خواهم خواند نویسندگان روس خشایار دیهیمی 2.0 1 حاجی مراد لی یف نیکالایویچ تولستوی 3.8 4 آتش، بدون دود: هرگز آرام نخواهی گرفت هر سرانجام، سرآغازی ست (کتاب های ششم و هفتم) نادر ابراهیمی 4.3 9 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 آتش، بدون دود: گالان و سولماز، درخت مقدس، اتحاد بزرگ (کتابهای اول، دوم و سوم) نادر ابراهیمی 4.7 17 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 139 چهل نامه ی کوتاه به همسرم نادر ابراهیمی 4.2 75 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 159 دستور زبان عشق: از شعرهای 85 - 80 قیصر امین پور 4.3 13 دیار اجدادی فرناندو آرامبورو 4.5 9 مجلس ضربت زدن (نمایشنامه) بهرام بیضایی 4.2 6 اتاق ورونیکا مرتضی حسین زاده 4.1 27 تاریخ کتابخوانی آلبرتو منگوئل 4.0 2 موسی ترین به طور سیدعلی شجاعی 4.4 12 اتاق شماره 6 آنتون چخوف 4.2 46 راشومون، عشق من ( داستان ، فیلمنامه ، نقد ) آکیرا کوروساوا 5.0 1 هفتاد و سومین نفر یاسین حجازی 4.6 13 راه حل داستان: 23 کنش ضروری قهرمانان بزرگ اریک ادسون 0.0 0 مدرسه ی فیلم: چگونه با تماشای دی وی دی فیلم ها فیلم سازی یاد بگیریم ریچارددی. پیرمن 3.5 0 داستان: ساختار، سبک و اصول فیلمنامه نویسی رابرت مک کی 4.7 11