چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز سین صاد 1404/3/8 چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 30 روز از 30 روز کتابهای خواندهشده در این چالش لیرشاه ویلیام شکسپیر 4.0 21 اسم تو مصطفاست راضیه تجار 4.3 68 آتش و خون در خرمشهر :خاطرات سرهنگ دوم ستاد خالدسلمان محمود کاظمی محمدنبی ابراهیمی 3.5 1 شاهرخ، حر انقلاب اسلامی: زندگینامه و خاطرات شهید شاهرخ ضرغام گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 31 من ادواردو نیستم! 72 داستانک از زندگی ثروتمندترین شهید شیعه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.3 67 فتح خون سید مرتضی آوینی 4.7 93 هفتاد و دومین غواص: خاطرات جانباز کریم مطهری فرمانده گردان غواصی جعفر طیار حمید حسام 4.2 3 مجنون در تهران: مجموعه شعر محمدکاظم کاظمی 3.5 2 از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خودنوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 183 پس از چهل سال: نگاهی نو به زمینه های صلح امام حسن (ع) در چهل سالگی حکومت اسلامی پیامبر (ص) حمید سبحانی صدر 4.1 5 پسرک فلافل فروش؛ زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 54 خاتون و قوماندان: روایت زندگی ام البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) فرمانده لشکر فاطمیون مریم قربان زاده 4.3 65 گوژپشت نتردام 4.3 2 مقدمه ای بر جهان بینی اسلامی: جهان بینی توحیدی مرتضی مطهری 4.3 6 هیچ دردی شبیه عشق نیست پیچ تون 0.0 دخمه مردگان ویکتوریا شواب 4.2 8 دل بستگی حسین دهلوی 3.9 5 نماز باحال سید کاظم روح بخش 4.5 6 همنام گل های بهاری: نگاهی نو به زندگی و شخصیت پیامبر گرامی (ص) سیدحسین سیدی 4.5 4 مقدمه ای بر جهان بینی اسلامی مرتضی مطهری 0.0 روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور 3.5 151 عارفانه گروه نویسندگان 4.6 58 تیک تاک، زندگی: بر اساس زندگی شهید یوسف کلاهدوز گلستان جعفریان 3.1 2 47 0 0 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.