خواندهام درسا و عمه غولاب معصومه یزدانی 2.2 3 با یک فرصت چه کار می توانم بکنم؟ کوبی یامادا 3.9 6 چه کار می کنی با یک مشکل؟ کوبی یامادا 3.9 5 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 183 نازنین فیودور داستایفسکی 4.2 89 عزرائیل: کهنه سرباز نیما اکبرخانی 4.3 52 نوشابه با سیانور آگاتا(میلر) کریستی 4.1 17 خاطرات کتابی احمد اخوت 4.2 15 خارهای گل شده و گلهای خار شده: نقش محبت در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.5 7 جوجه های رنگی و بچه های فرنگی: مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز محسن عباسی ولدی 4.5 13 یک اتفاق مسخره فیودور داستایفسکی 3.7 41 قمارباز (از یادداشت های یک جوان) فیودور داستایفسکی 3.9 131 اتاق شماره 6 آنتون چخوف 4.2 49 فرجام یک دشمنی: دشمنی بنی امیه و بنی هاشم از آغاز تا پایان خلافت عباسی براساس دیدگاه اهل تسنن احمدبن علی مقریزی 3.2 1 تخم مرغ های شوم میخاییل بولگاکف 3.7 8 روزی روزگاری القاعده: خاطرات ایمن دین، عضو جدا شده القاعده و جاسوس دستگاه امنیتی انگلیس وحید خضاب 4.0 6 من دیگر ما: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچکتر محسن عباسی ولدی 4.3 8 پرنده های در قفس و کودکی های نارس: نقش آزادی در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.4 6 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 407 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 140