Motahare Motahare دنبال کردن @mot18 17 دنبال شده 27 دنبال کننده کتابدوست(64 کتاب)0امتیاز دنبال کردن دختر گمشده لیوای:> istp @lil_motahare 19یادداشت24امتیاز3لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 64 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 21 کتاب یادداشتها نمایش همه Motahare 1403/11/27 اخگری در خاکستر صبا طاهر 4.4 41 داستانش توی فضای جدیدی اتفاق میفتاد و داستان جالبی هم داشت اما من نتونستم اونجور که باید و شاید باهاش ارتباط بگیرم شاید فصل های بعدیش،اما این فصل نه 0 0 Motahare 1403/9/13 کمبوجیه و من؛ پادشاهی مهر و کین ز.آروشا دهقان 4.0 11 کتاب جالبی بود. خیلی دوست داشتم یه کتاب رمان راجب ایران باستان بخونم و خوشحالم که پیداش کردم. پرت میشدم تو پاسارگاد و دلم نمیخواست از اون فضا بیام بیرون به زودی میرم سراغ جلد دوم. 1 5 Motahare 1403/7/4 در کتابخانه پیدایش می کنی میچیکو آئویاما 3.8 22 کتاب جالبی بود برای آدمایی که مسیرشون رو گم کردند یا احساس پوچی میکنند میتونه مفید باشه پیشنهادم اینه که برای یک بار این کتاب رو بخونید. پ.ن:وایب کتابخانه نیمه شب و معجزه های خواروبار فروشی نامیا رو داشت.اگه این دو کتاب رو هم دوست داشتید،از دستش ندید. 0 2 Motahare 1403/5/11 قتل در خانواده کارا هانتر 4.0 26 اگه عاشق داستان های جنایی پر از معما هستید اصلا از دستش ندید. پر از پلات توئیست بود و تا صفحه آخر معلقت میکرد و نمیدونستی قاتل کیه و با پایانش بیشتر ناراحت و متاثر شدم تا اینکه بخوام شوکه بشم. کتاب کاری میکرد به همه شک داشته باشی،حتی به خودت! صفحاتش هم جوری نبود که خسته کننده باشه،همش اطلاعات بود و چیز اضافه ای نداشت و میشد که توی ۲ روز هم تمومش کرد. علاوه بر اطلاعات متنی،یک سری اطلاعات تصویری هم داخل کتاب بود که کمک بیشتری میکرد. در نهایت بهتون پیشنهاد میدم حتما بخونیدش! 0 7 Motahare 1403/5/8 رهایم کن طاهره مافی 3.4 24 یکم نسبت به آدام به شک افتادم البته که برادرش براش مهمه ولی درک نکردم چرا نذاشت کنجی بره دنبال جولیت. ظاهرا دیگه به حسش به جولیت مطمئن نیست که خودشم بهش اشاره کرد 6 5 Motahare 1403/4/23 قلب جنگجوی خورشید سو لین تن 4.0 56 بالاخره شینگ ین رفت سر خونه و زندگیش و ماجراهاش تموم شد. یه تیکه از روح من همیشه توی این کتاب و همراه لیوای و ونژی و شینگ ین میمونه 3 7 Motahare 1403/1/19 دختر مهتاب جلد 1 سولین تن 4.1 84 واقعا دلم نمیخواست تمومش کنم🫠 داستانش واقعا برام گیرا و جذاب بود و گاهی ذوق زده میشدم و گاهی هم حرص میخوردم. خوشحالم که یک جلد دیگه داره و قرار نیست به این زودی باهاشون خداحافظی کنم. 0 10 Motahare 1403/1/5 ویرانم کن (۱.