یادداشت غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨.
غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨.
اولین کتاب چالش کتابخوانی متفاوت لیا✨️ جنگ تروا جنگ عجیبیه،جنگی که علت وقوع اون زیبایی یک زن و عشق یک مرد به اون بود،جنگی که مردها راه انداختند و کشته دادند و پیروز شدهاند اما در نهایت این زنان بودن که آثار جنگ رو با چشم خودشون دیدند و به دوش کشیدند! وقتی برای اولین بار نسخه خلاصه شدهی ایلیاد هومر رو خوندم احساس دلسوزی خودم رو نسبت به تروا حس کردم و وقتی نغمه آشیل رو خوندم غمِ بزرگ یونانیان روی دلم نشست ولی با خوندن زنان تروا،به این نتیجه رسیدم که مردان جنگ میکنند و میرن یا به نوعی پیروز میشن یا شکست خورده و کشته ولی این زنان هستند که با خاطرهی جنگ زندگی میکنن، پس در هر جبههای قبل از نگاه کردن به جنبه مردانهی اون باید به لطافت از دست رفته ی زنان نگاه کرد زنان هستند که غنیمت حساب میشن و مجبور به بردگی میشن این زنان هستند که سوختن شهر،به اسارت گرفتن هم جنس های خودشون،کشته شدن مردها و نابود شدن هر آنچه که تا الان بود رو با چشم خودشون میبینن و با جون و دل لمس میکنن! شاید اوریپید بیشتر از هرچیزی میخواست بهمون ثابت کنه که "جنگ چهرهای زنانه ندارد!" از خوندش لذت بردم(جیگرم خون شد) و پیشنهادش میکنم ✨️ پ.ن:کاساندرا؟این بچه زیادی گناه داره