فائزه کتابخوان

@fazbooklover

106 دنبال شده

97 دنبال کننده

یک داروساز عاشق کتاب✨️
کانالم تو تلگرام برای معرفی کتاب و فیلم و مستند و ...

jaanbin

نمایش همه
        این کتاب رو از آخرین سفرم به مشهد خریدم
و در موردش میتونم بگم پر از نور بود✨
تک تک کلماتش زیبایی و روحانیت داشت
کمی منو یاد کتاب دیلمزاد انداخت؛
داستان آدم هایی که غیر مستقیم در دفاع مقدس نقش داشتند خیلی شنیدنی و زیباست
این کتاب هم به مقنی های یزدی پرداخته که تو حفر کانال در جبهه نقش خیلی مهمی داشتند

شخصیت اصلی کتاب، پسری به اسم الیاسه که به خاطر اینکه به بقیه ثابت کنه بزرگ شده و میتونه روی پای خودش وایسه، به جبهه میره ولی اونجا که میرسه میبینه به این راحتی ها هم نیست

یکی دیگه از زیبایی های این کتاب، اشعار حافظ بود که اول هر فصل متناسب با کتاب آورده شده بود
این مدل خلاقیت ها که اول هر فصل شعر یا جمله ای مرتبط آورده میشه رو خیلی دوست دارم☺️
اگه نویسنده خلاقیت داشته باشه و برای هر فصل کتاب هم یه عنوان جذاب بذاره که دیگه عالیه
(من عاشق کتابایی ام که هر فصلش عنوان جداگانه داره مخصوصا عنوان های طولانی 🥺✨)

کتاب زیبا و خوش خوانی بود
دو سه روزه خوندمش
و کلی باهاش نورانی شدم

جایی خونده بودم که این کتاب مناسب بهاره
و الان میبینم که واقعا همین طوره
داستانی پر از حس زندگی
سرشار از امید
و با حضور افتخاری شکوفه های گیلاس🌸

سنتارو، مرد میانسالی است که در مغازه ای کوچک، شیرینی دورایاکی رب لوبیا شیرین میفروشد
سنتارو زندگی یکنواخت و تقریبا بدون چالشی دارد ولی آشنایی اش با پیرزنی بیرون مغازه اش، زیر درختی پر از شکوفه های گیلاس، زندگی اش را تغییر می‌دهد👵

پیرزن که توکو نام دارد، ادعا می‌کند ۵۰ سال است که رب لوبیا شیرین درست میکند و همکاری آن دو قطعا فروش مغازه را افزایش می دهد💰

ولی توکو رازی دارد که کسی از آن خبر ندارد
رازی که زندگی او را از نوجوانی تا آن روز تحت تاثیر خود قرار داده است 🧐

از خوندن این کتاب حسابی لذت بردم
حرف های توکو و نوع نگاهش به زندگی بسیار زیبا و قابل تامل بود
(اینکه عادت داشت با لوبیا ها موقع پخت صحبت کنه خیلی کاوایی بود🥺✨)
ظاهرا فیلمی هم بر اساس این کتاب ساخته اند

پیشنهاد میکنم تا بهار تموم نشده، شما هم این کتاب رو بخونید

همون طور که تا الان متوجه شدید، ال. ام. مونتگمری یکی از نویسنده های محبوبمه

در خصوص زندگی این نویسنده، قبلا کتاب یادداشت های شخصی مونتگمری رو خونده بودم که در واقع دست نوشته های خود مونتگمری بین سال های ۱۸۸۹ تا ۱۹۱۰ هستش

همون کتاب، کلی اطلاعات در مورد این نویسنده دوست داشتنی بهم داد
ولی خوندن این کتاب که بیوگرافی کامل ماد مونتگمری بود، من رو خیلی بیشتر با این نویسنده آشنا کرد

زندگی این بانو مثل همه زندگی ها، پر از فراز ها و فرود هاست
کلی از داستان ها و ویژگی های آن شرلی و سایر شخصیت های ساخته شده توسط این نویسنده، برگرفته از زندگی خود اوست
ماد هم دختری پر انرژی و اهل خیالبافی بود
دنبال نوشتن و خلق داستان
علاقه مند به تدریس
و بسیار پر تلاش و با پشتکار

خوندن این کتاب پر از حس خوب بود
هر چند سال های آخر زندگی ماد پر از غم و سختی بود و باعث شد کلی برای سرکوب شدن احساسات و عواطف زیبای ماد عزیزم غصه بخورم😢

حالا که با زندگی مونتگمری آشنا شدم،
دلم میخواد یک بار دیگه از ابتدا کتاب هاش
به خصوص آن شرلی رو بخونم😁

