با سلام و درود 🌻
این کتاب اولین کتابی بود که نشر سورتمه عزیز منتشر کرد و من هم امضا گرفتم و هم خوندم.😉
ژانر کتاب را شاید من بتونم بگم محبوب ترین ژانر برای شخص خودم هست؛جنایی_معمایی_روانشناختی![به به😅😆]
وقتی کتاب را شروع کردم و همچنین در حین مطالعه کتاب به شدت یاد سریال criminal minds (ذهن های جنایتکار) افتادم و شباهت بسیاری یافتم و به فکرم خطور کرد شاید نویسنده هم از این سریال ایده گرفته باشد![دیدن این سریال هر دو ورژن آمریکایی و کره ای را توصیه می کنم🙃] و وقتی در کتاب اشاره ای به این سریال دیدم شکام قطعيت بیشتری گرفت[هه هه هه...].
اما، از آندریا کمک بگیر، داستان یک قاتل است؛ قاتلی که بارها بارها مرتکب قتل می شود! و تلاش می کند تا تمامی رد ها را پاک کند!😲😵💫
سه آدم غریبه؛ سه نفری که تا پیش از این هرگز یکدیگر را ندیدند و حال در یک شب معمولی، با سرنوشتی وحشتناک روبرو میشوند. تماسهایی که نباید پاسخ داده شوند، سایههایی که در تاریکی کمین کردهاند، و رازی که در پس نام آندریا پنهان شده است. چرا آندریا؟ و مهمتر از همه... آیا راه فراری از آن وجود دارد؟ در انتهای داستان چه خواهد شد؟!
دلایلی که کتاب دوست داشتم:
_روایت گونه: کتاب از زبان افراد به صورت اول شخص بیان می شود و چند داستان مختلف به صورت همزمان پیش می رود تا عقب نیافتی!
_احساسات: در کتاب انواع مختلف احساسات از ترس تا نفرت و حتی عشق به شیوه خوبی پرداخته شده و حتی نوسانات احساسات هم در طول داستان کاملا حس می شد.
_هیجان:این مورد هم خوب بود و هم بد! هیجان در طول داستان کم بود اما در بخش انتهایی ماجرا به شدت بالا می رود؛ یک هیجان ترس آمیز بالاااا😱😖😧
_پایان بندی: در نظر من منطقی و درست بود و خواننده و احساس خواننده را قانع می نمود.😊
اما دلایلی که امتیاز کتاب پایینتر از ۵ آورد 🥲:
_اصلی ترین دلیل: سادگی پرونده و داستان؛پرونده پیچیدگی بالایی نداشت و به نظرم نویسنده گل می تونست بخش معمایی پرونده را بیشتر پیچیده تر و گیج کننده تر کند.
_عدم پاسخگویی: بخش هایی از داستان و پرونده بود که یک سوال در ذهن مخاطب ایجاد می کرد اما پاسخی در کتاب نبود! سوالاتی که به بخش روانشناختی کتاب و جنایت برمیگشت و من به عنوان خواننده دنبال نشانه ها و پاسخ ها بودم.
و جمع بندی کلی: جنایتی یا جنایاتی رخ داده است و قاتل یا قاتلین هنوز دستگیر نشده اند؛ این ماجرا پرپیچ و خم خواننده را همراه خود خواهد کرد تا در انتهای داستان پرونده روشن شود!
اگر اولین باریست که می خواهید سراغ این ژانر بروید، این کتاب می تواند گزینه خوبی باشد چون به اندازه کافی جذابیت دارد. و همچنین اگر طرفدار این ژانر بودید و هستید و الان به دنبال یک گزینه ملایم تر می گردید، این کتاب انتخاب خوبی خواهد.😉
ممنون از توجه 💗💓