یادداشتهای مریمی🌱 (39)
.نیلوفر و مرداب. (آرامش واقعی از درون به دنیا می آید و ریشه می دواند مثل گل نیلوفری که از میان گِل و مرداب و لجن ها سر در می آورد و به زندگی نور میبخشد.) کتابی از جنس رهایی از درد و رنج زندگی در فرد است این کتاب هم روان بود هم خوش خوان و ارزش دوباره خوانی رو قطعا داره✨️
1404/6/28 - 17:04
اما ما آمادگى بزرگ شدن را نداشتيم، يكى بايد جلوى ما را می گرفت. .مردم مشوش. کتابای فردریک بکمن حس زندگی میده زندگی در کتاباش جریان داره این کتاب شاهکار و فوق العاده و جذاب بود داستان در مورد نگرانی ها و ناراحتی های رومزه آدم ها رو توصیف میکنه و کلی داستان های خوب و فوق العاده نوشته شده است. حتما بخونید.
1404/6/12 - 16:12
.یک شب فاصله. این کتاب شجاعت دختری ۱۲ساله به نام گرتا که تلاش میکند برای زیستن در شهر دیگری بیان میکند. داستانی از جنس سیاسیت و دختری ۱۲ساله که برای ازادی تلاش میکند به همراه برادر و مادرش از بلوک مرگ عبور کند. روند داستان خیره کننده و خیلی خوب بود پر از هیجان و استرس منو کاملا جذب خودش کرد.🌱🤍
1404/6/10 - 15:36
کتاب قرنطینه در مورد بیماری مسری به نام اسکورچ نوشته شده و که در کشور شیوع پیدا کرده نگهبان ها به هرکسی که مشکوک شن باید ببرن آزمایش بده و تانتیجه ازمایش مشخص بشه اگر منفی بشه اون فرد رو رها میکنن اما اگر مثبت بشه میفرستن به جایی که قبلا زندان بوده والان قرنطینه برای بیماران اسکورجی که باید تا اخر عمرشون باید اونجا باشن. از شخصیت آنی خوشم اومد👌 داستان پردازی قوی بود و پر از هیجان شخصیت ها فوق العاده وخستگی ناپذیربودن خوندنش خالی از لطف نیست برای یکبار هم که شده بخونید و لذت ببرید🤍