معرفی کتاب مثل همه ی عصرها اثر زویا پیرزاد

مثل همه ی عصرها

3.2

1399/10/23

نسخه‌های دیگر

زویا پیرزاد در سال 1331 در آبادان به دنیا آمد.او در تهران و ایروان زندگی میکند .مثل همه ی عصرها مجموعه ای است از داستان های خیلی کوتاه درباره ی زندگی های معمولی آدم های معمولی. این کتاب طبق قرار داد کپی رایت میان زویا پیرزاد و نشر مرکز با ناشران خارجی و زبان های فرانسوی،گرجی،و ارمنی ترجمه در فرانسه،گرجستان و ارمنستان منتشر شده است.نظر مطبوعات فرانسه درباره ی مثل همه ی عصرها:فوق العاده!به لطافت شعرو رویاار گذشته ی زنان کشوری کهن نمی نویسد زندگی روزمره ی این زنان را در زرورق می پیچد و از ابدیت در حال گذر می گوید.داستان های ظریف و چند لایه از زویا پیرزاد

لیست‌های مرتبط به مثل همه ی عصرها

نمایش همه

احتمالا خواندنش در عصرهای کوتاه زمستان بیشتر می‌چسبید.
مثل روزهای معمولی زندگی بود، انگار بیشتر از آن که قصه باشد مجموعه‌ایی از تصاویر بود تصاویری از لحظات زندگی که شبیه تماشای فیلمی در ذهن نقش می‌بست.
من از جزئیات و جریان زندگی در قلم زویا پیرزاد لذت می‌برم اما معمولی بود و بیشتر شبیه تنفسی در میان کتاب‌های دیگر
و با وجود اینکه روایت‌های غمگینی نبودند، خواندن کتاب برایم سخت و غم‌انگیز بود، از پیر شدن، مردن و دوره‌ی میانسالی آدم‌ها غم عمیقی در دلم می‌نشست، شاید چون این روزها در واقعیت هم این مرحله از زندگی نزدیکانم و سیر زوال طبیعی دنیا غمگینم می‌کند، شاید باید کتاب‌هایی بخوانم که لااقل در دنیای کتاب‌‌ها از واقعیت‌های روزمره‌ی زندگی کمی دور شوم!
از کتاب‌های زویا پیرزاد فقط طعم گس‌ خرمالو  را هنوز نخوانده‌ام که این تابستان خواهم خواند و هنوز تنها کتاب محبوبم از او "چراغها را من خاموش" می‌کنم است، رمانی که قلبا خیلی دوست داشتم.

بهار۰۴