یادداشتهای مسعود میرزینلی (26) مسعود میرزینلی دیروز انتری که لوطیش مرده بود صادق چوبک 3.7 26 مجموعه از سه داستان کوتاه و یک نمایشنامه از « انتری که لوطیش مرده بود » و « توپ لاستیکی » لذت بردم . اما خواندن « چرا دریا طوفانی شده بود » و « قفس » هم خالی از لطف نبود. اولین کتابی هست که از چوبک میخوانم و قطعا آخرین کتاب نیست که از او میخوانم به شدت علاقمند شدم به ایشان. 0 33 مسعود میرزینلی 2 روز پیش زمستان 62 اسماعیل فصیح 3.5 17 داستان جذاب و پرکششی بود با یک لحظه جذاب تر از این بابت که از منصور فرجام تصویر یک عاشق رو ساخت نه یک قهرمان مطلق لذت بردم 0 0 مسعود میرزینلی 1404/5/21 رازهای سرزمین من رضا براهنی 4.8 3 کتابی قلدر که قطعا برای نوشتنش زحمت های زیادی کشیده شده است لذت بردم از خواندنش 0 0 مسعود میرزینلی 1404/3/8 سخت پوست ساناز اسدی 3.4 65 داستانی که در عین سادگی پر کشش بود با پایانی جذاب لذت بردم از خواندن این کتاب 0 0 مسعود میرزینلی 1404/3/6 جای خالی سلوچ محمود دولت آبادی 4.1 166 اگر کمی در ابتدا حوصله به خرج بدهید رفته رفته داستان گیرا تر میشود داستان تلخ و واقعی است از خواندن این کتاب لذت بردم 0 0 مسعود میرزینلی 1403/11/13 همسایه ها احمد محمود 4.1 104 احمد محمود قلم زیبایی دارد ، شخصیت پردازی رو خوب انجام میدهد و دغدغه دارد تصویر سازی به طوریست که انگار فیلم میبینید از خواندن همسایه ها لذت بردم و قطعا باز هم سراغ کاری های دیگر آقای محمود رو خواهم گرفت. 0 0 مسعود میرزینلی 1403/10/30 چشم هایش بزرگ علوی 3.6 246 از کتاب انتظار بیشتری داشتم از یک سری عبارات خوب که بگذریم داستان معمولی و یک خطی بود ولی به شدت از خواندنش لذت بردم 0 0 مسعود میرزینلی 1403/10/18 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 138 دومین کتابیست که از نادر ابراهیمی خواندم ارتباط برقرار نکردم نمیدونم مشکل از کلامه یا از گذر زمان که همه چیز شعاری به نظر میرسه و توصیه خواننده به خواندن کتاب های دیگه به خاطر تعدد انجام اینکار کمی تو ذوق میزد 0 0 مسعود میرزینلی 1403/10/18 سال بلوا عباس معروفی 4.2 207 از ابتدا تا انتها لذت بود که البته توأمان با غم بود به قلم عباس معروفی باید غبطه خورد سال بلوا رو از سمفونی بیشتر دوست داشتم 0 0 مسعود میرزینلی 1403/8/21 چهل نامه ی کوتاه به همسرم نادر ابراهیمی 4.2 95 کتاب روایت یک زندگی واقعیست با همه زیبایی ها و زشتی ها همین که نویسنده سعی نکرده با نگاهی سانتی مانتال عاشقانه خودش رو توصیف کنه کلام خودش رو ارزنده تر کرده ولی لحن نامه ها حس نصیحت شدن به آدم القا میکنه ولی در عین حال آموزندس ولی آنقدری که فکر میکردم ازش لذت نبردم 0 0 مسعود میرزینلی 1403/7/27 گیرنده شناخته نشد کاترین کرسمن تیلور 4.0 49 چقدر همه چیز این کتاب عجیب اما ملموس بود عوض شدن آدم ها دقیقا به همین سرعت و شدت اتفاق میوفته فوقالعاده بود کتاب مفید و مختصر 0 2 مسعود میرزینلی 1403/7/22 پدر سرگی لی یف نیکالایویچ تولستوی 3.9 66 یک داستان جهان شمول است و لذتبخش که با ترجمه فوقالعاده سروش حبیبی شما غرق در داستان و اتفاقات میشوید. 0 0 مسعود میرزینلی 1403/7/20 نامه به پدر فرانتس کافکا 3.9 41 نثر قوی ولی روان و پر عمق 0 1 مسعود میرزینلی 1403/7/18 شازده احتجاب هوشنگ گلشیری 3.6 58 داستان یک فروپاشی سبک سیال ذهن نوشته شده که شاید دلیل ارتباط نگرفتن من با این کتاب همین باشه . ولی من در جاهایی از این داستان عشق رو هم حس کردم عشق شازده احتجاب به فخرالنسا و البته جنون که ناشی از فروپاشی درونیه در کل کتاب جالب ، سخت و مهمیه 0 1 مسعود میرزینلی 1403/7/16 نان سالهای جوانی هاینریش بل 3.4 13 تلخ اما جذاب و پرکشش با پایانی معمولی در کل خواندنش خالی از لطف نیست. 0 1 مسعود میرزینلی 1403/7/13 عقاید یک دلقک هاینریش بل 3.3 166 کتاب خوب است فضای تلخی دارد ولی از ابتدا که گذر کنید در عین تلخ بود جذاب و گیراست. 0 2 مسعود میرزینلی 1403/7/13 جام جهانی در جوادیه داود امیریان 4.2 76 دوران راهنمایی بود که این کتاب رو خوندم هنوز هم فکر کردن بهش شیرین و لذت بخشه برام. 0 4 مسعود میرزینلی 1403/7/13 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 4.5 197 فوقالعاده است. بعد از یک جنایت ( شخصیت آنرا خدمت به خلق میداند ) درگیر مکافات میشود .شخصیت پردازی که ویژه ترین توانایی داستایفسکی است در این کتاب بیش از هر کتابی که از او خواندم خودش رو نشون میده و بی همتاست. 0 1 مسعود میرزینلی 1403/7/13 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 466 فقط باید گفت فوقالعاده بود. تکنیک در داستان نویسی که هیچ لطمه ای نزده بود و رفت و آمد به قبل و حال جذاب و لذتبخش بود . در عین تکنیک داستان فوق العاده جذاب و گیرا بود و چه سرنوشت تلخی داشتند آیدین های این مُلک. 0 2 مسعود میرزینلی 1403/7/13 ملکوت بهرام صادقی 3.7 64 شروعی فوقالعاده که مجبورت میکنه تا آخر داستان رو ادامه بدید. خیلی از جاهای داستان گنگه و هضمش کار سختیه،در کل داستانی عجیب،جذاب،خلاقانه و سخت است. 0 3