معرفی کتاب اتاق ورونیکا اثر آیرا لوین مترجم شهرام زرگر

ناشر
بیدگل
9786005193626
1399/3/19

آیرا لوین در سال ???? در منهتن نیویورک به دنیا آمد. در دانشگاه نیویورک فلسفه ادبیات و انگلیسی خواند. از سال ???? برای رادیو و تلویزیون نوشت و بعدها حوزه کارش را به عرصه رمان ، فیلم نامه و نمایش نامه گشترش داد. معروف ترین اثر او رمان بچه رزماری است که رومن پولاسکی بر اساس آن فیلم نامه ای نوشت و کارگردانی کرد و فیلم نامه آن کاندید دریافت جایزه اسکار شد.
معروف ترین نمایش نامه آیرالوین دام مرگ است که کاندید دریافت جایزه معتبر تونی بود و در حال حاضر رکوردار طولانی ترین مدت بر روی صحنه بودن یک درام کمدی - تریلر در برادوی است.
اتاق ورونیکا تیریلری است شسته رفته و خوش ساخت که پیچش های دقیق و ساختمان مهندسی شده آن یادآور سنت رمان های معمایی نویسندگانی همچون ادگار آلن پو ، آگاتا گریستی ، ژرژ سیمنون ، دشیل همت ، ریموند چندلر ، راس مک داند و ...

لیست‌های مرتبط به اتاق ورونیکا

نمایش همه

مبینا

مبینا

1403/11/22

پایان: جمعه ۱۳ خرداد
کتاب چهارم ۴۰۲ و هجدهم ۲۰۲۳
همون موقع که کتاب تموم شد ریویویی براش ننوشتم(می‌ترسیدم تحت تاثیر پایانش به نویسنده فحش بدم)
چون کلا ۱۰۰ صفحه‌است و خوندنش از دو ساعت بیشتر نمی‌شه خلاصه‌ گفتن براش بی‌فایده به نظر می‌رسه و این نظر صرفا برای کساییه که خوندن کتاب رو
نمی‌دونم این ویژگی رو فقط من دارم یا نه اما من خیلی زود با شخصیت سوزان همراه شدم، اون شیطنتی که تو رابطه با دوست‌پسرش داشت، اینکه یه دختر با کلی آرزو بود و یه زندگی کامل داشت و شخصیت دلنشینی داشت، اینکه می‌خواست به بقیه کمک کنه جدا از اینکه برای خودش خیری هست یا نه، کلا شخصیت دوست‌داشتنی‌ای بود برام.
یکی از نکات هوشمندانه که می‌ترسم بعدا یادم بره رو بگم
اینکه مرد جوان با هوشمندی اول مخالف این بود که سوزان به اون دو نفر کمک کنه و این باعث شد شک و نگرانی سوزان تبدیل بشه به تلاش برای قانع کردن یکی دیگه که این کارو بکنه واقعا زیرکانه بود، دست‌مریزاد نویسنده

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.