یادداشتهای اَمیرْرِضا|Amirreza (21) اَمیرْرِضا|Amirreza 3 روز پیش استانبولچی معصومه صفایی راد 3.5 12 بسم الله الرحمن الرحیم کتاب به نظرم کمتر در مورد شهر استانبول حرف زده یا بهتر بگم بیشتر از تاریخ این شهر حرف زده تا خود شهر و مسائلش 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1404/1/20 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 184 بشم الله الرحمن الرحیم زندگی پر و فراز نشیب و عجیب آیت الله سید علی قاضی طباطبایی که زندگانی اورا همراه با مراتب رسیدن به مرحله قرب الهی نشان میدهد. واقعا کتاب محشری بود. 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1404/1/20 پروانه ها گریه نمی کنند مرضیه اعتمادی 3.9 23 بسم الله الرحمن الرحیم ۱۵ روایت از معلولیت های مختلف که انسان را با خود به دنیای معلولیت ها میبرد. آدم با خواندن این کتاب حس میکند که جای خود فرد یا خانواده آن فرد معلول هست. پیشنهاد میکنم حتما میخونید شاید یک روز این اتفاق هم برای شما بیوفتد. 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1404/1/8 مین آراء: روایت 20 سال برگزاری انتخابات در سرحدات شمال غربی از 78 تا 98 به روایت یک ناظر معمولی حسین شرفخانلو 3.1 3 بسم الله الرحمن الرحیم روایت هایی جالب از انتخابات... انصافا خیلی جالب بود روایت هاش توصیه میکنم حتما بخونیدش 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1404/1/6 ایران؛ نرسیده به امارات: روایتی از بوموسی، جنوبی ترین جزیره ایران علیرضا رافتی 3.4 16 بسم الله الرحمن الرحیم سفرنامه ای که نویسنده دوبار به بوموسی سفر کرده تا از آنجا بگوید از خیابان،خانه ها و خیلی چیزهایی که نمیدانیم در این سفر کوتاه مدت به تنب بزرگ و تنب کوچک هم سفر کرده و از آنجا هم توضیحاتی نوشته. 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1404/1/5 شهری در آسمان سید مرتضی آوینی 4.9 2 بسم الله الرحمن الرحیم این کتاب از خرمشهر میگوید... از جوانان ایران میگوید... از شهر زمینی و آسمانی خرمشهر میگوید... 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/12/26 برای مهمانی خدا آماده شویم علیرضا پناهیان 3.9 9 بسم الله الرحمن الرحیم کتاب خوبی بود خلاصه ای از زیبایی های ماه مبارک رمضان از سختی های ماه مبارک رمضان و دلایل روزه گرفتن 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/12/19 درضیه: شهید علی شرفخانلو به روایت مادر حسین شرفخانلو 4.3 2 بسم الله الرحمن الرحیم کتابی که خاطرات مادر شهید با فرزندش نوشته شده کتاب خیلی خوبی بود و بعضی جاها اشک آدم را در می آورد مادر بودن سخت است و مادر شهید بودن سخت تر از آن... 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/12/15 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 88 بسم الله الرحمن الرحیم شاید با خواندن این کتاب اگر نمازخوان نبودید نماز خوان بشوید البته بهتره بگم قطعا نمازخوان میشوید اگر نمازخوان هستید قطعا نمازتان تغییر خواهد کرد. واقعا دست آقای پناهیان درد نکنه کتاب خیلی خوبی بود. 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/12/14 ممنوع الخروج: روایت پرفراز و فرود اعزام یک مدافع حرم محمد حکم آبادی 4.0 3 بسم الله الرحمن الرحیم کتاب خوبی بود از سختی هایی که آن زمان برای مدافع حرم شدن بود میگفت از جنگ در سوریه و... 2 4 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/12/11 آدم ها احمد غلامی 4.0 29 بسم الله الرحمن الرحیم کتاب خوبی بود خاطرات کوتاه و مختصر از افراد مختلف از شهید تا قاتل و معتاد و... خاطراتشان جالب بود و چه خاطرات عجیبی... 