یادداشتهای غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. (48) غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1404/1/3 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 138 "نه،واقعا فردا که ببرندش من چهکار کنم؟" به نظرم هیچ کلمهای در هیچ زبان زنده دنیا جز صدای درونم نمیتونه دربارهی این کتاب بگه.. از نظر من داستایوسکی برای این کتاب هیچ کلمهای رو بی دلیل انتخاب نکرده انگار هر بند بند این کتاب یک داستان عمیق پشتش جا داده جوری که با هر کلمه آدم میخواد ساعت ها بهش فکر کنه واژهایی این کتاب جوری کنار هم به شکل هنرمندانهای قرار گرفتن تا حقیقت های وجود انسان رو تداعی کنن این هنرمندی داستایوسکی رو توی سر فصل "دختر سر به زیر شورش میکند" رو میشه به خوبی لمس کرد..تاکید دارم لمس کرد ،درک نکرد به طور گیراست که احساسات این کتاب رو میشه به دست گرفت در یک کلمه محسور کنندهست من این کتاب رو صوتی با صدای آقای تایماز رضوانی گوش دادم و امان از این صدا بهقدری ماهر بودن در خوندن کتاب که حتی یک خط خوندن رو هم به گوش دادن ترجیح ندادم 4 23 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/12/29 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 325 آخرین کتاب سال هزار و چهارصد و سه✨️ کتابی کوتاه ولی ماهر در نمایش احساسات عمیق و قوی..! 0 18 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/10/26 تمام نورهایی که نمی توانیم ببینیم آنتونی دوئر 3.9 8 روایتی آمیخته با غم از جنگ جهانی دوم که از زبون دختری نابینا اهل فرانسه و پسر نوجونی که داره به یکی از مردهای ارتش آلمان تبدیل میشه.. خوندش تجربه خیلی به یادماندنیای بود..مخصوصا فصل های آخر کتاب که یک تجسم کامل از احساسات انسانی بود! 0 25 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/10/25 برج نرون ریک ریوردان 4.7 2 یک مجموعه دیگه هم از ریک ریوردان تموم شد این مجموعه یک سری شخصیت هارو گرفت ،یک سری رو کنار هم گذاشت ،به یک سری راهشون رو نشون داد و.. به یک شخصیت نشون داد چیزی رو داد که بدست آوردنش کلی غم و شادی رو رقم زده بود..انسانیت رو! ریک خیلی خوب تونسته بود به بهونه یه خدای پرت شده از المپ انسانیت و احساسات رو به نمایش بکشه.. و در آخر اپولو به قولش عمل کرد.. اون اپولو شد و به یاد داشت. 0 32 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/10/17 مقبره پادشاه ستمگر ریک ریوردان 4.6 1 با پایان این جلد،فقط یک جلد دیگه تا خداحافظی با ماجراهای ایزد پرت شده از المپ مونده.. 0 28 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/10/16 آپولو؛ مارپیچ آتشین جلد 3 ریک ریوردان 4.1 6 من اپولو خواهم شد. و به یاد خواهم داشت. این جلد بیشتر از اون چیزی که فکرش رو میکردم قلبم رو شکست و باعث شد از فصل ۳۳ تا آخر کتاب و همین الان که این متن رو مینویسم یه بغض توی گلوم گیر کنه💔. هیچیدیگههمین 12 23 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/10/8 آپولو؛ شبح تاریکی جلد 2 ریک ریوردان 4.3 5 جلد دوم تموم شد. این یعنی خیلی به جلد سه و اون اتفاق نزدیکم..🚶🏻♀️ نه بابا کی گفته میترسمممم 6 23 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/10/5 آنی شرلی در اونلی جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.7 45 ممنون بابت لوسیمودمونتگمری بابت حس خوبی که با خوندن این کتاب بهم منتقل شد✨️ 2 30 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/10/2 پیشگویی پنهان ریک ریوردان 4.1 12 قلم جی.کی رولینگ من رو به "خونه" برمیگردونه قلم دارن شان بخشی از "خودم" رو داره.. ولی قلم ریک ریوردان.. حس "خونهیمن" رو داره✨️ درست مثل حسی که دورگه ها نسبت به کایرون و کمپ دورگه ها دارن.. زمانی که توی فصل های آخر این کتاب پرسی جکسون دوباره با ریپاتد و خانوم لیری برگشت و داد زد و گفت "هی نکبت برنزی" خوشحالی که بهم دست داد خوشحالی مخصوص خود این شخصیت بود خوشجُلبکی🥲 پ.ن::درکمکنید از شدت هیجان مغزم خاموش شده جملات نامفهوم میگم😭😂 15 26 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/9/20 داس مرگ؛ داس مرگ جلد 1 نیل شوسترمن 4.6 69 اولین تجربه خوندم از کتابای نیل شوسترمن کتاب خشکسالی بود و باورم نمیشه هر حسی که موقع خوندش پیدا کردم با خوندن این کتابم دوباره تکرار بشه! روال آروم اوایل استرس صد صفحه آخر و در آخر.. آسودگی فصل پایانی! 5 40 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/9/8 بخش دی فریدا مک فادن 4.2 257 مغزم قفل شده حتی نمیدونم چی بنویسم. 0 25 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/8/24 آتش دزد تسلیم نمی شود جلد 3 تری دیری 3.9 6 به وقت پایان یه مجموعه به یادموندی دیگه از اساطیر یونان✨ 2 26 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/8/18 درباری از مه و خشم (قسمت اول) سارا جی. ماس 4.1 2 همهی کتابای سارا جون بلا استثنا از اول تا آخر آروم و ملایمن همون ۵۰ ، ۶۰ صفحه آخر همه چی قرو قاطی میشه🤝🏻 7 25 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/7/17 هارلی کویین شیدایی دیوانه وار پاول دینی 3.6 4 بچهتر که بودم (۱۲،۱۳ سالم بود)عاشق زوج جوکر و هارلی کوئین بودم. احساس میکنم این کتاب کلا نظرم رو درباره ش عوض کنم دیگه اونقدر جوکر رو دوست نداشته باشم. و دلم برای هارلی بسوزه. 4 18 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/7/13 کلئوپاترا و سرزمین مصر لیونورا هورنبلو 4.8 1 یکی از کتابایی که نشون میده تاریخ چقدر میتونه بی رحم و تراژدی باشه.. و اینکه چهره های بزرگ تاریخی چه سرنوشت عجیبی رو تجربه کنن.. 0 18 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/6/27 پرواز آتش دزد جلد 2 تری دیری 3.7 5 اگه قرار معبد قهرمان برای همون که من فکر میکنم ساخته شده باشه. باید بگم قرار کلی اشک بریزم توی جلد سوم. 4 23 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/6/26 رابعه و بکتاش؛ عاشقانه ای از الهی نامه عطار امیر عباسیان 4.1 12 فقط میتونم بگم وای عطار نیشابوری و شکسپیر بهترین دوستای هم دیگهن🤝🏻 0 16 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/6/24 جنگل های سکوت جلد 1 امیلی رودا 4.2 12 اینجوری فانتزی های ساده و روون برای من خیلی عزیزن🥲 دقیقا مثل سهگانه صعود و حماسه دارن شان🛐 1 20 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/6/5 افعی و بال های شب جلد 1 کریسا برودبنت 3.7 17 از خوندنش خیلی لذت بردم🤝🏻 1 24 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. 1403/6/3 بادیگارد کاترین سنتر 3.6 16 ساعت یک ربع مونده به سه نصف شب تموم شد. خودتون بفهمید چقدر دوستش داشتم 4 31