معرفی کتاب به کی سلام کنم؟ اثر سیمین دانشور

خواندهام
کتاب داستانی «به کی سلام کنم» سیمین دانشور، مجموعه ۱۰ داستان کوتاه است. سیمین دانشور در این کتاب، وارد زندگی مردمان معمولی شده و دغدغهها، گرفتاریها و روزمرگیهای چالش برانگیز آنها را به تصویر کشیده است. یکی از داستانهای مهم و مشهور این کتاب، «تیله شکسته» است. این داستان درباره پسری نوجوان است که به همراه برادرش در کودکی از زلزله بویین زهرا نجات پیدا کردهاند ولی همه اعضای خانوادهشان را در آن حادثه از دست دادهاند. آنها در یک روستا حوالی بویینزهرا زندگی میکنند که پر از تپههای باستانی است و نیاز به کاوش دارد. از کندن این تپهها و یافتن اشیا تاریخی، پول خوبی گیر پسر میآید و البته موقعیت جالبی سر راهش قرار می گیرد. پسر مشغول درس خواندن است و برادر که در زلزله از ناحیه پا آسیب دیده در قهوهخانه روستایشان چای دست مردم می دهد. تا اینکه یک روز یک خانم شهری، تصمیم میگیرد پسر را به فرزندی بگیرد و به تهران ببرد.. در حوالی بویینزهرا، جایی که تپههای باستانی رازهای هزاران ساله را در دل خود جای دادهاند، دو برادر زندگی میکردند که سایه یک خاطره مشترک بر زندگیشان سنگینی میکرد: زلزلهای سهمگین که خانوادهشان را از آنها گرفت و رد زخمی عمیق بر روحشان گذاشت. پسر با کندن تپههای باستانی و یافتن اشیا تاریخی پول خوبی گیر میآورد و برادرش، که در زلزله پایش را از دست داده، در قهوهخانه روستایشان چای دست مردم می دهد. زندگی به آنها پیش میرود تا اینکه یک خانم شهری، تصمیم میگیرد پسر را به فرزندی بگیرد و به تهران ببرد..
بریدۀ کتابهای مرتبط به به کی سلام کنم؟
لیستهای مرتبط به به کی سلام کنم؟