معرفی کتاب وسنی اثر سعید تشکری کتابعمومیداستانایران وسنی سعید تشکری و 1 نفر دیگر 3.9 7 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 11 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر ستاره ها شابک 9786002540782 تعداد صفحات 200 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب وسنی، ویراستار حسین علی نقی. بریدۀ کتابهای مرتبط به وسنی اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/11/11 وسنی سعید تشکری 3.9 2 صفحۀ 178 بیبی چشم باز کرد و چشمش به گنبد و بارگاه افتاد. انگار دوباره زنده شده بود. پیاده شد و رو به حضرت سلام داد. احمد کمی عقب تر از بیبی سلام داد. بیبی گفت: هوای اینجا همیشه نوئه، انگار هر لحظه سال تحویل میشه. 0 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین جواد مرتضوی زاده 1402/4/20 این کتاب برای من که خیلی نوستالژی بود، یاد روزایی که خونه مامان بزرگم میموندم و باهاش زندگی می کردم، تفاوت نسل حال با نسل دهه ۵۰ و دوران توی این کتاب خیلی جذابه، توصیه می کنم مشهدیا حتما این کتاب رو بخونن. قسمتهایی از کتاب اشتراکاتی با کتاب روز آزادی زن داره. در کل کتاب خیلی خوبیه حتما بخونید. نویسنده کتاب سعید تشکری هست. 0 4 اَمیرْرِضا|Amirreza 1403/11/11 بسم الله الرحمن الرحیم در این کتاب نویسنده خاطرات نوجوانی خود و زندگی کردن قبل از انقلاب میگوید که در منطقه ای از مشهد زندگی میکرد و اتفاقاتی که برای خودش و خانواده اش میافتد. نوشته ساده هست و کلمات و جملات عامیانه بعضا استفاده شده. در این کتاب علاوه بر خاطرات و... به اعتراضات ۱۷ دی ۱۳۵۶ زنان میپردازد... کتاب واقعا کتاب خوب و عالی بود و شاید اول های کتاب بی معنی و کسل کننده بوده باشد ولی در ادامه خیلی داستانش جالب و زیبا بود. 0 3