یادداشتهای فاطمه سادات حسنی (17) فاطمه سادات حسنی 1404/2/1 اتاق افسران مارک دوگن 3.6 10 داستان افسری که روزهای اول جنگ جهانی اول مجروح میشه و احوالاتش رو در ایام جنگ و حتی بعد از جنگ روایت میکنه 0 0 فاطمه سادات حسنی 1404/2/1 روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! سیدامیر سادات موسوی 3.2 19 کتاب سبکی بود از اینایی که بازش کنی دلت نمیاد تا تموم شدنش بذاریش زمین. خیلی به روحیه اجتماعی نویسنده غبطه خوردم. این ویژگی که بتونی راحت با افراد ارتباط بگیری میتونه باعث همچین تجربه های باحال بشه. 0 0 فاطمه سادات حسنی 1403/8/10 ریشه در آب فاطمه سادات عظیمی فر 4.1 4 داستان های بامزه ای داشت متن هم روون بود 0 0 فاطمه سادات حسنی 1403/8/2 آتش بدون دود: هر سرانجام، سرآغازی ست جلد 7 نادر ابراهیمی 4.6 35 نمیدونم در ستایش این مجموعه چی بنویسم که کوچک نکنه این شاهکار رو.... واقعا ناراحتم از تموم شدنش 0 1 فاطمه سادات حسنی 1403/2/23 یادگاران: کتاب رضوی نیره رهبرفر 4.6 2 کتاب کم حجم و راحتیه و چقدر این شهید آدم کار درستی بوده. یه آدم دقیق با اصول و کار بلد در عین حال خاکی و متواضع. کاش یاد بگیریم مثل این شهید برای آبادانی کشورمان وقت و انرژی بزاریم. 0 0 فاطمه سادات حسنی 1402/12/20 جنگ چهره ی زنانه ندارد سوتلانا آلکسیویچ 4.2 57 روایت های کوتاه از حضور زنان روس در جنگ جهانی دوم یکی از چیزهای جالبی که برام این کتاب داشت تفاوت نوع حضور زنان در جنگ نسبت به جنگی که ما از سر گذروندیم بود در کل کتاب تاثیر گذاری بود مدت ها ذهنم رو درگیر کرده بودند 0 1 فاطمه سادات حسنی 1402/12/7 شوهر آهو خانم علی محمد افغانی 3.7 51 به قول جمال زاده یک کتاب تیپیک ایرانی... من عاشق توصیفات نویسنده شدم... 0 1 فاطمه سادات حسنی 1402/12/2 داستان سیستان: 10 روز با ره بر رضا امیرخانی 4.3 71 کاشکی سیره حضرت آقا رو قانون کنن برای تمام مسئولین... 0 1 فاطمه سادات حسنی 1402/11/22 قصه های امیرعلی ۱ جلد 1 امیرعلی نبویان 4.3 20 عالی برای روزای افسردگی👌 0 0 فاطمه سادات حسنی 1402/7/5 ماهرخ: خاطرات سیدهماهرخ حسینی از درگیریهای سوریه مهشید اسماعیلی 4.0 7 این کتاب باعث شد هرجا که زندگی بهم سخت شد زندگی خودمو با ماهرخ مقایسه کنم و خدا شکر کنم بخاطر زندگی آرومی که دارم 0 1 فاطمه سادات حسنی 1402/7/5 ریشه ها الکس هیلی 4.5 24 این کتاب جذاب در واقع تاریخ" برده شدن" آفریقایی هاست. از بخش های جذاب این کتاب بخشهای ابتدایی آنست که درباره دهکده مسلمان نشین ژوفوره میگه نکتهای که در فیلم هیچ اشارهای بهش نشده 0 3 فاطمه سادات حسنی 1402/3/14 لبخند بی لهجه فیروزه دوما 2.7 5 در کل کتاب جالبی بود. مجموعه خاطرات دختری که کودکیش رو تو ایران گذرانده و بعد از مهاجرت به آمریکا زندگی ایرانی هارو با آمریکایی ها مقایسه میکنه. بعضا دیدگاه های جالبی داشت. 0 8 فاطمه سادات حسنی 1402/3/10 مغزنوشته های یک جنین مهرداد صدقی 3.1 24 دیگه مهرداد صدقی دیگه، یه طنز بامزه ولی فکر میکردم با حجم مطلب بیشتری روبهرو بشم که نشدم😊 0 2 فاطمه سادات حسنی 1401/11/25 سرزمین مقدس: سفری به فلسطین گی دولیل 4.0 59 این کتاب کلی تصورات من رو از فلسطین و قدس تصحیح کرد..به نظرم پشبند این کتاب باید متاستاز اسرائیل رو خوند. 0 20 فاطمه سادات حسنی 1401/10/16 ماشین پول سازی شارون لچر 5.0 1 خیلی بامزه اصول پول دراوردن رو یاد میده مخصوصا کمیک بودنش خیلی جالبش کرده 0 11 فاطمه سادات حسنی 1401/10/16 همیشه منتظر: خاطرات فاطمه وثوقی نیا همسر شهید مدافع حرم سردار محسن قاجاریان مریم عرفانیان 4.3 3 کتاب خوبی از آدم فوق العادهای بود ولی کاشکی لحن کتاب دوم شخص نبود به نظرم قشنگتر میشد.. اما چیزی از جذابیت شخصیت کم نکرد 0 4 فاطمه سادات حسنی 1401/9/28 بی کتابی محمدرضا شرفی خبوشان 3.9 65 کتاب بسیار دلنشینی بود، با توصیفات فوقالعاده 0 13