@red_zs
عضویت

اردیبهشت 1404

70 دنبال شده

65 دنبال کننده

به قول سهراب سپهری :زندگی باید کرد گاه با یک دل تنگ...

نمایش همه

1404/6/10 - 16:34

ویدئو در بهخوان
        خب اول از همه به نام ایزد دانا :))
کتاب جنگجوی تمام فصل ها یه نوع جدید و متفاوتی از فانتزی بود و کتابی بود که ۶ ماه توی کتابخونم بود ،۲ سری رفتم سراغش و فصل اولشو که خوندم ولش کردم (خودم کردم که ...)
و  الان که خودمو با فراز و نشیب و وایب آرامش بخشی که در اون وجود داشت همراه کردم ، میفهمم که واقعا کتاب لذت بخشی بود .
بر گرفته از افسانه های ژاپنی بود که کاملا با کره و چین ( که آشنایی داشتم باهاشون) فرق می‌کرد.
به نظرم شخصیت هایی که خلق کرده بود کلیشه ای نبودند و همین کلی اونو زیبا تر میکرد🙂😚
من آرامشی رو که در دیدن انیمه ها دریافت میکردم رو در این کتاب هم پیدا کردم.
 و اینکه توصیفات کتاب  و صفحاتش کاملا به اندازه بود و نه آدمو خسته میکرد نه در حالت ابهام می‌گذاشت.
و در نهایت عاشق پایان کتاب شدم ، نه خیلی آرمانی بود نه از این پایان های غمگینِ آبکی ... (بیشتر بگم اسپویل میشه!)

و در نهایت بگم که همه چیز در معروف بودن یه کتاب خلاصه نمیشه و کتاب هایی هم هستن که لایق معروف شدنن ولی کسی چیز زیادی ازشون نمیدونه (با اینکه شاهکارن) و بالعکس.
ممنونم که این نوشته رو خوندید .🫠🫂🫀

1404/5/31 - 01:41

خب کتاب اخگری در خاکستر هم تموم شد .
راستش قبل از بررسی کتاب بگم که من عاشق وایب آسیایی بودم و برای همین هم سراغ این کتاب رفتم.
 خانم صبا طاهر تا یه جایی از کتاب هنوز در حال آشنا کردن خواننده با فضا بود و برای همین اولش جذاب نبود و یکم خورد تو ذوقم .فضایی که بلک کلیف داشت وایب دلهره بهم میداد ولی وقتی میدیدم الایس و لایا پشت همن و به هم کمک میکنن برام آرامش بخش می‌شد.
در مورد شخصیت پردازی هم  اینطوری بود که به نقش های فرعی خیلی کم پرداخته شده بود و اصلا نمیشد از هم تشخیصشون داد. و در پایان داستان برخیشون مردند ، پس از نویسنده انتظار می‌رفت که اگر میخواد از این مرگ ها یک چیز دراماتیک و پر افتخار بسازه باید کاری کنه که خواننده با کرکتر مچ بشه  تا مرگ اونها براش دردناک باشه .
ولی در کل کتابی نیست که بگم از خوندنش پشیمونم ولی میتونست خیلیی قوی تر باشه ، البته هنوز جلد دو رو نخوندم و شاید جلد دو به این کتاب یه معنایی ببخشه و تکمیلش کنه .

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

بریده‌های کتاب