معرفی کتاب پرواز بر فراز ویوودینا اثر محمود اکبرزاده

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نبرد مسلمانان بوسنیایی با دژخیمان صرب، یک سرود جاودان بود. یک قوس و قزح در آسمان همیشه ابری غرب. حکایت مظلومیت مردم بوسنی و هرزه گوین، تاریخ انسانیت را شرمنده کرد. و آدم های این گوشه از سرزمین خدا، هم رزم با فرشته ها، به ستیز با دیوان و ددان قرن دود و آهن رفتند. و در این میان، آنان که تا همیشه تاریخ شرمنده نخواهند بود، سرافرازانی هستند که این مظلومین را یاری کردند.
بریدۀ کتابهای مرتبط به پرواز بر فراز ویوودینا
1403/9/10
1403/9/10
لیستهای مرتبط به پرواز بر فراز ویوودینا
1403/4/27
یادداشتها
رمان پرواز بر فراز ویوودینا را بهار سال ۱۳۹۲خواندم. روایتی شیرین و نفسگیر از جنگ نابرابر بوسنی و حضور فرزندان ایرانی حضرت روحالله (ره) در قلب سارایوو. آنقدری کشش داشت که متوجه نشوم چگونه سیصد صفحه را در نصفه روز خواندم. از میان سطرها، پا به کوچهپسکوچههای سارایوو میگذاری، به X1 سر میزنی، دامنههای کوه پرالجیا را میپیمایی و در «گروهان یکدستها» شانهبهشانه با دشمن صربی میجنگی. ویوودینا، رودخانهای که در نگاه من رنگ و بوی اروند و کارون داشت، و پرالجیا، ارتفاعی که یادآور بازیدراز بود، در ذهنم جان گرفتند. سارایوو هم در این روایت، چهرهای شبیه خرمشهر پیدا میکند. در دل این داستان، بوسنیاییها با آنکه در متن جنگ و خون قرار دارند، اما مشق «جهاد الهی» را نزد سردار - فرمانده ای ایرانی - میآموزند.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.