یادداشت joiboy

روزگار یک دل شکسته
خب این یه
        خب این یه کتابیه که تو کل جهان معروفه و همه کلی دربارش صحبت میکنن و به قولی ترنده دیگه...
ولی بر خلاف همه نظرات این کتاب کاملا یک کتاب سطح پایین و بدون هیچ محتواییه...
شخصیت پردازی ضعیف ،دنیا سازی ضعیف، داستان ضعیف. کل هدف و تمرکز داستان روی اینه که دختر شخصیت اول راه بیوفته دنبال پسر های جذاب تو داستان و از اون طرفم عشقشو فراموش کنه.
کتاب سعی میکنه فضا زیبا و جذاب و جادویی خلق کنه ولی این دنیا سازی کاملا بی منطق و فقط برای اینه که کتابو خوشگل یا زیبا کنه وگرنه نه منطقی داره که چرا این چیزا جادوییه و نه دلیل محکمی.
یک کتاب کاملا دخترونه که حتی اگر دخترا هم بخونن حالشون به هم میخوره . اصلا وقتتتون رو با این کتاب تلف نکنید و اصلا سمتش نرید .
گول ظاهر و زیبا بودن داستانو نخورید وقتی داستان هیچ محتوایی نداره و هیچی بهتون اضافه نمیکنه الکی مغزتون رو با مزخرفات پر نکنید. به درک که زیباعه. این زیبایی هم تلاشیه برای نگه داشتن خواننده چون کتاب هیچ محتوایی نداره.
یک رومنس لوس و هولی داره . ( توضیح رومنس هولی توی ریویو جلد اول بازی میراث نوشتم) .شخصیت اول رسما هر*زست . فقط از این کتاباست که دختر های کم سن و تینیجر بخونن که کراش بزنن روی پسر های جذاب داخل کتاب . از اون کتاباست که هیچ چیزش هیچ منطقی نداره. هیچ دلیلی نداره و فقط هست . از این فانتزی های هست که تو سنین پایین بخونی و ارزو اون اتفاقاتو داشته باشی . که مثلا یه پسر جذاب ازت خوشش بیاد یا همه پسرا دنبالت باشن و از این طور چیزا.
من به این داستانا میگم داستان های عقده ای چون نویسنده عقده ها و ارزو های مزخرفشو کرده کتاب و به خورد ملت میده و ملتم میگن عجب چیزیه چون احساسی تصمیم میگرن . چون برای خودشون ارزش قائل نیستم و یک ذره احترامم به خودشون نمیزارن که بفهمن چی دارن به خورد مغزشون میدن . با خوندن این کتاب سطح خودتونو نیارید پایین واقعا.
🛑 به لیست بدترین کتابایی که خوندم اضافه شد🛑

😅😂

ضربه ی قوی ای بود 🤣🤣
پس میرم از کتابخونم حذفش کنم 🤣🤣

1403/5/27

البته، حالا که بهش فکر میکنم فقط نظر این اقا رو راجع به کتاب خوندم، پس دلیل نمیشه حذفش کنم... قبلا هم همه جا گفتم، نظر هر دو طرف ناراضی و راضیه که مهمه..
@My_bute_book

دقیقا همین‌ طوره
@Amarisneom

به نظرم چون کتاب افتضاح هست دلیل نمیشه دخترونه باشه.

منو یاد نظر شما درمورد خردم کن میندازه یه سیندرلا...

منم همچین چیزی نگفتم...😅

آخه گفتید یه کتاب کاملا دخترونه و اینکه برای دختر های کم سن و سال هست ...

هنوز وقت نکردم نظر رو کامل بخونم ولی میخونم

ظاهرا کتاب سه گانه س و اینکه شبیه سفید برفی بود از نظر من

ای بابا بد شد که، خیلی از جلدش خوشم اومده بود🥲😭🤣
اونقدر هم گرونه که راه به راه داشتم دنبال بهونه برای نخریدن می‌گشتم که شما دادید دستم🤔🤣
کتاب کارناوال نویسنده رو خوندید؟ اون چطور بود؟

1403/5/26

نه نخوندم ولی کسایی که بهشون اطمینان دارم خوندن گفتن جالب نبوده

اسم مجموعه کاراواله و به نظر من مجموعه جالب و قشنگی بود یه فانتزی جادویی که هر فصلش آدم رو شوکه می‌کنه.