۵) طاهره مافی 4.2 55 وارنر عزیز:))))) 0 1 Motahare 1403/1/2 خردم کن جلد 1 طاهره مافی 4.1 123 یک کتاب فانتزی که تونستم با فضاسازیش ارتباط بگیرم همینطور با شخصیت هاش بی صبرانه منتظرم تا جلدهای بعدیش رو بخونم 0 1 Motahare 1402/10/23 سنگ، کاغذ، قیچی مهناز براتی 3.8 37 به نظر من که از اواسط کتاب میفهمیدی یه راز بزرگی وجود داره و منتظر بودم به آخرش برسم و شوکه بشم. آخر داستان کلا جای کاراکتر ها عوض شد و خب انتظارش رو نداشتم. ولی در کل اون شوکی که منتظرش بودم رو نداشت و شوک دیزی دارکر خیلی بیشتر بود. اما دوسش داشتم و ارزش خوندن هم داشت. 0 4 Motahare 1402/9/21 تاج دوقلوها کاترین وبر 4.0 84 واقعا کتاب قشنگی بود و من که دوسش داشتم.🥹💜 داستانش مثل فیلم از جلو چشمم رد میشد و ترجمه واقعا خوبی هم داشت. راجب دوتا خواهر دوقلوعه که از بچگی از هم جدا شدن. یکیشون وارث سلطنت ایاناست و اون یکی ساحره و در طلب سلطنت. 0 12 Motahare 1402/8/17 چرخش کلید: رمان روت ویر 3.4 12 هیجان.جاهایی از کتاب بود که بدنم از ترس مورمور میشد و آخر کتاب که رسید تمام تصوراتی که نسبت به پایانش داشتم به کل از بین رفت و در حالی که فکم به زمین چسبیده بود کتابو تموم کردم. 0 5 Motahare 1402/8/17 جایی که خرچنگ ها آواز می خوانند دیلیا اوئنز 3.8 51 داستان خوبی داشت ولی روند آروم و طولانی ای داشت 0 7 Motahare 1402/8/15 مغازه جادویی جیمزرابرت داتی 3.7 78 انتظاری که ازش داشتم رو برآورده نکرد و یجورایی بیوگرافی طور بود و نتونستم باهاش ارتباط بگیرم. 0 7 Motahare 1402/8/15 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 108 فقط میتونم بگم زیبا بود.به حدی که موقع غذا خوردن هم همراهم بود و پایان زیبا تری هم داشت 0 3 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها Motahare کتاب هایی که شوکهات میکنه. 4 کتاب با خوندن این کتابا برگی برات نمیمونه و تا نیم ساعت زل میزنی به دیوار! (اگه شماهم کتابی میشناسید بهمون بگید) 5 7 Motahare کتاب های ۱۴۰۲ 17 کتاب کتاب هایی که تو سال ۱۴۰۲ خوندم. 0 3 Motahare مجموعه راهنمای کشف قتل 4 کتاب یک مجموعه جنایی 0 8 بریدههای کتاب نمایش همه Motahare 1403/7/21 کمبوجیه و من؛ پادشاهی مهر و کین ز.آروشا دهقان 4.0 11 صفحۀ 137 با تعجب بهم خیره میشه و میپرسه:"این خشم افسار گسیخته برای چیست؟" _من افسار گسیختهام؟! _تو مگر اسبی؟خشمت را میگویم. 1 13 Motahare 1403/7/4 در کتابخانه پیدایش می کنی میچیکو آئویاما 3.8 22 صفحۀ 247 تک تک روزهای زندگی ارزش یکسانی دارند و هیچ کدام اهمیت بیشتری نسبت به دیگری ندارد.روزی که من به دنیا آمدم،امروز که اینجا ایستادهام، و فردا که در راه است،هر سه به یک اندازه برایم ارزشمند هستند. 0 4 Motahare 1403/6/29 در کتابخانه پیدایش می کنی میچیکو آئویاما 3.8 22 صفحۀ 178 "به نظر من برای هرکسی یه زمان معینی،مشخص شده و به موقعش اون چیزی که انتظارش رو داریم یا نداریم برامون اتفاق میافته." 0 1 Motahare 1403/5/7 کشفم کن طاهره مافی 4.3 49 صفحۀ 251 جهنم خالی است و همهی شیاطین اینجا هستند. 0 4 Motahare 1403/5/7 کشفم کن طاهره مافی 4.3 49 صفحۀ 201 کنجی میپرد وسط حرفم:"بچه ها فقط محض اطلاعتون،رای من هنوز همون گزینهی مجبور نیستیم دربارش حرف بزنیم هست.میدونید که.فقط محض اطلاعتون.همین جا ولش کنید." 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.