معرفی کتاب راننده رئیس جمهور و چند داستان دیگر اثر سلمان کدیور کتابعمومیداستانایران راننده رئیس جمهور و چند داستان دیگر سلمان کدیور و 1 نفر دیگر 3.5 16 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 22 خواهم خواند 11 خرید از کتابفروشیها ناشر شهرستان ادب شابک 9786226936439 تعداد صفحات 172 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب راننده رئیس جمهور و چند داستان دیگر، ویراستار علیرضا فتاح. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محراب اندیشهها 1402/5/23 واقعا برخی از داستان هاش تاثیر گذار و جالب بودند -قلعه گلاب، چون من لرم با این داستان ارتباط خاصی گرفتم - گرگ های اهلی، عالی بود. - ندای وجدان - نویسنده بزرگ - این ایرانه دیگه، آدم رو به فکر وادار میکند. - رجعت عبدالله - سپاه وحشت، عالی بود. ولی نمیدونم چرا از داستان راننده رییس جمهور خوشم نیومد و برام عجیب و جالبه که چرا اسم کتاب رو از این داستان گرفته... 0 2 امیرعباس شاهسواری 1402/12/26 فقط داستان راننده رییس جمهور از این کتاب را خواندم چقدر فاصله گرفته ایم از حرف هایی که قبلاً می زدیم !!! 0 3 محمدرضا ایمانی 1402/3/29 اگر اشتباه نکنم کدیور این داستانهای کوتاه رو قبل از پس از بیست سال نوشته، برای همین اگه به امید کتابی مثل پس از بیست سال میرسد سراغش ناامید میشید. تو این کتاب نقطه قوت بزرگ کدیور مضمون داستانهاشه و نقطه ضعف بزرگش روایت و زبان. مضمونها بدیع و جذاب، چیزی که شاید بشه اسمش رو رئالیسم عدالتخواهانه گذاشت، اما متاسفانه ( بیشتر به خاطر تازهکار بودن و کم تجربگی ) پرداخت روایت به شدت ضعیف و زبان زیادی معمولی. منتظر کارهای بهتر کدیور هستم. داستانهایی یک گام به پیش، نه دو گام به پس! 0 30 احسان ثابت 1402/3/9 کتاب مجموعهای از ۱۳ داستان نسبتا کوتاه و با موضوعاتی متفاوت است، از کتابهایی بود که دوست داشتم و خوندنش رو هم پیشنهاد میکنم، برای خودم داستانهای فرشتگان قلعه گلاب، گرگهای اهلی، ندای وجدان و اینجا ایرانه، خیلی جالب بود، از قلم سلمان کدیور هم خوشم اومد و احتمالا کتاب پس از بیست سال رو هم بزودی شروع کنم 0 3