خواهم خواند قصه گو ماریو وارگاس یوسا 3.3 4 ابشالوم، ابشالوم! ویلیام فاکنر 4.0 4 روشنایی در اوت ویلیام فاکنر 4.0 0 ریشه شناسی (اتیمولوژی) محسن ابوالقاسمی 0.0 0 زنان، دشتان و جنون ماهانه: پژوهشی اسطوره شناختی و تاریخی درباره ی قاعدگی و نشانگان پیش از آن شهلا زرلکی 3.7 6 خانه ی کاغذی کارلوس ماریا دومینگث 3.5 18 قایق هایی از آتش: گزیده ی داستانهای نویسندگان پساپست بوم آمریکای لاتین میشی استراوسفلد 0.0 0 بدن تکه تکه شده: قطعه به مثابه استعاره ای از مدرنیته لیندا ناکلین 3.6 4 نقال فیلم ارنان ریورالتلیئر 4.2 10 جاسوس زمان مارسلو فیگراس 3.5 0 کامچاتکا مارسلو فیگراس 4.5 8 خانه ی لب دریا ناتالیا جینتسبورگ 3.0 0 سیمای جنگ مارتا گلهورن 0.0 0 وزن کلمات پاسکال مرسیه 0.0 0 خانه یودیت هرمان 3.5 1 فاجعه سرخ پوستان امریکا = دلم رابه خاک بسپار دی بروان 4.6 2 روندهای بنیادین در دانش زبان رومن یاکوبسن 0.0 0 ویتگنشتاین: قواعد، و زبان خصوصی: گزارش مقدماتی سال کریپکی 0.0 0 جامعه شناسی رمان جورج لوکاچ 2.8 1 مقدمه بر مابعدالطبیعه (به انضمام فلسفه فرانسوی) هانری برگسون 0.0 0