معرفی کتاب عشق و رنج و بلوط اثر رضا موزونی عشق و رنج و بلوط رضا موزونی و 1 نفر دیگر 4.4 8 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 18 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789643919078 تعداد صفحات 308 تاریخ انتشار 1396/12/27 توضیحات کتاب عشق و رنج و بلوط، نویسنده رضا موزونی. داستان جنگی ادبیات کودک و نوجوان جشنواره فروش20 درصد تخفیف گروه سنی مثبت 9 کتاب کودک کتاب نوجوان ادبیات ایران رمان بریدۀ کتابهای مرتبط به عشق و رنج و بلوط گلاب گیر 1403/5/5 عشق و رنج و بلوط رضا موزونی 4.4 5 صفحۀ 246 تفنگ دردت بجونم / تفنگ بی تیر نمونم / تفنگ آهو مکش آهو قشنگه / تفنگ جای گلوله ت سینه ی پلنگه 0 0 گلاب گیر 1403/5/5 عشق و رنج و بلوط رضا موزونی 4.4 5 صفحۀ 305 ای کاش این هفته کمی زودتر می آمدم... ای کاش یک بار دیگر نگاهم می کردی! مادر خوبم!... مادر باغیرتم!... عزیزدلم! بدون نگاه مهربانت، بدون قصه های شیرینت، چگونه زندگی کنیم؟ چقدر دست هایت سرد است! مادر بلند شو... من آمده ام... آمده ام تا برایم از روزگاران عشق و رنج بگویی. مادر من هنوز بزرگ نشده ام. به تو، به نگاهت نیاز دارم. 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین درناز نجفی 1403/6/4 پارسال نمایشگاه کتاب خانمی در معرفیاش گفت: _این کتاب درباره ی زنان گیلانغربه و من آنقدر تعجب کردم که خواستم بعدها از دوستی که همانجا کتاب را خریدهبود بپرسم او درست میگفت یا نه. خودم احتمالا چهارم پنجم بودم که خواندمش، جلدش هم خرابشد و نمیدانم چه سرنوشتی پیداکرد هر چه هست حالا ندارمش و تنها چیزی که حافظهی نصفه نیمهی من یادش میآید عینک سبزی توی جیب و لولهای در گلوست و اینکه همیشه دوستش داشتهام هنوز هم از کسی نپرسیدهام یا کتاب را از کسی یا جایی قرض نگرفتهام که یک بار دیگر بخوانم و بفهمم اصلا قصه چه بود اما عشق و رنج و بلوط حتما دربارهی زنان گیلانغرب هم هست هر چند جزئینگریهای من نگذاشته آنطور نگاهش کنم امیدوارم بخوانید و خوشتان بیاید 0 0 فاطمه قزلی 1403/4/1 این کتاب خواندن دارد ... چهار سال پیش خواندم و هنوز در یادم است کتاب های درباره دوران جنگ زیادند اما این کتاب بیشتر روی حوزه خانواده در جنگ تاکید دارد تا کشور در جنگ . یعنی بنیان یک خانواده ساده را نشان میدهد و اتفاقاتی که می افتد ... 0 2 محمدامین سیاح 1403/7/3 کتاب بسیار خوب و واقعی هست 0 0 علیرضا شایق 1402/9/5 اگر قرار باشد زاگرس نماد و پرچمی داشته باشد چیزی بهتر از بلوط برایش نمیشناسم. بلوط نماد استواری و تاب آوری است. بلوط در کوهساران ریشه میدواند و از آب و خاک محافظت میکند. میوه بلوط در قحطیهای نه چندان اندک تاریخ، غذا و تنههای بلوط گرمابخش اتاقکهای کم نور مردمان بوده است. اما جنگ... جنگ برای ما دهه پنجاهیها که کودکی و نوجوانیمان را در آن گذراندیم چیزی نبود جز رنج محرومیت اقتصادی و اجتماعی و عاطفی و از دست دادن عزیزان. اگر نسل هفتاد و هشتاد از آینده نامعلوم نگران است، برای ما زمان گذشته و حال و آینده همه نامعلوم بود و شکننده! رضا موزونی با طبع روان شاعرانهاش از زیستن در سرزمین مقاومت گیلانغرب دلاور مینویسد. با کفشهای لاستیکی و کشهای دور کتاب و اندوه فقر. 3 14 گلاب گیر 1403/4/19 عشق و رنج و بلوط کتابی است با روایتی جذاب از یک خانوادۀ جنگ زدۀ اهل گیلانغرب در 8 سال دفاع مقدس، پسر کوچک خانواده از خردسالی تا بزرگسالی خود را تعریف می کند و در این بین به سنت ها، فداکاری ها، اوضاع مردم در سال های جنگ و... می پردازد. نام و طرح جلد کتاب بسیار با داستانش همخوانی دارد. این کتاب روایتی است از عشق خانواده و مردم نسبت به همدیگر، رنجی که ملت شهیدپرور ایران در طول 8سال و قبل و بعد آن در راه حفظ عقایدشان کشیده اند و استحکام، مقاومت و عظمت آنها.(که بلوط نماد آن است.) روی جلد کتاب بلوطی در حال خشک شدن اما سرزنده کشیده شده که از نظر من بسیار به شخصیت مادر خانواده و کلیت داستان ربط داشته و نزدیک است. کتاب بسیار خوش خوان است و می توانید آن را یک نفس بخوانید، برای گروه سنی د نوشته شده اما گروه سنی ه هم از آن لذت خواهند برد و احتمالا آن را چند بار می خوانند.(و حتی بزرگتر) وزن چندانی ندارد و قابل حمل است و می توانید آن را در موقعیت های مختلف بخوانید. امتیاز از 10: 10 0 1