معرفی کتاب تواضع اثر حمید فخار

تواضع

تواضع

4.7

_

اگر انسان حقیقت توحید را با تمام وجود درک کندو باور داشته باشد که در این عالم هر کمالی، هر عظمتی، هر مقامی، فقط و فقط متعلق به خداوند متعال است و هیچ‌کسی غیر از خدا چیزی ندارد، دیگر جایی برای خودبینی و خود برتربینی باقی نمی‌ماند.

لیست‌های مرتبط به تواضع

این کتاب د
          این کتاب در عین اختصار بسیار ارزشمنده.
توی این کتاب "راه و چاه" علمی و عملیِ تواضع نشون داده شده.

جالب‌ترین و کارآمدترین بحث برای من، حدود و مرز تواضع در مسئله "عزت و ذلت" بود.
وقتی این بحث رو می‌خوندم به بعضی از رفتارهایی که رجال کشور در برابر کشورهای دیگه انجام دادن فکر می‌کردم(چه رفتارهای عزتمندانه و چه مخالف اون)، و جالب بود که کمی جلوتر به این موضوع، که جایگاه تواضع در این شرایط کجا و چگونه است، پرداخته بود. (در بخش عزت شخصیت حقیقی و حقوقی)

***

بخش از متن کتاب
(این متن، ادامه‌ی متن موجود در عکس هستش):

""  مرحوم آية الله خزعلى رحمة الله علیه درباره سفر رهبر معظم حضرت آیة الله خامنه‌ای مدظله به لیبی(در دوران ریاست جمهوری) و دیدار با معمر قذافی می‌گویند:

در لیبی، خیمه‌ای بر پا کرده بودند که ارتفاع در ورودی آن خیمه کوتاه بود و به ناچار هر کس می خواست وارد بشود، باید خم می شد. از طرفی داخل خیمه، روبروی در عکس قذافی بود، یعنی هرکس وارد می شد ناخواسته در مقابل عکس قذافی سر خم می کرد. حضرت آیة الله خامنه‌ای وقتی می خواستند وارد خیمه شوند، به قهقرا (پشت) وارد می شوند تا در مقابل عکس قذافی سر خم نکنند.

این رفتار رهبر معظم تکبر نیست بلکه برای حفظ عزت و هویت جامعه اسلامی است که باید الگوی همه دولت مردان قرار گیرد.
ایشان با این ریزبینی و دقت نشان دادند که در راستای حفظ عظمت حکومت اسلامی و اقتدار ملی حاضر نیستند ذره ای سر فرآورده و اندکی مسامحه نمایند. ""