معرفی کتاب همنام گل های بهاری: نگاهی نو به زندگی و شخصیت پیامبر گرامی (ص) اثر سیدحسین سیدی

همنام گل های بهاری: نگاهی نو به زندگی و شخصیت پیامبر گرامی (ص)

همنام گل های بهاری: نگاهی نو به زندگی و شخصیت پیامبر گرامی (ص)

5.0

1398/5/5

کتاب حاضر در خصوص زندگی و شخصیت پیامبر اکرم (ص) با رویکردی جدید مطالبی را تهیه و گردآوری نموده. در این پژوهش ابتدا سیمای ظاهری آن حضرت از حیث نام، مو، پیشانی، ابرو، مژه، چشم، گونه، بینی، دهان، چانه، دندان، چهره، گردن و ... را واکاوی می نماید. پژوهشگر سپس نمای حقیقی وی را از حیث ادب ورزی، ارجمندی، بردباری، بزرگواری، خوش اخلاقی، دلیری، رهبری و عضو و ... تبیین می کند. در پایان این نوشتار شخصیت او را در برابر خداوند، دیگران و طبیعت از جهات گوناگون موردبررسی قرار می دهد. برخورد آن حضرت با طبیعت بخصوص با حیوانات از مباحث جالب توجه در این مجموعه می باشد.

لیست‌های مرتبط به همنام گل های بهاری: نگاهی نو به زندگی و شخصیت پیامبر گرامی (ص)

عین راء

عین راء

1403/11/9

این کتاب به ابعاد شخصیت پیامبر اکرم (ص) پرداخته است.

نویسنده دست روی مسائلی گذاشته است که شاید کمتر دچار اختلاف است. یعنی می توان آن را به عنوان سرمشق زندگی راحت استفاده کرد و کسی هم به انسان ایراد نمی گیرد که فلان کار تو خلاف سیره رسول الله (ص) است.

با آن که جنبه های اجتماعی را پررنگ آورده ولی باز انسان حس می کند که کتاب بیشتر در فضای فردی نوشته شده است. یعنی سیره سیاسی حضرت (ص) مثلا آورده نشده است خیلی... شاید از جهت مبتلا نبودن برای عده ای! شاید از جهت اختلافی بودن! شاید چون دارای عمق است! نمی دانم. به هر حال خیلی روی جنبه های این چنینی دست نگذاشته است.

کتاب تقریبا شبیه کتاب سنن النبی (ص) مرحوم علامه طباطبایی است با این تفاوت که کتاب مرحوم علامه از جهت اعتماد عمومی شاید بهتر از این کتاب باشد و این کتاب از جهت روان بودن و کژتابی نداشتن و عدم معارض در روایات و نظم و ترتیب بهتر از کتاب مرحوم علامه باشد. یعنی اگر من بخواهم توصیه بکنم این کتاب را توصیه می کنم به جای کتاب مرحوم علامه.

جمع بندی من نسبت به کتاب این بود که واقعا کتاب خوب و قابل استفاده ای ست. به همه رده های سنی می توان آن را توصیه کرد و حتما هم باید توصیه کرد.