معرفی کتاب مغازه جادویی اثر جیمزرابرت داتی مترجم فروزان صاعدی

جیمزرابرت داتی و 1 نفر دیگر
3.8

1400/10/1

نسخه‌های دیگر

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

Growing up in the high desert of California, Jim Doty was poor, with an alcoholic father and a mother chronically depressed and paralyzed by a stroke. Today he is the director of the Center for Compassion and Altruism Research and Education (CCARE) at Stanford University, of which the Dalai Lama is a founding benefactor. But back then his life was at a dead end until at twelve he wandered into a magic shop looking for a plastic thumb. Instead he met Ruth, a woman who taught him a series of exercises to ease his own suffering and manifest his greatest desires. Her final mandate was that he keep his heart open and teach these techniques to others. She gave him his first glimpse of the unique relationship between the brain and the heart.

Doty would go on to put Ruth’s practices to work with extraordinary results—power and wealth that he could only imagine as a twelve-year-old, riding his orange Sting-Ray bike. But he neglects Ruth’s most important lesson, to keep his heart open, with disastrous results—until he has the opportunity to make a spectacular charitable contribution that will virtually ruin him. Part memoir, part science, part inspiration, and part practical instruction, Into the Magic Shop shows us how we can fundamentally change our lives by first changing our brains and our hearts.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به مغازه جادویی

1403/2/17

آنی شرلی در گرین گیبلزهری پاتر و حفره اسرار آمیز پسرک، موش کور، روباه و اسب

رویایی در 1۴۰۳✨️🌾

43 کتاب

از الان میخوام لیست کتابای ۱۴۰۳ رو درست کنم که تا انتهای سال یادم نره چه کتابایی رو خوندم🫣 ایشالا هروقت به انتهای سال رسیدیم میام یه توضیح زیبا و پر مفهوم براشون مینویسم 1403,3,1:ناراحتم چون بخاطر امتحانات سرعت کتابخونیم کند شده و وقتی میبینم بقیه تونستن توی این دو ماه خیلی بیشتر از من کتاب بخونن باعث شده یکم از روندم شرمنده بشم 😶‍🌫️ (تعداد کتاب های خوانده شده ۷تا) 1403,3,2: امروز ۳۲۰ صفحه کتاب خوندمو برام سواله که من چطور هم نشستم درس خوندم هم این حجم از کتابامو 🫡(تعداد کتاب های خوانده شده ۸ تا) ۱۴۰۴,3,7: بر خلاف بقیه‌ی روز ها به روز های امتحانات خسته کننده و وقت گیر نگاه میکردم و ناراحت بودم که نمیتونم زیاد کتاب بخونم امروز اومدم از یه دید جدید بهش نگاه کردم. اینکه من سعی میکنم هرچه سریع تر درس هامو تموم کنم تا بتونم بیام کتاب بخونم یا اینکه هرشب قبل خواب داستان کتاب هامو با خودم مرور میکنم تا یه وقت جزئیات داستان یادم نره ( این باعث شده با شخصیت ها خیلی بیشتر از قبل دوست و همراه بشم)و یا حتی اون ذوق شوقی که بعد یه مدت کم کتاب خوندن میتونم برم ۲،۳ ساعت کتاب بخونمم خیلی جالبه. و حالا که دارم فکرش رو میکنم من خوندن یک کتاب۱۶ توی دوره‌ی امتحانات رو به خوندن ۱۰۰ تا کتاب توی روز های عادی ترجیح میدم 🙃(تعداد کتاب های خوانده شده ۹ تا) 1403,4,16: خیلی وقته چیزی به اینجا اضافه نکردم ولی باید بگم تابستون پر قدرت داره میگذره؛)) (تعداد کتاب های خوانده شده ۱۶ تا) 1403,6,16: سه هفتست که در ریدینگ اسلامپ خیلی شدید به سر میبرم 🫡(تعداد کتاب های خوانده شده ۲۹ تا) 1403,10,26:از مهر که مدرسه ها شروع شد سرعت کتاب خوندنم لاک‌پشت وار بود ولی وقتی خواستم برای بعد امتحانا یه استراحتی به خودم بدم و دوباره شروع کردم به کتاب خوندن کتابخوار درونم زد بیرون و الان یکی باید بیاد از وسط کتابا منو جعمم کنه🫡(تعداد کتاب‌های خوانده شده ۴۳تا)

