گلاب گیر

تاریخ عضویت:

تیر 1403

گلاب گیر

@gulabgir

16 دنبال شده

7 دنبال کننده

یادداشت‌ها

نمایش همه
        کتاب را به توصیۀ دوستی خواندم و نام و طرح جلد آن همگی جذبم کردند. کتاب در ظاهر حجیم است ولی بسیار روان و خوش خوان است و خواندش زمان زیادی از شما نمی گیرد. کتاب قابل حمل در بعضی کیف های دستی و کوله است و می توانید در اتوبوس، ماشین و ... آن را بخوانید.
داستان سه راوی و روایت غیر خطی دارد که در آخر به یکدیگر پیوند می خورد و این برای بعضی جذاب و برای بعضی دیگر خسته کننده است. تعلیق و کشمکش کتاب بسیار عالی است و توانسته موضوع فتنۀ 88 و مجاهدین خلق و ... را به خوبی روایت کند. شروع کتاب جنجالی است ولی در ادامه تا میانه داستان و یا 100 صفحۀ ابتدا ممکن است گیج شوید و سیر داستان جذبتان نکند اما اگر تا آنجا خواندید توصیه می کنم استقامت کنید و ادامه دهید!
این کتاب برای نوجوانان و بزرگسالان و هم خوانی در حلقه های کتابخوانی به خصوص در مدارس مناسب است و آشنایی کلی با موضوعات مذکور می دهد و می تواند شروعی برای خواندن کتب تخصصی تر در این عناوین باشد.(خصوصا که جهت گیری سیاسی که باعث جدل و مخالفت در حلقه های عمومی شود در کتاب نیست.)
امتیاز از 10: 9
      

4

        طرح جلد کتاب اشارۀ مستقیم به داستان و ترس و فرار بردگان دارد. این کتاب ابتدا به طور پاورقی منتشر شده و علیه برده داری قیامی را در جامعه آن زمان ایجاد کرده و به قول خانم استو نقص های فنی زیاد آن به خاطر نقاط قوتش قابل چشم پوشی است.داستان دربارۀ نژادپرستی و غرور، برده داری، ظلم، خرافاتی که کلیسا ها ترویج می کردند و انحراف شان و ایمان قوی بعضی بردگان مسیحی است که بسیار دردناک و غمگین است.
ترجمۀ متن های خلاصه شده از آقای سلیمانی را دوست دارم و مترجم این کتاب را روان ترجمه کرده است و فونت(رسم الخط) آن خوانا است، در کل خواندن این کتاب نیاز به تمرکز زیادی ندارد و می توانید در موقعیت های مختلف آن را بخوانید و احتمالا نسبت به حجمش زمان زیادی از شما نخواهد گرفت.
این کتاب به تمام کسانی که می خواهند حقیقت کلیسای منحرف و جامعۀ آمریکا و پایه ای که روی آن بنا شده را بشناسند توصیه می شود، خواندن سخنان رهبری در این موضوع خالی از لطف نیست:  [امروز یکی از تراژدیترین آثار هنری، اثری است به نام «کلبه عموتام» که زندگی برده‌داری را در امریکا نشان میدهد که شاید قریب دویست سال است که این نوشته هنوز زنده است. واقعیّتهای امریکا این است؛ حکومت امریکا این است؛ آن مشخّصه و ممیّزه‌ای که نظام امریکایی به دنیا نشان داده، این است؛ نه آزادی انسان، نه برابری انسان. کدام برابری؟! شما هنوز هم بین سیاه و سفید برابری قائل نیستید. همین امروز هم از نظر شما رگه سرخ‌پوستی در یک نفر آدم در هر یک از مراحل گزینش اداری یک نقطه ضعف برای او محسوب میشود. برابری انسانها؟! آزادی فکر؟! شما حاضرید همین سخنرانی، یا سخنرانی آقای رئیس جمهور را در رسانه‌هایتان در امریکا پخش کنید؟ اگر آن‌جا آزادی فکر و آزادی بیان هست، همین سخنرانی نیم‌ساعته آقای خاتمی را بردارید پخش کنید. کدام آزادی فکر؟! رسانه‌ها متنوّع است، اما بند ناف همه متّصل به دستگاه سرمایه‌داری و سرمایه‌داران بزرگ امریکاست که اکثریّتشان در اختیار صهیونیست‌هاست! این معنی آزادی رسانه‌ها در امریکا است؟! چرا به مردم دنیا دروغ میگویید؟ اینها اصول امریکایی است؟! آن وقت میگویند اصول امریکایی جهان‌شمول است. شما کی هستید که به خودتان حق میدهید که برای بشریّت، اصول جهان‌شمول وضع کنید؟ بیانات در دیدار کارگزاران نظام ۱۳۸۰/۱۲/۲۷] 
امتیاز از 10: 8
      

3

0

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

نمایش همه

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.