یادداشتهای دیانافریدکیا (22) دیانافریدکیا 4 ساعت پیش کلاغی که با خدا حرف زد کریس فاستر 4.5 1 چقدر این کتاب قشنگ بود نشون میداد زندگی بیشتر از خوردن خوابیدن این کتاب من رو یاد کتاب جاناتان مرغ دریایی انداخت متفاوت بودن و دنبال حقیقت و کشف زندگی حتی به ازای جونت 🪽🤍✨ 0 0 دیانافریدکیا 4 روز پیش یک جعبه پیتزا برای ذوزنقه ی کباب شده جمشید خانیان 3.2 12 داستان خیلی عجیبی داشت ولی چقد جالب توی یک خانواده هرکسی علایق خودشو داشت مثلا پدر که همه چیو ریاضی میدید ولی بعدش فهمید که همه چی ریاضی هندسه نیست واقعا لذت بردم از خواندنش شخصیت مادر خانواده دختر خانواده انا و پدر به خوبی بیان توصیف شده بود 🤍✨ 0 37 دیانافریدکیا 4 روز پیش قلب زیبای بابور جمشید خانیان 3.7 9 داستان خیلی لطیفی بود و دلنشین ولی من جعبه پیتزا برای ذوزنقه کباب شده رو بیشتر دوست داشتم جمشید خانیان واقعا بینظیر 🤍 0 2 دیانافریدکیا 5 روز پیش صوفی و چراغ جادو ابراهیم حسن بیگی 3.8 9 خیلی قشنگ بود هم رونده داستان هم تعریف واقعا لذت بردم من علاقه زیادی به داستان هایی دارم که یک نفر تلاش میکنه به رویاش یا هدفش برسه صوفی واقعا پسر فوق العاده ای بود من تو کتابخانه کانون به هرکس معرفی کردم خوند آمد گفت واقعا دوسش داشتم از اون کتاب های دوست داشتنی کانونی هستش ✨حتی برای صمیمی ترین دوستم خریدم خوند خوشش آمد اول برای اون خریدم خوشش آمد بعد منم گرفتم برای خودم خوندمش 🤍 0 2 دیانافریدکیا 5 روز پیش راز خانه ی سه خواهرون عبدالمجید نجفی 3.0 1 زیاد با رونده داستان ارتباط نگرفتم حتی اولش میخواستم با دوستم بخونم که من میخوندم و اون شنوده بود وقتی خوندم تا چند صفحه اولش اصلا ارتباط نگرفت و گفت تو خودت اینو بخون و برام تعریف کن زیاد دوست نداشتیم :) 0 0 دیانافریدکیا 5 روز پیش اسکلیگ دیوید آلموند 4.3 11 دومین کتابی که از دیوید آلموند خوندم بعدش متوجه شدم این اولین کتاب نویسنده بود ولی واقعا محشر بود اولین کتابی که از این نویسنده خوندم جزیره بود و علاقه پیدا کردم به قلمش بعدش اسکیلیگ خوندم اصلا از علاقم کم نشد حتی بیشتر هم شد که اسم من مینااست واقعا بی نظیر بود یعنی این دوتا یک طرف اسم من مینا است یک طرف 0 0 دیانافریدکیا 5 روز پیش مگره و مرد تنها ژرژ سیمنون 3.1 11 من با اینکه زیاد جنایی کارگاهی نمی خوانم ولی واقعا خیلی خوشم آمد ازش متن کتاب و داستان کامل قابل فهم بود و جزئیاتش خیلی خوب بود ولی قبول دارم زیادی داستان پیچ داد ولی آنقدر قشنگ تعریف میشد که حین داستان واقعا اینم حس نکردم یکم طول کشید که تموم بشه تازه یک ماجرا دیگه از همین مگره گرفتم که بخونم ✨ 0 0 دیانافریدکیا 5 روز پیش دختری که ماه را نوشید! کلی بارنهیل 3.6 183 نه دوسش داشتم نه بدم آمد ازش 0 1 دیانافریدکیا 5 روز پیش دکتر جکیل و مستر هاید رابرت لوئیس استیونسون 3.8 35 از اون کتاب هایی بود که تازه بعد از ۳۰ اینا متوجه شدم و اولش با کتاب صوتی پیش رفتم که بفهمم ولی وقتی دیگه متوجه شدم با داستان اشنا شدم ماتم برد آنقدر که داستان عجیبی بود در مورد دوگانگی شخصیت انسان خیر و شر و اینکه اگر بخوای مثلا صفت شرت سرکوب کنی ممکنه به جای اینکه سرکوب بشه بدتر غالب تو بشه و نتونی مهارش کنی پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش و بزارید مغزتون ورز بخوره چون با ادم