کتابی که واقعا زود قضاوتش کردم.. اولش که شروع کردم به خوندم با خودم گفتم بخاطر معرفی اون گروه خواننده کره ای انقدر معروف شده.. ولی بعدش.. واقعا محشره این کتاب و درسایی که یادمون میده باعث میشه وقتی به اخر کتاب رسیدیم حس کنیم تو همین چن ساعت خیلی رشد کردیم وبزرگ شدیم.
خیلی ها ممکنه تو یه محدوده زمانی از زندگیشون این کتاب رو مطالعه کنن که هنوز قادر به درک جمله های گفته شده و تجربیات کارکتر اصلی نیستن.. یا اینکه شاید از نشر بدی کتاب رو خریدید.. چون اغلب نشرها این کتاب رو صرفا برای سودجویی از اون گروه خواننده کره ای چاپ کردن و با جلدش گول میزنن..
من شنیدم ترجمه اقای محمد رضا حبیبی غلط بشدت داره و کتاب رسما فاقد ویراستار بوده و غبطه میخورم از این قضیه..
اگر نظر من و میخواید، ترجمه اصلی این کتاب برای نشر دانش افرینع که به جلد اصلی هم پایبند بوده.. ترجمه ازردمیخت هم خوبه و خودم از این نشر مطالعه کردم.
بشخصه خودم بعد از اینکه صفحات اول رو بزور خوندم، بعدش نظرم کامل تغییر کرد و بدون اینکه جم بخورم به کتاب زل زده بودم و میخوندمش..
شاید خیلیا به اشتباه بخاطر اسم و جلد کتاب فکر کنن ژانر فانتزی داره ولی نه دوستان نه فانتزیه نه جادو جنبل داره.. زندگینامه یه جراح مغز و اعصاب و روایت میکنه که برای پزشک شدن عمیقا تلاش کرده و زندگی سختی داشته.
من اغلب کتابهای زندگینامه نمیخونم چون یه روند یکسان و بعضا نچسب رو دارن که ادم رو زده میکنه. ولی به جرعت میتونی بگم این یکی از متقاوت ترین ها بود.
از امید به زندگی که بعد از این کتاب پیدا کردم نگن براتون که باعث شد دنبال رشته مورد علاقمم برم..
واقعا کاش این درسایی که کتابا بهمون میدن رو تو مدرسه بهمون یاد میدادن.. شاید مدرسه جای قابل تحمل تری میشد.

دریا

دریا

1403/3/31

دکتر‌جیمز دوتی، جراح مغز و اعصاب این کتاب را نوشته است. به این ترتیب فکر نمی‌کنم دیگر شکی در قابلیت‌های این جادو وجود داشته باشد.

با این حال این فقط یک کتاب درمورد مراقبه و رسیدن به اهداف ریز و درشت نیست. تفاوتش با کتاب‌های انگیزشی همین‌جاست. از تاثیرگذاری حرف می‌زند. مهم‌ترین مسئله‌ی امروز جهان. چیزی در کتاب‌هایی که از قانون جذب می‌گویند جا افتاده؛ باز کردن قلب.

به این دنیا نیامده‌ایم تا جمع کنیم، آمده‌ایم که ببخشیم. منفعت‌طلبی شخصی آفتی که همیشه بوده و کمرنگ نشده. کسی را می‌شناسید که سعی در جذب اهدافش داشته باشد و دلیل وجود حتی یکی از آن‌ها تاثیرگذاری در زندگی دیگران باشد؟

من خوش‌شانسم که افرادی مثل روث را در زندگی‌ام ملاقات کرده‌ام و همچنین کتاب‌هایی مثل مغازه‌ی جادویی را خوانده‌ام. بعد از نظرات افراطی‌ام پس از خواندن عشق ویرانگر و اسکندر، این کتاب امید را در من زنده کرد. امید به اینکه راه‌هایی هست که فراتر از اختلالات عمل می‌کنند و درست است که در طول زندگی بارها از طرف آدم‌ها آسیب می‌بینیم ولی آن‌ها کسانی‌اند که بیشتر از همه آسیب دیده‌اند، بنابراین لایق بخشش‌اند.

