وقتی رفتم سراغش فکر میکردم قراره بعد پنج دقیقه بزارمش کنار ؛ ولی برخلاف انتظارم بعد از مدت ها تونست کاملا منو درگیر خودش کنه .
خط داستانی لیا جوری بود که اوایل جذبم کرد و ادامه دادم ولی وقتی داستان سادیا شروع شد کمرنگ شد و فقط منتظر بودم که اون دفترچه دوباره باز شه .
خط داستانی سادیا به نظرم خیلی عالی بود ؛ اون دفترچه واقعا چیز ارزشمندی بود ؛ اون داستان و با اون همه تجربه رو توی خودش جا داده بود .
ما آخر زمانی و میبینیم که زمین دیگه جایی برای زندگی نداره و زنده موندن توش محال به نظر میاد.
منو یکم یاد مردگان متحرک و آخرین نفر از ما مینداخت .
بزرگترین نقطه قوت این کتاب شخصیت هاش بود .
سادیا ، کورو، آلفا ، بتا ، گاما ، مرگاس ، لیا ، کاپیتان قبلی ( ای کاش داستان اونم بود ، اما فقط از زبون بقیه دربارش شنیدیم . ) ......
سادیا که تغییر کرد و به کاپیتان تبدیل شد . جوری که برای زنده موندن تلاش کرد و خیلی چیزا رو از دست داد .
کورو که دید متفاوتی به همه چی داشت .
آلفا و کاپیتان قبلی ، رهبری کردن گروهش ، و آخرش ...
( با دیدن سادیا توی نقش کاپیتان معلوم بود که از کی الگو گرفته ، خیلی از رفتاراش شبیه اون شده بود . )
بتا زیادی حیف بود برای نبودن...
حتی گاما ....
جمع چهار نفرشون خیلی خوب بود .
مرگاس که با اینکه توصیفاتش اونو از همه ی جهش یافته حتی هلگا هم حیوانی تر نشان میداد .اما جوری بود که از همه آدمای توی پناهگاه و بیرون ، انسان تر بود . اینجا بود که فهمیدم چرا سادیا اینو میگفت « از جهش یافته ها رفتار های انسانی بیشتری دیدم تا به اصطلاح انسان ها . »
فصل آخر و که گوش میکردم با کلی احساس درگیر بودم .
یکیش حسرت بود .... همه چی خیلی بد تموم شد نمیدونم تو جلد دوم قراره چی بشه . ( اصن چیزیم مونده که بشه 😂😭)
درباره نسخه صوتی :
همونطور که همه گفتن واقعا صداهایی مثل جیغ و شکستن و ... خیلی زیاد بود و اذیت کننده بود .
اما در کل میشه گفت با وجود بلند بودنشون و تنظیم نبودنشون بازم خوب بود .
صدا پیشه ی کارکتر سادیا خیلی عالی بودن . تمام احساسات رو میشد توی صداشون شنید . و فرق سادیای حال و قبلی و میشد فقط از صدا تشخیص داد ؛ اون جوون بودن ، خام تر بودن و ترسه قبلی ؛ اون جا افتادگی ، نترس بودن و خشن بودن و شکستگی فعلیش .
صدای آلفا و بتا هم خیلی به شخصیتشون میخورد .
در کل کتاب خوبی بود اون یک ستاره ام به خاطر مجهولاتی که باقی موند و به سری باگ ها داخل کتاب و آخرش کم کردم .
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.