معرفی کتاب آدم خواران اثر ژان تولی مترجم زهرا یوسفی‌نیا

آدم خواران

آدم خواران

ژان تولی و 1 نفر دیگر
3.9
518 نفر |
206 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

24

خوانده‌ام

1,027

خواهم خواند

365

شابک
9786229062210
تعداد صفحات
120
تاریخ انتشار
_

توضیحات

        درباره‌ نویسنده
«ژان تولی» نویسنده صاحب نام و خلاق فرانسوی است که در 26 فوریه 1953 در«سن لو» فرانسه به دنیا آمد‌. پدرش نجار و مادر وی پیشخدمت یک کافه رستوران بود. پس از چند سال خانواده او به پاریس نقل مکان کردند. او که در زمینه‌ی نویسندگی و رمان‌نویسی مهارت خاصی دارد و این موضوع بر هیچکس پوشیده‌ نیست، در کشیدن‌ کاریکاتور و همینطور فیلم‌نامه نویسی برای آثار سینمایی نیز فعالیت داشته‌ و در ساخت فیلم و تصویرسازی مهارت خاصی دارد. ایرانیان و کلا فارسی زبانان که تا قبل از ترجمه‌ی رمان «مغازه‌ی خودکشی» هیچ شناختی از «ژان تولی» نداشتند، با خواندن‌ این کتاب پی به تبهر و مهارت او در رمان نویسی و ایجاد یک فضای تخیلی و قابل باور بردند. و یکی از طرفداران پر و پا قرص آثار او هستند.

ژان تول چندین رمان و کتاب نوشته‌ و علاوه بر اینها چندین فیلم‌نامه و نمایشنامه نیزبه رشته‌ی تحریر در آورده‌ که اکثرا به همه‌ی زبان‌های دنیا ترجمه شده‌ و در دسترس عموم مردم قرار دارد. رمان «مونتسپن» او در سال 2008 بین تمام آثار ارائه شده‌ در بخش جایزه کتاب فرانسه، مقام نخست را از آن خود کرد. همچنین رمان «مغازه خودکشی» او در سال که 2007 منتشر شد جوایز فراوانی را از آن خود کرد و تعجب همگان را بر انگیخت. تقریبا می‌توان گفت که از اکثر کتاب‌های ژان تولی فیلم یا تئاتری با همان موضوع روی پرده رفته‌ است که اکثرا هم با موفقیت‌هایی همراه بوده‌ است.

درباره کتاب
این کتاب برگرفته‌ از داستانی حقیقی است که در سال ۱۸۷۰ در روستایی در فرانسه رخ داده‌ و روایتگر فاجعه‌‌ خشونت‌بار تاریخی است. وقایع این کتاب تنها در چند ساعت رخ می‌دهند و حجم خشونتی که در این مدت توسط روستاییان اعمال می‌شود بی‌سابقه است.

خواندن این کتاب به علت سطح خشونت بسیار بالا به همه‌ی افراد پیشنهاد نمی‌شود. اگر توان‌ تصور کردن‌ و خواندن‌ روایتی دردناک از واقعه‌ای فاجعه‌آمیز را دارید. بنابراین اگر به دنبال خواندن کتابی برای بررسی رفتارهای خشونت‌آمیز مردم در طول زمان‌ هستید. کتاب آدم خواران اثر ژان تولی انتشارات خودمونی را به شما توصیه می‌کنیم.
      

پست‌های مرتبط به آدم خواران

یادداشت‌ها

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

          کتاب «آدم‌خواران» اثر ژان تولی، از اون دست کتاب‌هاییه که با وجود حجم کم، لرزه به تنت می‌ندازه. از همون صفحات اول، یه حس ناخوشایند  اما عجیب‌طور  زیر پوستت می‌دوه و تا مدتی بعد از خوندنش هم راحتت نمی‌ذاره.

داستان بر اساس یه واقعه واقعی شکل گرفته، اما تولی با زبانی بی‌رحم و بی‌تعارف، ما رو پرت می‌کنه وسط یکی از تکان‌دهنده‌ترین نمونه‌های خشونت جمعی و جنون انسانی. چیزی که بیشتر از همه برام ترسناک بود، اینه که مردم این داستان، هیولاهای افسانه‌ای نیستن؛ آدمای معمولی‌ن. همسایه، نونوای محل، دوست قدیمی... همون آدمایی که تو زندگی روزمره ممکنه باهاشون سلام و علیک داشته باشی.

و واقعاً خوشحالم که از این کتاب فیلمی ساخته نشده، و امیدوارم هیچ‌وقت هم ساخته نشه. چون تصور اینکه اون حجم از خشونت، تحقیر، و وحشی‌گری بخواد روی پرده‌ی سینما به تصویر کشیده بشه، واقعاً برام غیرقابل تحمله.
یه چیزایی هست که فقط باید تو متن بمونه، تو ذهن بمونه. ترجیح می‌دم این وحشت رو با واژه‌ها تجربه کنم، نه با تصویر.

در نهایت باید بگم که اگه دنبال یه کتاب با فضای سیاه، واقع‌گرایانه و تأثیرگذار هستی که مرز انسان و حیوان رو محو می‌کنه، «آدم‌خواران» قطعاً انتخابیه که قراره مدت‌ها یادت بمونه... نه لزوماً چون دوستش داشتی، بلکه چون نمی‌تونی فراموشش کنی.


        

7

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        انه کان ظلوما جهولا که فرمودند، در این کتاب هویداست!
سرم از این همه وحشی‌گری در نوسانه و باورم نمی‌شه که این صد و اندی صفحه گزارشی از یک اتفاق است نه یک داستان تخیلی!
ظاهرا حماقت انسان حد و مرزی نداره.
و تنها توجیه مردم در قبالِ وحشی‌گری‌هاشون :" تحت تاثیر بقیه قرار گرفتم." همین...

اما، در کنارِ مظلومِ بارز این داستان، آدم مظلوم شکنجه‌شده‌ی دیگری هم بود، همان‌طور که با مرگ هر مرد زنی عاشق می‌میرد، آن‌روز "آنا" هم مرد...
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

7

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

4