معرفی کتاب در باب اعتماد به نفس اثر آلن دوباتن مترجم محمد کریمی

در باب اعتماد به نفس

آلن دوباتن و 1 نفر دیگر
3.7

1399/8/18

هدف از انتشار مجموعه ی مدرسه ی زندگی پرورش هوش عاطفی به یاری فرهنگ است. باورمان این است که طیفی از جدی ترین معضلات ما نتیجه ی فقدان خودشناسی، همدلی و ارتباط است. فعالیت های ما در ده مرکز در اقصی نقاط جهان انجام می شود، از جمله لندن، آمستردام، سئول و ملبورن. فیلم سازی، برگزاری کلاس ها، ارائه ی خدمات درمانی و تولید سلسله ای از محصولات در عرصه ی روانشناسی از دیگر فعالیت های ماست. موسسه ی انتشاراتی مدرسه ی زندگی به انتشار آثاری در باب مهم ترین مسائل حیات فرهنگی و عاطفی معاصر می پردازد. مبنای انتشار عناوین، ارائه سرگرمی، آموزش، تسلی بخشی و دگرگونی در زندگی خوانندگان است.

لیست‌های مرتبط به در باب اعتماد به نفس

سامان

سامان

1403/9/30

آلن دوباتن در این کتاب سعی کرده اشکالات فکری افرادی که دچار کمبود اعتماد به نفس هستند رو ذکر کنه و با نشون دادن این اشکالات و آگاه سازی در موردشون باعث برطرف کردن این مساله بشه.کتاب در نه بخش با حجم کم و ترجمه روانی ارائه شده.اینکه با مطالعه این کتاب بلافاصله اعتماد به نفسمون زیاد بشه؟ این اتفاق لااقل در کوتاه مدت بعید می‌دونم رخ بده اما با تفکر در مطالبی که نویسنده ارائه داده،میتونیم گامی مفید در حل یا کمتر کردن این مشکل برداریم.اگر بخوام فقط یک نکته و به شکل خودمونی بگم که تو حرفای دوباتن مشهود بود اینه که: آقاجون،خانم جون فک نکن عالم و آدم بی عیبن و هرچی عیب تو دنیاست مال توست،نه خیر،همونایی که فکر میکنی خیلی کار درستن،کلی معایب دارن و سعی کن درست ببینی اطرافتو.تغییر نگرش های غلط افراد دارای اعتماد به نفس پایین از مهمترین چیزایی بود که دوباتن سعی کرده بود در کتاب در موردشون حرف بزنه.یه جمله معروف داره کتاب که میگه اعتماد به نفس نوعی مهارت است نه موهبت الهی....و همه می‌دونیم کسب مهارت با تمرین و تمرین و تمرین به دست میاد.