خواندهام خاک های نرم کوشک سعید عاکف 4.4 78 هفت روایت خصوصی از زندگی سید موسی صدر حبیبه جعفریان 4.1 84 انفطار صورت سیدمرتضی آوینی 4.1 5 کاهن معبد جینجا، داستان سفر ژاپن یامین پور 4.0 103 جاسوسی که سقوط کرد آرون برگمان 3.7 6 دیوان شمس: کلیات شمس تبریزی جلال الدین محمد بلخی مولوی 4.5 3 راننده رئیس جمهور و چند داستان دیگر سلمان کدیور 3.5 5 من در رقه بودم: خاطرات محمدالفاهم (ابو زکریا) عضو جدا شده داعش هادی یحمد 3.7 12 از افغانستان تا لندنستان: خاطرات جاسوس دستگاه اطلاعات خارجی فرانسه در شبکه تکفیری های اروپا (در دهه 90 میلادی) عمر نصیری 3.8 7 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.3 38 وقت محدود: یادنامه سردار شهید سیدکاظم کاظمی(نذیر) فرمانده واحد اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محمد حسین روزی طلب 3.5 0 کاپوچینو در رام الله سعاد امیری 3.6 1 جنبش دانشجویی در ایران شهریار زرشناس 5.0 1 یادداشتهای شیطان لئونیدنیکالایویچ آندری یف 3.8 20 سنافور یحیی السنوار 3.6 8 عربیکا یامین پور 4.2 55 خرمگس اتل لیلیان(بول) وینیچ 4.1 43 انسان و خدا مصطفی چمران 3.6 1 فیض بوک: مجموعه شعر طنز ناصر فیض 3.3 8 می شکنم در شکن زلف یار حسین سروقامت 3.4 7