همیشه یک نفر دروغ میگوید
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
کتاب همیشه یک نفر دروغ میگوید، مترجم پریا خوارزمی.
بریدۀ کتابهای مرتبط به همیشه یک نفر دروغ میگوید
نمایش همهلیستهای مرتبط به همیشه یک نفر دروغ میگوید
نمایش همهپستهای مرتبط به همیشه یک نفر دروغ میگوید
یادداشتها
1403/6/29
1403/8/17
برگام! ساعت ۴: ۴۰ صبح ، فردا کشیکم و از ساعت ۲ تاالان یه بند گوشش میدادم ، هنوز تموم نشده ، احتمالا ۱/۴ کتاب مونده هنوز و اگه کتاب ، کتاب قوی ای باشه در این ژانر ، انتظار یه چرخش خیلی قوی رو اخرای کتاب دارم ، برای همین به اینکه سیر فعلی داستان چه کسیو مظنون نشون میده اعتماد نمی کنم، در حال حاضر که کت جونز ( قبل تر حدس زده بودم همون کاترین کلی هس ، کت هم مخفف کاترینه) و تاحدودی پریا رو مشکوک نشون میده ، من به پریا زیاد نمی تونم ظن داشته باشم ، ظن اصلی م به مادر آنا و خود آناست. اگه باتوجه به اسم کتاب ، قسمتایی که از زبون آنا تعریف میشه دروغ باشه یه تیکه هاییش چی؟ و یا ترکیب جک و آنا . دلایل م هم ایناست: فک نمیکنم کت تااین حد از جزئیات زندگی بقیه شون خبر داشته باشه، کسی تااین حد ریز زندگیا رو میدونه که تو خونه ها بره و بیاد و دسترسی داشته باشه ، بدون اینکه مشکوک باشه ، کی بهتر از مادر آنا که بعنوان خدمتکار تو خونه ی نصف اهالی کار کرده ، اینکه پریا به داروهای سرطان اشاره کرد ، اینو نشون بده که مادر آنا فهمیده که مریضه و موقع تمیز کردن خونه ی ریچل ، راز کثیفشو و اینکه چه آدم کثیفیه _ همینطور هلن ، زوئی _ فهمیده باشه و بخواد انتقام دخترشو بگیره ، ازون طرف هم به این فک کنه که خبر قتلا آنا رو میکشونه بلک داون و اینطوری میتونه دوباره ببینتش، حرف ز بالای وان که زوئی نوشت هم منظور زی زی باشه ،_ ون تمیزکاری مادر آنا که روش زی زی نوشته شده بود و باهاش میرفته اینور اونور _ خود آنا هم شاید کت جونز رو همون اول شناخته و به ذهنش رسیده از اونا انتقام بگیره ، از پریا و جک هم بخاطر اینکه فک میکنه باهم تو رابطه ن میخواد انتقام بگیره ، البته یه ضعفایی داره این ایده خب، کتاب تموم شد.حدس قاتل خواستید، درخدمتم. پایان بندی سریعشو دوس نداشتم، دلم میخواست نحوه انجام هرقتل رو درست باز کنه ، نه که هول هولکی جمع کنه کل داستانو
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/5/6
این کتاب رو به علت تعریف زیاد بقیه و معروف بودنش خوندم به عنوان یه کتاب جنایی متوسط خوب بود در طول داستان به ادمای زیادی مظنون شدم اما قاتل واقعی داخل لیستم نبود و بعد فهمیدن قاتل اصلی شوکه شدم ولی پایان داستان زیاد دلخواهم نبود اینکه فرد قاتل هر کاری دلش خواست کرد و در نهایت هیچ مجازاتی نشد البته که بعضی از شخصیت ها لیاقتش رو داشتن اما به ریچارد و همسرش کت واقعا لیاقتشون مرگ نبود و بی گناه بودن و این یکم آزارم داد
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/1/10
1403/5/18