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/12/7 بیست و هفت روز و یک لبخند: روایتی از زندگی شهید بابک نوری هریس فاطمه رهبر 3.9 27 بسم الله الرحمن الرحیم این کتاب در سه فصل نوشته شده که فصل اول در موضوع اتفاقاتی که برای نویسنده در مسیر نوشتن کتاب این شهید میاد همراه با هاطرات کوتاهی از شهید. فصل دوم خاطرات شهید از کودکی تا بزرگسالی که بیشتر روی حضور شهید در سوریه مانور داده شده نوشته است. فصل سوم هم که خیلی کوتاه هست خاطره خانواده شهید روز شهادت شهید هست. کتاب خوب و مختصری بود و خیلی روان نوشته شده بود اما از خاطرات کودکی و نوجوانیش کم بود. 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/12/7 بی بابا: روایت هایی از فقدان پدر حسین شرفخانلو 4.2 10 بسم الله الرحمن الرحیم روایتی از ۱۸ نفر که درد بی پدری را قبل از به دنیا آمدن و در کودکی و در بزرگیشان کشیدهاند. روایتی از ۱۸ پدرِ ساواک و شهید و فراری تا... این کتاب حس آدم را به نبود پدر میدهد. 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/11/28 اثریا نیما اکبرخانی 4.0 28 بسم الله الرحمن الرحیم روایت مردی که به جنگ داعش در سوریه میره و در سوریه برای آزادسازی محاصره منطقه اثریا.... متنش بدون سانسور از کشتن ها و سر بریدن ها و... میگوید. کتابی کوتاه و مختصر درباره جنگ با داعشی ها. 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/11/28 تسخیرشدگان مینا شائیلوزاده 3.8 6 بسم الله الرحمن الرحیم روایت دختری به نام بهار که برادر بزرگش به مجاهدین خلق عضو شده و داستان هایی که در ادامه بر سرش میآید پدرش شهید شده و ... 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/11/27 تهرانِ جان (روایت هایی از زندگی با تهران) مهدی قزلی 3.2 7 بسم الله الرحمن الرحیم کتاب خوبی بود. کتاب روایتی از کسانی که در تهران زندگی کرده بودن از کسانی که به عنوان مسافر موقت اومده بودن تا از کسانی که یک عمر ساکن تهران بودن. روایت ۱۵ نفر از جای جای افراد ایران که همه یک خانواده و یک دل بودن رو نشون میداد. 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/11/21 داستان راستان: جلد اول و دوم مرتضی مطهری 4.5 49 بسم الله الرحمن الرحیم کتاب از ۱۲۵ داستان تشکیل شده که ۷۵ داستان آن از جلد اول و ۵۰ داستان آن از جلد دوم هست. داستان های جلد دوم هم نسبت به داستان های جلد اول بلند تر هست. موضوع این کتاب هم از داستان و پند های پیامبر و امامان و افراد معروف گذشته هست که داستان های خیلی خوب و آموزنده ای بود. همین که شهید مطهری از اون کتاب های سنگین و فلسفی و... اومده اینطور کتاب نوشته یعنی ارزش خوندن داره. 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/11/20 کامالا هریس و جو بایدن (ناگفته های زندگی) پیتر شوایزر 2.7 1 بسم الله الرحمن الرحیم کتاب خسته کننده ای بود به زور تونستم تمامش کنم این کتاب بخشی از فساد های کامالا هریس و جو بایدن و خانواده اش میگوید. 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/11/13 ازدواج به سبک شهداء مهدی قربانی 4.3 4 بسم الله الرحمن الرحیم در این کتاب از ۷۹ شهید که محل تولد و تاریخ تولد و محل شهادت و محل دفن و عملیاتی که شهید شده نوشته شده بعد از اینها خاطره ای کوتاه از مراسم عقد یا عروسی آنها توضیح میدهد و بعد از خاطره یک سخن اخلاقی از چهارده معصوم یا هم رهبر معظم انقلاب گفته میشه. کلا کتاب خوبیه و پیشنهاد میکنم برای همه یه بار بخونن. 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/11/11 وسنی سعید تشکری 3.9 2 بسم الله الرحمن الرحیم در این کتاب نویسنده خاطرات نوجوانی خود و زندگی کردن قبل از انقلاب میگوید که در منطقه ای از مشهد زندگی میکرد و اتفاقاتی که برای خودش و خانواده اش میافتد. نوشته ساده هست و کلمات و جملات عامیانه بعضا استفاده شده. در این کتاب علاوه بر خاطرات و... به اعتراضات ۱۷ دی ۱۳۵۶ زنان میپردازد... کتاب واقعا کتاب خوب و عالی بود و شاید اول های کتاب بی معنی و کسل کننده بوده باشد ولی در ادامه خیلی داستانش جالب و زیبا بود. 0 3