خیلی درست بود
ولی برای تفریح خوبه!
و اینکه سه جلدیه
و یجورایی دنباله ی مجموعه ی کاراوال ـه
از استفانی گاربر هم اینقدر انتظار بالا نداشته باش🙏🏼

1403/5/27

من برای تفریحم پیشنهادش نمیکنم...
میدونم😅

اینو هنوز شروعش نکردم , ولی با خوندن کاراوال انتظار زیادی از این کتاب ندارم , ولی امیدوارم به این بدی ای که میگید نباشه 🦦🙏🏻

می شناسمتتت😂
ببین خب بایدم همینطور باشه
ولی پلات جلد دو بهتره

1403/5/27

تازه من خیلی چیزا رو نگفتم ولی خب واقعا ارزش وقت گذاشتن نداره...

جلد دو جذابه

smile

1403/5/27

چندروزی بود کتابو خریده بودم و تو فکر بودم بخونمش ،، با خوندن یادداشتت تو فکر افتادم یکمشو بخونم تا ببینم واقعا مسخرس یا نه
از اینکه پولمو هدر دادم نمیدونم سرمو کجا بکوبم 💔🚶🏼‍♀️

مگه یادداشت این آقا تضمین کننده ی همچیه؟
نه جانم
شاید تو خوشت اومد

1403/5/27

بنظر من وقتی میخوای کتاب بخری نظر هر دو طرفو بخون. کسی که بدش میاد و کسی که خوشش اومده میگه بعد خودت بخون و ببین چیه.

مهم‌ترین چیز نظر خودته و خب اگر دوست داری خودت بخون سلیقه آدما با هم فرق داره
@Amarisneom

خواهر عزیزم حداقل میتونستی بنویسی با احترام به تمام کسانی که این کتاب رو دوست دارند🥰🥰🥰🥰🥰🥰 من کتاب رو نخوندم ولی واقعا متوجه نمیشم در این حد باید تخریبش کنید؟
نویسنده واقعا زحمت کشیده کلی تلاش کرده چند روز واقعا تلاشش رو کرده تا این ایده به ذهنش بیاد و تموم احساساتش رو به کار برده .
و شما وقتی اینجوری میاین جان خودتون نقد میکنید ، بقیه هم از خوندنش پشیمون میشن .
شاید شما خوشت نیاد ولی نویسنده با تمام عشقش این کتاب رو نوشته .
مثلا من این کتاب رو نخونم ، برم کتاب خودت باش دختر و راز بیشعوری و کتاب های زرد رو بخونم؟
بله شما حق دارید نظر خودتون رو بنویسید ولی دلیل نمیشه تخریب کنید کتاب رو و آنقدر پیاز داغشو زیاد کنید.
ازتون فقط درخواست دارم از این به بعد خواستید نقد یا هر چیزی بنویسی لطفا خواهشا با تمام احترامی که براتون قائلم بنویسید " به نظر من یا با احترام به دوستداران این کتاب" چون هر فرد نظر خودش رو داره و دلیل نمیشه چون شما بدتون میاد همه بدشون بیاد.
با تشکر.

تخریب نیست و حقیقته
بعد خواهر عزیزم؟

1403/5/28

اولا نویسنده تلاش کرده مزخرف بنویسه و عنوان کتابو نمیشه گذاشت روی چیزی که نوشته. دوما من دارم به کتاب خونا احترام میزارم که میگم نخونید و گرنه میگم بخونید . چون نمیخوام مخاطبم بیاد بگه چرا از این کتاب اشغال تعریف کردی .سوما من کارم توی زمینه کتابه و برای همین سعی میکنم دقیق به همه منظورمو برسونم که نرن کتاب زرد بخونن. کتاب باید یه چیزی بهت اضافه کنه نه ازت کم کنه.
برای همینم من نظر خودمو وارد نمیکنم توی ریویو یا ویدیوم من چیزی که کتاب هست رو میگم . اگر میخواستم نظر خودمو بگم نظرم پر الفاظ رکیک بود که چرا وقت عزیزمو پای همچین چیزی گذاشتن.