این کارو میکنه 🤯✨ 0 0 دیانافریدکیا 5 روز پیش نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 299 نازنین یک شاهکار داستان عشقی که میسوزد خاکستر میشود 0 1 دیانافریدکیا 5 روز پیش خاطرات یک آدم کش یونگ-ها کیم 3.6 134 میتونم اعتراف کنم این کتاب با مغز آدم بازی میکنه قشنگ میگیره دستش و ورز میده مثل یک خمیر نویسنده آنقدر حرفه ای و قشنگ نوشته که شخصیت داستان الزایمر داشته و زوال عقل ولی کل کتاب کاری کرد انگار خواننده کسی که کتاب میخونه هم دچارش آخر کتاب میفهمی دخترش نبوده پرستارش بوده و همه اینا ساخته ذهنش اونجا شوکه میشی :)❤️🩹 2 11 دیانافریدکیا 5 روز پیش مزرعه ی حیوانات جورج اورول 4.3 402 جورج اورول با این داستانش اشاره کرد به اینکه شورش میکنی تا از دست یک دیکتاتور خلاص بشی ولی بازم میوفتی در چنگال دیکتاتوری بردگی و توی داستان هرکدوم از خوک و ... نماد یک جامعه بودن مثل ناپلئون 0 0 دیانافریدکیا 5 روز پیش شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.1 568 شخصی به امید ناستنکا صبح بیدار میشد ولی ناستنکا عاشق یکی دیگه بود و چشم انتظار اون فرد ناستنکا حتی آنقدر اهمیت بهش نداد تا اسم طرف بپرس برای همین ما هیچوقت اسم شخصیت اصلی نفهمیدیم با وجود اینکه تو هر صفحه ۲۰ اسم از ناستنکا بود نمونه ای از عشق یک طرفه ❤️🩹 0 0 دیانافریدکیا 5 روز پیش بیگانه آلبر کامو 4.0 329 وقتی با خط اول صفحه اول کتاب روبه رو میشی میفهمی چه شاهکاری من واقعا به قلم آلبرکامو علاقه دارم و اولین کتابی که ازش خوندم بیگانه بود آلبرکامو خیلی جالب اشاره به پوچ گرایی میکنه یا همون امپریالیسم 0 1 دیانافریدکیا 5 روز پیش مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 466 کتابی که آدم رو مواجه میکنه با مرگ و نشون میده بعضی وقت ها آدم ها به خودشون سخت میگرن و به همه چیز گیر میدن ولی آخرش که چی ؟ 0 0 دیانافریدکیا 6 روز پیش جاناتان، مرغ دریایی ریچارد باخ 3.7 158 واقعیت این کتاب من رو کتاب خوان کرد بعد خواندنش متوجه شدم همه ما درونمون یک جاناتان داریم که باید بهش اجازه بدیم پرواز کنه و اوج بگیره 🕊️🤍 0 0 دیانافریدکیا 6 روز پیش دالرگات ؛ فروشگاه بزرگ خواب و رویا لی می یه 4.0 50 من خیلی باهاش همزاد پنداری کردم چون من عاشق رویا دیدنم و رویا برام جذاب حالا فکرشو بکن یک مغازه رویا میفروشه تاحالا از این دیدگاه نگاه نکرده بودم برای همین برام خیلی جالب بود که مثلا کابوس از کجا میاد و .... 💖 0 0 دیانافریدکیا 6 روز پیش سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 464 برادر بازاری برادر شاعر را کشت ... کتابی که با هر صفحه اش برای آیدین اشک میریزی این کتاب همیشه در ذهن و قلبت باقی خواهد ماند ❤️🩹 0 1 دیانافریدکیا 6 روز پیش پیش از بستن چمدان مینو کریم زاده 4.1 14 من این کتاب رو با با بغل دستی مدرسم یعنی دوست صمیمیم خوندمش اون گوش میکرد و من براش میخوندم هردومون واقعا از داستان لذت بردیم و بعد مدت ها هنوز هم شخصیت های داستان به یادمون از اون کتاب های کانونی جذاب 💗👌🏻 0 0 دیانافریدکیا 6 روز پیش مغازه خودکشی ژان تولی 3.4 592 برای من خیلی دیدگاهش جالب بود و یک مغازه خاص بود که من تاحالا باهاش برخورد نکردم برای همین تصور کردن همچین مغازه ای خیلی جالب باحال بود به همه این کتاب پیشنهاد میکنم ✨👌🏻💗 3 1