این وبلاگ واگذار می شود
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
زال نوجوانی آبادانی است که در دوران جنگ یکی از همسایه ها دسته کلید به او سپرده اند تا وقتی برگشتند، آن را پس بگیرند. زال دلباخته فریبا دختر همسایه بوده ولی فریبا نسبت به او احساسی نداشته است. حالا بعد از سی و چند سال وبلاگی به نام دسته کلید به راه می افتد و اتفاق های تازه ای را به دنبال می آورد.
بریدۀ کتابهای مرتبط به این وبلاگ واگذار می شود
نمایش همهلیستهای مرتبط به این وبلاگ واگذار می شود
یادداشتها
1400/11/16
1401/6/29
1403/4/19
اسم، طراحی جلد، طراحی صفحات داخلی کتاب، کامنت های مردم خصوصا غریب آشنا، داستان، قطع کتاب و قابل حمل بودنش، همگی خیلی خوب بودند اما یک ابهام در کل داستان هست. غریب آشنا کی بود؟ لطیفه؟ یعنی لطیفه عاشق زال بود ولی زال با لطیف عاشق لطیفه؟ و سوالات دیگر... دوست دارم از آقای حسن زاده بپرسم... ولی باز هم داستان قشنگی بود، از لحاظ ایدۀ داستان و عامیانه و گفتاری بودن متن، لهجۀ آدم ها و زندگی روزمرۀ آنها، وفاداری زال، توصیفات و.... هرچند پایانش تلخ بود. مناسب مقطع متوسطه اول و شاید دوم، دختر ها بیشتر این داستان رو دوست خواهند داشت! امتیاز از 10: 9 پ.ن: این کتاب برگزیدۀ جشنوارۀ شهید غنی پور و راه یافته به فهرست لاک پشت پرنده(هر دو 1393) می باشد.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/5/14
1402/8/24
کتاب مثل همیشه عاالی بود قلم گیرا و جذاب آقای حسن زاده مثل کتابهای قبلی ادمو میخکوب و مجذوب خودش میکرد اون قسمت که زال با قفس پرنده ها توی وانت و بیابون و ... کمی گنگ و مبهم بود و آخرش خیلییی دوست داشتم بدونم اون فرد تهدید کننده کی بود🤔 بنظرم اگه یه جاهایی هم داستان ز زاویه زندگی درنا روایت میشد هم جذاب بود اما همین حالت وبلاگ طور هم خیلی خفن و هنرمندانه بود و واقعا قشنگ حس و حال دخترونه و نوجوانانه ی درنا در اومده بود ✨
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/9/11
1402/4/18