در حال خواندن تربیت فرزند به سبک فرانسوی؛ مادری آمریکایی از حکمت فرزند پروری فرانسوی ها می گوید پاملا دراکرمن 3.2 4 من کی ام؟ و اگه این طوره، چندتا؟ ریشارد داوید پرشت 3.0 2 پیش از آنکه قهوه سرد شود توشیکازو کاواگوچی 3.7 100 مادری که کم داشتم: راهنمایی برای خودسازی و یافتن عشق گم شده جاسمین لی کوری 3.8 7 فقر احمق می کند سندهیل مولایناتهان 3.8 27 خیره به خورشید (غلبه بر هراس از مرگ) اروین دی. یالوم 3.8 20 تحلیل رفتار متقابل: به همراه متن کامل "بازیها" اریک برن 4.6 0 دوست اعجوبه من: نخستین کتاب از چهارگانه ناپلی النا فرانته 4.2 12 عاشق مارگریت دوراس 3.1 5 لیدی ال رومن گاری 3.8 24 آخرین اغواگری زمین مارینا تسوتایوا 3.8 5 نزدیکِ ایده زیمونه یونگ 3.2 12 خاک کارخانه: پارچههای ناتمام چیتسازی بهشهر و سرگذشت آخرین کارگران شیوا خادمی 4.2 13 اتاق کار: یازده روایت از عشق، تعلیق و گیره های کاغذ کیوان سررشته 3.2 11 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گاپنیک 3.3 14 رها و ناهشیار می نویسم: هنر جستارنویسی ادر لارا 4.2 22 قصه ها از کجا می آیند: فیلمنامه نویسی و زندگی اصغر عبداللهی 4.0 34 همه دروغ می گویند: اینترنت چه چیزهایی درباره ی خود واقعی مان به ما می گوید؟ ست استیونز-داویدوویتس 3.9 18 یک سرباز خوب فوردمادوکس فورد 3.5 0 کشف سوسیس کاری اووه تیم 3.2 2