یادداشتهای امیرمحمد نوروزی (15) امیرمحمد نوروزی 4 روز پیش چه کار می کنی با یک فکر نو؟ کوبی یامادا 4.3 8 تصویرسازی های این کتاب خیره کنندست... 0 2 امیرمحمد نوروزی 4 روز پیش چه کار می کنی با یک مشکل؟ کوبی یامادا 3.9 6 کتابی که میشه تصویرسازی هاشو قاب کرد و به دیوار زد، این کتاب بیشتر از این که یه اثر ادبی و داستانی باشه یه اثر هنری محسوب میشه. تصویرسازی های کتاب خیلی از متن جلوتره و میشه گفت متن کتاب با اینکه ایده خوبی داشته بدون وجود نقاشی ها هیچ حرفی برای گفتن نداره. 0 3 امیرمحمد نوروزی 5 روز پیش انبار زغال سنگ (ماجراهای تن تن 19) هرژه 3.0 1 بعد مدت ها، یه جلد نخونده از تن تن دوست داشتنی رو تموم کردم. این جلد رو به نسبت کتابای دیگه ای که خوندم کمتر دوست داشتم. 0 3 امیرمحمد نوروزی 7 روز پیش ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 106 به توصیه همسرم این کتابو خوندم، میگفت الان وقتشه. راست میگفت. 5 9 امیرمحمد نوروزی 1404/3/1 ماتیلدا رولد دال 4.4 92 همیشه تعریف کتاب های رولد دال رو شنیده بودم، ولی راستش هیچ وقت فکرش رو هم نمیکردم یه کتاب با من کاری کنه که یکی از مرخصی های سربازیم بخاطرش به باد بره :))) . اقای رولد دال فقط یه داستان ننوشته، بلکه انگار به طرز شگفت انگیزی دوربینِ قصه گو رو داده دست یه کودک که ماجرا رو روایت کنه. و چقدر این بیان روون و جذاب کودکانه با تصویرگری های کوئنتین بلیک خوب و درست در هم آمیخته، جوری که انگار تصویرگر کتاب هم درون داستان زندگی کرده و فریم به فریم از کاراکتر های قصه عکس گرفته! کوئنتین بلیک در عین سادگی به کوچیک ترین جزئیات و توصیفاتی که نویسنده بهش پرداخته به درستی توجه کرده و چیزی رو از قلم ننداخته، خط و خطوط طراحی های کتاب بی تکلف و پر از حسه، تا اون جایی که دوست دارم بعضی هاش رو قاب کنم و بذارم جلوی چشمم. غافلگیری های کتاب خیلی فراتر از انتظارم بود. مثل سریال های دنباله داری که دلت میخواد پشت هم ببینی آخر هر بخش دوست داشتم کتاب رو ادامه بدم . 0 14 امیرمحمد نوروزی 1404/2/20 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 361 نمیدونم چی بگم، حد اقل ژانر مورد علاقه ی من نبود. آخر قصه برام پیش بینی پذیر بود و از اونجایی که من تو داستان غرق میشم، این مدل تلخی منو اذیت میکنه. به خصوص که تهش عادی تموم شد و با یه اتفاق خاص منو غافلگیر نکرد. 0 11 امیرمحمد نوروزی 1404/2/19 بادکنک نقره ای جسی اولیوروس 4.4 11 «بادکنک نقرهای» رو امروز تو نمایشگاه کتاب خوندم و دست روی نقطه عمیقی از قلبم گذاشت، جوری که نتونستم جلوی اشکام رو بگیرم. کتاب به طرز لطیف و خیلی قشنگی ماجرای یه پدربزرگ که فراموشی گرفته رو از زبون نوهش روایت میکنه. تصویرگری کتاب خیلی عجیب و غریب و خارق العاده نیست ولی کارشو به درستی انجام میده. در کل وزنه ی کتاب روی روایتش بود. دلم نیومد کمتر از پنج به این کتاب بدم. 0 29 امیرمحمد نوروزی 1404/2/17 عکس خانوادگی کرم ها جنیفر فرانک 4.7 9 ایده ی داستان خیلی خوب بود و از همه جذاب تر تصویرگری کتاب بی تکلف و دوست داشتنی و البته خلاقانه بود. تا حالا به این فکر نکرده بودم که هویج میتونه تخت خواب کرم های خاکی باشه:)))) دست مریزاد آقای دیوید اِزرا استاین! 