یادداشتهای لیلی سلطانی (7) لیلی سلطانی 1404/5/1 پیش از آنکه قهوه ات سرد شود توشیکازو کاواگوچی 3.7 10 اگه میتونستی برگردی عقب، فقط برای چند دقیقه… با یکی که دیگه نیست حرف بزنی یا چیزی که نگفتی رو بگی، میرفتی؟ این رمان، درمورد گذشته و حسرت تغییر دادنشه. با اینکه خیلی سادهست و باگ داره، من دوستش داشتم و میخوام جلد دوم رو هم بخونم. 0 3 لیلی سلطانی 1404/4/31 زندگی دومت زمانی آغاز می شود که می فهمی فقط یک زندگی داری رافائل ژیئوردانو 3.3 16 کتابی معمولی با موضوع خوب. توازن داستان پردازی و القای مباحث روانشناسی و توسعه فردی رعایت نشده بود و هر دو مسئله رو کم رنگ کرده بود. وقتی برای موضوع روانشناسی یا توسعه فردی قالب داستان انتخاب میشه، توقع روند و معنای بیشتری از کتاب میره. 0 4 لیلی سلطانی 1404/4/24 ماه به روایت آه ابوالفضل زرویی نصرآبادی 4.5 82 قصهی آنهایی که کربلا را دیدند و ندیدند... 0 5 لیلی سلطانی 1404/4/21 زندگی در پیش رو رومن گاری 3.9 69 یادم هست میان تب و بیخوابی، داستان مومو (محمد) کوچولو را تمام کردم. بعد از جملهی آخر دلم میخواست مومو را در آغوش بکشم، بلکه کمی تسلیاش بدهم. مومو در فرانسه زندگی میکند. شهر پاریس. هرگز پدر و مادرش را ندیده و در محلهای غیر عادی با آدمهای غیر عادیتر زندگی میکند. به همین خاطر این پسرک به ظاهر ده ساله، دهانش چفت و بست ندارد. گنده گنده حرف میزند و گاهی ادب را قورت میدهد. و چیزهایی میگوید که ممکن است شما را غمگین کند. چون این حجم از غم و بعضی واقعیتها را از زبان یک بزرگسال نه، که از زبان کودکی که مجبور بوده از همان اول بزرگ باشد، میشنوید. کتاب عالی نیست. سطحش متوسط است و گل و بلبل ندارد. در آخر به قول آقای هامیلِ مهربانِ قصه: با کلمات میشود همه کار کرد. بیآنکه کسی را به کشتن بدهیم. 6 6 لیلی سلطانی 1404/4/21 عشق هرگز نمی میرد "بلندی های بادگیر" امیلی برونته 3.8 162 امیلی برونتهی عزیز، بلندیهای بادگیرت، زیر دستِ راوی و گاهی زبانِ بیپروا و بیش از حد سر راست، زخمی شد. اما شاید همین زخم، همین لحنِ ناتمام، ماندگارش کرد. کاش مرگ، مجال میداد بادگیرهای تازهتری برایمان بسازی، تا بیشتر در یاد بمانی… پن: داستان در زمان خودش جسورانه بوده اما بسیار متوسط پردازش شده. بلندیهای بادگیر، سایههای تاریک عشق را نشان میدهد، نه روشن. 0 5 لیلی سلطانی 1404/4/12 من برمی گردم فاطمه دولتی 4.4 47 قصهی زنهایی که با موعود برمیگردند... 0 2 لیلی سلطانی 1403/5/13 بخش دی فریدا مک فادن 4.2 369 کتابی که آدرنالین رو بالا میبره و تا آخر تو رو دنبال خودش میکشونه اما اگر دو سه تا اثر از نویسندهاش خونده باشی، از پایانش آنچنان لذت نمیبری. چون دست نویسندهاش برات رو شده 0 3