معرفی کتاب یادداشتهای شیطان اثر لئونید نیکلایویچ آندری یف مترجم حمیدرضا آتش برآب

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
این رمان، آخرین کار آندری یف و بازتاب دریافت او از ابر انسان نیچه است. رمان نشان می دهد فکری که با آتش انسانیت گرم و تطهیر نشده باشد، به قدرتی ویرانگر تبدیل می شود. (یادداشت های شیطان) اعتراض شدیدی است بر علیه بنیان و ارزش های جامعه بورژوا که در قالب و ذاتش نیروی خصمانه بشری نهفته است.
بریدۀ کتابهای مرتبط به یادداشتهای شیطان
نمایش همه1402/9/20
1403/9/15
لیستهای مرتبط به یادداشتهای شیطان
یادداشتها
1400/11/21
1403/1/22
● تو اگر خودِ شیطانی، که دیر رسیدهای اینجا. میفهمی؟ چرا آمدهای اینجا؟ گفتی آمدهای که بازی کنی؟ اغوا کنی؟ برای خندیدن به آدمکهایی مثل ما آمدهای؟ آمدهای بازی پلید تازهای ترتیب بدهی تا ما هم به سازت برقصیم؟ ولی دیر کردهای. زودتر از اینها باید میآمدی. حالا دیگر زمین بزرگ شده و به تواناییهای تو امیدی نیست. از خودم که اینطور راحت فریبت دادم و پولت را بردم، حرف نمیزنم. از خودم حرفی نمیزنم. از ماریا هم حرفی نمیزنم. ولی نگاهی به این دوستان کوچک و حقیرم بینداز و شرم کن. آخر کجای جهنم تو چنین شیاطین افسونگر و بیباک و آماده به هر کاری را میشود پیدا کرد؟ --------------‐------ ۱۴۰۴/۰۱/۲۸
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1401/10/25
1403/12/17
1403/11/7
داستان رو شیطانی روایت میکنه که از روی تفریح و سرگرمی به زمین میاد تا در کنار انسانها زندگی کنه.در طول ماجرا اون با نگاهی تحقیر آمیز و از روی ترحم و انزجار به انسانها نگاه میکنه.اما در پایان کتاب از همین انسان ها فریب خورده و موجب حیرت اون میشه. خیلی حیف شد که نویسنده در حین نوشتن این کتاب میمیره و کتاب ناتموم و با پایانی باز میمونه🫠
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/9/18