1403/5/28

چیزه، خواهر.. تا جایی که میدونم و توی بهخوان دیدم joiboy پسره..

رایآ؛

1403/5/27

لطفا از یه کتاب خوشتون نمیاد جوری نگید که اگه خود نویسنده خوند از نوشتن ناامید بشه چه برسه به خواننده ها

1403/5/28

وقتی یه چیزی بده همینه . تو از مغازه چیزی که تاریخ مصرفش گذشته و خراب شده میخری نمیگی این چیه به من فروختی؟

رایآ؛

الان جنس فروخته شده رو با یه کتاب مقایسه میکنین؟
این کتاب افکار نویسنده بوده و شما حق توهین بهش رو ندارین چون با این کار زندگی کامل اون شخص رو زیر سوال میبرین

ببین شاید یکی عاشق این کتابه ولی با نظر تو به خودش و علایقش شک میکنه
من خودم کتابو نخوندم
ولی یکی خونده و دوسش داشته،اما شما دوسش نداشتین
مثلا همین دوست شما از کاراوال متنفره
ولی من کاراوال رو خوندم و عاشق قلم نویسنده و جو داستان شدم
این خوش نیومدنِ تو دلیل نمیشه بقیه هم نخونن کتابو که،خب یارو میاد میگه این نظرش منفیه پس حتما کتاب بدیه
در حالی که شاید اگه اون کتابو میخوند تبدیل به کتاب مورد علاقه‌ش میشد
و اینکه به قول دوستمون هر کتاب عاشقانه ای که دخترونه نیست،این یه توهین بود به طرز تفکر دخترا و من واقعا بهم برخورد
با تخریب(دقت کن نقد نه..تخریب) تو الان شاید کسی که مطمئن بود بره این کتابو بخره به شک بیوفته.
من نمیگم همه عاشق این کتابن ولی خب هرکس نوع تفکر خودشو داره و بهتره از زبون خودش بگه
حرف اخرمم اینه؛هرکس سلیقه و علایق خودشو داره لطفا از طرف همه صحبت نکن

1403/5/28

اولا که دخترونه ای که من گفتم توهین نبوده و اگر توهین برداشت میکنید مقصر خودتونید . چون این کتاب برای دخترا نوشته شده و خود نویسنده هم تاییدش کرده. بد حرف من با کساییه که میخوان چیز درست بخونن . کسایی مثل شما دنبال فقط علاقه اید و چیزی که دوست داریدو میخونید و منم بهتون احترام میزارم . حرف من با کساییه که دنبال یه چیزی هستند که میخواد یه چیزی بهشون اضافه کنه کتاب . میخوان یه چیز خوب بخونن . میخوان کتاب بهترشون کنه نه بدتر . اگرم تخریبه نظرم چون واقعا کتاب همینه . به نظرم جواب من به بقیه رو هم بخون متوجه منظورم میشی.

اوکی ابن کتاب واسا دخترا نوشته شده تو چرا خوندی و اومدی علایق مارو زیر سوال بردی ؟
وای‌حداقل یه "از نظر من"مینوشتی

اینجوری نظر میدی منی که دارم میخونمش صرف نظرمیکنم با اینکه پولشم دادم
حداقل بگو من دوستش نداشتم
از ادبیاتت خوشم نیومد...

1403/5/28

حرف های من اشتباه برداشت میشه چون همه احساسی تصمیم میگیرن . جوابمو به بقیه بخون متوجه میشی منظورم چیه.

منظورت :این کتاب‌ افتضاحه هیچکس نخونه
از ویدئو، نقدت از کتاب و جوابت به بقیه میشه فهمید!!
@joi_boy

ببینین وقتی شما می‌تونین اینا رو محترمانه بگین چرا باید با این ادبیات صحبت کنید؟ می‌تونستید همه اینا رو با یه ادبیات مناسب بگید اتفاقا این خیلی خوبه که نظراتی متفاوت توی ریویو یه کتاب پیدا بشه که آدم رو راهنمایی کنه بعد هم اینکه شما نمی‌تونید برید یه کتاب با ژانر رومنتزی بخونید و توقع یه شاهکار ادبیات داشته باشید

Amee

شما خوشت نمیاد دلیل نمیشه انقدر به نویسنده و خواننده هاش بی احترامی کنی
طفلک اونایی که ازین ژانر خوششون میاد ولی به خاطر حرف تو صرف نظر کردن

نجاتشون دادم.