انیمه جدید آن شرلی هم در حال پخشه
اونم از دست ندید😌

خدای بزرگ!
من کاملا عاشق این کتاب شدم😭❤️

این کتاب زیبا و دوست داشتنی دقیقا تو دسته بندی کتاب های مورد علاقه من قرار میگیره

داستان کتاب درباره جولیت؛ زنی نویسنده در دوران پس از جنگ جهانی دوم هست که به دنبال سوژه جدید برای کتابش میگرده

وقتی نامه ای از مردی ساکن جزیره گرنزی به دستش میرسه تا از اون سوالی در مورد یکی از نویسنده های مورد علاقش بپرسه، جرقه موضوع بعدی داستانش زده میشه⚡️

این کتاب در اصل نامه محوره
کل کتاب نامه های جولیت و دوستانش به همدیگر است
به خاطر همین سبک کتاب و شباهت داستان، ابتدا یاد کتاب خیابان چرینگ کراس شماره ۸۴ افتادم
ولی جلوتر، داستان خیلی گسترده تر و جذاب تر شد🥲👌

سبک و لحن نوشتن نویسنده واقعا گیرا و جذاب بود
و من عاشق حس شوخ طبعی جولیت شدم😩

اون قدر تو این کتاب زیر جمله ها خط کشیدم و حاشیه نویسی کردم که محاله بتونم به کسی قرض بدم😅😁

پایان داستان اون قدر برام عجیب و غیر قابل پیش بینی بود که نیاز دارم یه بار دیگه با یه دید جدید این کتاب رو بخونم
راستش همه چیز تو این کتاب خوب بود تا اینکه مشخص شد نقش اول مرد داستان که منتظر بودم با جولیت ازدواج کنه، همجنس گراست
واقعا نمیدونستم بخندم با گریه کنم😂😭

بر اساس این کتاب فیلمی هم ساختن که حتما میبینمش🥲

پی نوشت: با تشکر از دوست خوبم شقایق که این کتاب رو معرفی کرد😍

طی یک تصمیم درونی، میخواستم هر چی کتاب در مورد حاج قاسم هست رو بخونم
هر جا کتابی دیدم خریدم
از کتابخونه یا دوستان قرض گرفتم
و با اینکه تا الان چندین کتاب خوندم، انگار هر بار یک داستان تازه رو می‌شنوم

این کتاب روایت آدم ها از لحظه مواجه شدن با خبر شهادت حاج قاسم و شرکت در مراسم های ایشون هست

قبلا همچین نوع کتابی در مورد روز وفات امام خمینی خونده بودم و واقعا اون کتاب هم منو سخت تحت تاثیر قرار داد

هر کدام از روایت ها در عین شباهت ها، تفاوت هایی هم داشت
هر کس در کنار غم بزرگی که حس کرده بود، تلاشی هم در راستای قرار گرفتن در مسیر هدف این شهید بزرگوار کرده بود

بهترین روایت از نظر من، روایتی بود که دوست خوبم مریم رحیمی پور نوشته بود
که بسیار منو تحت تاثیر قرار داد و واقعا از خوندنش لذت بردم

متفاوت ترین روایت، روایت مردی بود که با جهان اسلام در ارتباط بود و از عکس العمل های مثبت و منفی اون کشور ها گفته بود و از ضعف ما در ایجاد روابط موثر با این کشور ها

برخی از تشییع مشهد نوشته بودند، برخی اهواز، برخی قم و برخی تهران
و هر کدام زیبایی های خودش رو داشت

کتاب زیبایی بود
احتمالا قراره جلد دومی هم داشته باشه

یادمه وقتی این کتاب منتشر شد، سریع پرطرفدار شد و تو فضای مجازی، کمتر کتابخوانِ نوجوانِ طرفدارِ ژانر فانتزی بود که این کتاب رو نخونده باشه✨

سال ۲۰۲۲ که فیلم سینمایی اش هم ساخته شد، فهمیدم که این محبوبیت فقط مختص ایران نبوده

داستان کتاب در مورد دهکده ای هست که هر ۴ سال دو بچه از آنجا دزدیده میشه و بعدا سر از کتاب ها و افسانه ها درمیارند🏘

در حقیقت مدرسه ای وجود داره برای بچه های خوب و شرور که مدیر مدرسه، هر ۴ سال، دانش آموزان جدید رو وارد اونجا میکنه تا برای رفتن به دنیای افسانه ها آموزش های لازم رو ببینند 🪄

ایده کتاب خیلی جذابه

و اصلا مشخص نبود الان چه طوری شخصیت ها مکانشون عوض شد😶

ولی در کل کتاب خوبی بود
و مشتاقم هر چه زودتر فیلمش رو هم ببینم😍

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.