0 3 امیرمحمد نوروزی 1404/2/17 سنگی نشستهبود ساکت و آرام رضی هیرمندی 4.1 7 ساده و باشکوه بود 0 2 امیرمحمد نوروزی 1404/2/17 مجموعه پسری که دور دنیا را رکاب زد (3جلدی،باقاب) الستر هامفریز 4.0 1 این مجموعه کتابو به خاطر تصویرگر جلدش، استاد دوست محمدی خریدم و زمان خوندنش افتاد سال ۱۴۰۰، زمانی که کرونا گرفته بودم و کنج اتاقم خودمو قرنطینه کرده بودم. کتاب با وجود پتانسیل بالای داستان، خیلی پیچیدگی و گرهی که با دست باز نشه نداره ولی خوندنش به خصوص تو اون دوره برام حس خوبی داشت. 0 2 امیرمحمد نوروزی 1404/2/15 خرگوش گوش داد! رضی هیرمندی 4.7 60 ترکیب جذاب متن دوست داشتنی و تصویرسازیهای پر حس و حال دقیقاً همون چیزیه که آدم از کتاب کودک انتظار داره. کتابی به شدت لطیف که نمیخواد با پتک یه خرمن چیز یاد بچه بده، بلکه خوننده رو به همدلی دعوت میکنه. 0 4 امیرمحمد نوروزی 1404/2/15 هری پاتر و زندانی آزکابان جلد 3 جی. کی. رولینگ 4.6 92 این کتاب کلید ورود به دنیای جادوگریه و خوننده هاش در معرض خطر ابتلای ابدی به بیماری انتظار برای دریافت نامه از هاگوراتز هستند:) تنها نکته ای که همیشه اذیتم میکنه جلدهای زشتیه که ناشر برای کتاب هاش چاپ کرده و مشخصا ارزشی برای جلد کتاب هاش قائل نبوده. صد حیف... 0 1 امیرمحمد نوروزی 1404/2/15 هری پاتر و جام آتش جلد 5 4.7 3 متاسفانه من از اون دست آدمایی ام که فیلم هری پاتر رو تو بزرگسالی تازه دیدم و بعد دیدن فیلمش برای کشف بیشتر دنیای جادویی ای که خانم رولینگ خلق کرده اومدم سراغ کتاب هاش. و دقیقا همون چیزی بود که میخواستم، پر از جزئیات و اطلاعاتی که توی فیلم ها خبری ازش نبود. من نسخه صوتی هری پاتر رو با صدای آرمان سلطان زاده گوش دادم و به جرئت میتونم بگم دست کمی از تماشای یه فیلم جذاب نداشت! 0 1 امیرمحمد نوروزی 1404/2/15 کلبهی عمو تام هریت بیچر استو 4.0 29 این کتابو تو دوران آموزشی سربازی شروع کردم و تقریبا تا نصف خوندم، داستان منو با خودش همراه کرد و دوسش داشتم. شخصیت ها جوری تو داستان توصیف شده که به خوبی میشد با جزئیات تصورشون کرد. بعد هفت ماه دوباره شروعش کردم و نتونستم کتابو زمین بذارم. در عین تلخ بودن بخش هایی از داستان، نویسنده به خوبی با اتفاقات شیرین داستان رو تلطیف و قابل ادامه دادن کرده بود. 0 1 امیرمحمد نوروزی 1404/2/15 ماجراهای تن تن هرژه 3.3 2 تن تن که بد نمیشه ولی چون ناخودآگاه با جلدهای بعدیش مقایسهش میکنم این جلد از نظر داستانگویی و اتفاقاتی که میوفته از بقیه عقبه، انگار هرژه هنوز دستش گرم نشده بوده 0 1