@haniehasi

59 دنبال شده

50 دنبال کننده

مسافرِ تازه وارد به دنیای کتاب ها

بسم الله الرحمن الرحیم
به نظرم آنچنان مطلب تاثیر برانگیزی نبود و فقط یک رد و بدل نظریات‌ تکراری بین دو دانشمند؛ البته شاید اون زمان این حرفا‌ اونقدرا‌ هم تکراری نبودن.
البته خود آقای زیگموند‌ هم اوایل اشاره کرد که قرار نیست راه‌حل عملی و خاصی بده.
و اینکه همون‌طور تو مصاحبه که آقای ناقد نظر آقای جمال زاده رو گفتن، منم موافقم که اصن به جنبه روحی توجه‌ای نشده بود در کتاب.
بیشتر از خود اصل کتاب بخش قرار داده شده مصاحبه مترجم با روزنامه شرق آخر کتاب برام جالب بود و حرفای جدیدتری توش بود.
یه سری حرفا‌ زدن آقای ناقد‌ که من نمیدونستم که باهاشون‌ موافقم‌ یا مخالف... که راجع به اونا حرف نمیزنم.
یه قسمت برام دلگیری ایجاد شد که آقای ناقد گفتن ما ایرانیا‌ در مورد صلح کم کاری کردیم... و جز این بیت حافظ(آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است / با دوستان مروت با دشمنان مدارا) حرفی برای گفتن نداریم ولی اروپا بهش بیشتر پردازش شده.
ولی اصن به این توجه نکردن که ما ایرانیا از زمان بعد حافظ یا حتی قبل از حافظ اغلب بهمون حمله شده و کارمون‌ دفاع از این سرزمین چند هزار ساله بوده و روحیه جنگ آفرینی قابل توجهی‌ نبوده که بخواد سرکوب بشه و در فرهنگمون‌ کمبودی از صلح احساس نمیشده‌ که بهش اشاره بشه... خودستایی‌ نمیکنم ولی انصافا ما ایرانیا‌ آدمای بشر دوستی بودیم برخلاف اروپایی ها...
اروپایی ها اگر حرف و کتاب از صلح به وفور بین آثارشون قرار داره به خاطر وجود طمع و  ولع جنگ آفرینی و تاراج در فرهنگشون‌ بوده که تاریخ چندین ساله اغلب کشورها رو خالی از وحشیگری ها و دزدی هاشون‌ نزاشته... کمبود فرهنگ صلح و سازش در اونها‌ به خلق آثار کلاسیک زیادی درباره‌ی صلح منجر شده.

والسلام.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.