Amee

1403/5/28

اگر نظرتو با احترام میگفتی یچیزی،ولی خیلیا این کتابو دوست دارن و تو هم داری بهشون میگی دخترای عقده ای
کاش بعضیا یکم میفهمیدن که به علایق همدیگه احترام بذارن🙄

smile

مائده

1403/5/28

مگه داستان های فانتزیی که می‌خونیم چیزی بیشتر از تخیلات یک نویسنده هس؟همه کتاب ها چه فانتزی چه جنایی و چه کلاسیک طرفدارانی دارن که ارزوشونه برای یک مدت زندگی توی اون دنیا رو روشن ،برای یک مدتی جای شخصیت اصلی داستان باشن،زمانی که شما از ژانر فانتزی خوشتون نمیاد به هیچ عنوان دلیل نمیشه یه تومار بلند بالا بنویسید و به کتاب اون هم به بدترین شکل هیت بدین  و انتقاد کنین ،تمام ژانرها و نویسنده ها طرفداران خودشون رو دارن از تمامی رده های سنی و به نظر من این کتاب به هیچ عنوان از عقده ها و آرزو های یک نویسنده نشأت نگرفته

1403/5/28

اتفاقا ما دو نوع کتاب داریم .
اولی : تخیلات و عقده ها و ارزو های نویسنده هست که هیچ حرفی نداره و هیچی بهت اضافه نمیکنه.
دومی : افکار نویسنده هست که هدفش اینه یه چیزی رو گوش زد کنه بهت و یه درسی بهت بده .
این جزو اولی هاست. بعدم من عاشق فانتزی هستم ولی این یک فانتزی زرد و سطح پایینه که هیچ کدوم از ساختارها و المان های فانتزی رو داخلش نداره.

مائده

1403/5/29

من آدم رمانتیکی نیستم،ولی به نظرم این کتاب و این نویسنده سعی داشت توی هر دو مجموعه(کاراوال و روزی روزگاری یک دل شکسته)این موضوع رو بیان کنه که *عشق* از غیر ممکن ترین لحظات شروع میشن و آدم هایی درگیر عشق هم میشن که به نظرشون این اتفاق کاملا غیرممکن و نشدنی هست
به نظرم این مجموعه چیزی بیشتر از عقده ها و آرزو های یک نویسنده با تفکر یک دختر تینجر داشت

1403/5/29

عشقی که من توی کتاب دیدم عشق دختری بود که کلا دنبال پسر های جذاب به قول خود کتاب بود . فقط با سه نفر توی کتاب اول تو رابطه بود و سر اونجا هم که میرن خون‌آشام هارو میبینن هم داشت غش میکرد به خاطر پسر های اونجا.
حالا باز نمیدونم یا عشق همین قدر مسخرست که نویسنده میگه یا نویسنده هیچی از عشق سرش نمیشه.
@maedeh_1388

1403/5/29

خب من حداقل این پست و اکثر کامنتاشو خوندم. الان بهت حق می‌دم. طبق چیزایی که نوشتی، مسئله‌ی این کتاب فقط این نیست که چیزی به آدم اضافه نمی‌کنه. مشکلش اینه که وقتی آدمایی دوستش داشته باشن، می‌تونه روشون تاثیر منفی زیادی بذاره. آدما دوس دارن شبیه شخصیتای موردعلاقه‌شون بشن. مخصوصا که می‌گین تینیجریه و نوجوونا خیلی شدیدتر این حالت الگوبرداریو دارن. عجیبه برام بعضیا دلشون برای نویسنده سوخته. اول اینکه نویسنده تو بهخوان چیکار می‌کنه؟ دوم اینکه حالا بیاد برفرض بهخوانو نصب کنه، فارسی بلده بخونه؟ سوم اینکه اگه بخوایم نگران این موضوع باشیم که درباره‌ی هیچ کتابی نباید حرف بزنیم. این حرف مثل اینه که بگیم آهنگ سمیه‌ی ساسی مانکنو درباره‌ش بد نگید. یه وقت می‌خونه ناراحت می‌شه😐