خوشحالم که چنین کتاب‌هایی نوشته می‌شوند. خواندنش را به همه، مخصوصا به دکترها توصیه می‌کنم. همیشه فکر می‌کنم ای کاش می‌توانستم بعضی آدم‌ها را به خواندن بعضی کتاب‌ها مجبور کنم.

چقدر دوست داشتم دکتر دوتی را از نزدیک ببینم (شاید هم دیدم). او تجسم کامل اخلاق پزشکی است که اوائل ایجاد صفحه‌ی وگنرم در اینستاگرام @wegener_darya یک مجموعه پست را به آن اختصاص داده‌ام.

‌وقتی دوستم کتاب مغازه‌ی جادویی رو به دستم داد و گفت:«فکر کنم برای حال این روزهات خوب باشه، هرچند هنوز خودم نخوندمش» فکر کردم با یک کتاب فانتزی روبرو هستم. چی بهتر از این؟ همیشه در دوران سخت زندگی‌ام به کتابهای فانتزی با موضوع جنگ خیر و شر و بسیار دور از زندگی روزمره‌ام پناه برده بودم. کتاب رو گرفتم و تشکر کردم. یکی دو هفته بعدش بلاخره کتاب نصفه‌ام تموم شد و رفتم سراغ مغازه‌ی جادویی. دوستم راست گفته بود، هنوز کاور پلاستیکی وکیوم کتاب رو هم باز نکرده بود. وقتی کاور رو پاره کردم و کتاب رو بین دست‌هام گرفتم شگفت زده شدم. برخلاف طرح جلد که شاید خیلی عادی بود، جنس جلد جوری جذاب بود که هم دوست داشتی بهش دست بزنی هم می‌ترسیدی خراب بشه. کتاب رو برگردونم و پشت جلد رو که نقل قولی از دالای لاما بود خوندم :«این کتاب، داستان قابل توجه یک جراح مغز و اعصاب برای کشف رمز و راز ارتباط بین مغز و قلب را بیان میکند. ...» به خودم گفتم «وای نه! حوصله تنها چیزی که ندارم پزشکی و تبیین‌های توجیه آمیز علم تجربیه!» با اکراه کتاب رو در کیفم گذاشتم تا مثل اغلب کتاب‌ها، در مسیر رفت و آمد بخونم. اما وقتی در اولین خوانش نزدیک به بیست صفحه‌اش رو خوندم نظرم عوض شد، کتاب، اگرچه اشارات پزشکی داشت ولی قصه‌ی جذابی رو روایت می‌کرد و من با جیمز و روث همراه شدم. بخش اول کتاب، چیزی بود که بهش نیاز داشتم و می‌تونست کمکم کنه. حرف جدیدی نبود اما، جدا از روایت شیرین و پُر کشش، مهارت‌هایی از گذشته رو به یادم آورد. بخش دوم و سوم کتاب کمی زمینی‌تر بود، تلاش‌های جیمز برای رسیدن به رویاهاش به کمک آنچه در کودکی آموخته بود، اشتباهات و شکست‌هاش و چگونگی تحولش پس از اوج و سقوطش در این دو بخش روایت می‌شه. صفحات آخر کتاب نیز به تلاش‌های او برای جهانی کردن آموخته‌هایش و اجرایی کردن آنها برای کمک به دیگران است.
آنچه که در بخش اول کتاب، روث به جیمز آموزش می‌دهد چیزی است که افرادی مثل من، احتمالا قبلا با آن آشنا شده‌اند و حتی آموخته‌اند. با این همه شاید زبان ساده روث برای تفهیم این مطالب کمک کننده باشد.
این کتاب را به هر کسی توصیه نمی‌کنم (علی رغم اینکه معتقدم خوانشش خالی از لطف نیست) اما به افرادی که به توسعه فردی علاقه دارند، حتما توصیه می‌کنم. نگرش متفاوتی در این کتاب داده شده که روش مکانیکی بیشتر کتب توسعه فردی، متفاوت است.
اگر از کتب توسعه فردی دل خوشی ندارید یا از انواع مراقبه‌ها بیزارید یا حتی بسیار مادی‌گرا هستید این کتاب احتمالا شما را عصبی می‌کند.
ترجمه که توسط خانم فروزان صاعدی انجام شده، بسیار خوب و روان و بی‌ابهام است.
 این کتاب توسط نشر کتاب مجازی چاپ شده که چاپ و ویرایش و ... کیفیت خوبی دارد.