 ایدهاش جذاب و متفاوته، این جذابیتا و داستان سراییا و... ولی خب بعضی از شخصیتا برام خیلی غیر واقعین و نتونستم تصورشون کنم امیدوارم تو جلدای بعدی بکنم. فقط یه کوچولو برام ساده بود 0 0