محدثه خوشکام

5 دنبال کننده

نمایش همه
        ۳.۵/۵

بالاخره این غول رو تمومش کردم 😌😌

به نظرم در مجموع کتاب متوسط رو به بالایی بود ولی می تونست خیلی بهتر باشه.

همون اول داستان از بس شخصیتای زیادی معرفی شده بودن که صد سال طول کشید تا یادم بمونه کی به کیه 😑 در عین حال که داستان معلوم بود چیه ولی معلوم نبود چیه، چون خیلی از این شاخه به اون شاخه می پرید. بخش اعظم داستان درباره رفت و آمد شخصیتا از یه جا به جای دیگه بود. همه ی موضوع داستان سر این بود که نِیملِس وان (یه اژدها و دشمن قدیمی) رو شکست بدن ولی اون جور که باید بهش پرداخته نشده بود. کلا بخش های حاشیه ای خیلی توضیح داده شده بود ولی قسمتای اکشن و دراماتیک و اصلی نه خیلی، به نسبت زود ازشون رد شده بود.

اینکه شخصیتای اصلیش دخترا و زن های باحال و خفنی بودن رو خیلی دوست داشتم ولی میشد که مانور بیشتری داده بشه روی همه.

یه جاهایی از داستان منو یاد مجموعه ی Throne of Glass مینداخت. شباهت های صحنه هاش و داستان و اتفاقا به اون خیلی زیاد بود. حالا نمیدونم دیگه واقعا به اون ربطی داشت یا نه. راستش از کتاب ۸۵۰ صفحه ای که نویسنده اش هم معروفه انتظار بیشتری داشتم.

۵/۵

مثل همیشه کاملا جدید و تازه ... حداقل برای من.
من از وقتی اولین کتاب طاهره مافی رو خوندم عاشق سبک نویسندگی متفاوتش بودم و تا به حال تو تمام کتاباش اینو دیدم، اما تو این یکی زیاد چیز خاصی ندیدم، متاسفانه. نه اینکه بد باشه ها فقط اینکه اون منحصر به فردی رو زیاد ندیدم.

احتمالا نیازی نیست از اهمیت این کتاب بگم چون تمام هدفش اینه به مردم نشون بده چه رفتارایی با یه مسلمون بعد از واقعه برج های دوقلو میشده. شیرین بعضی وقتا واقعا اعصابمو خورد می کرد ولی به نظرم اون رفتارا از یه نوجوون شانزده ساله بعید نیست پس میشه باهاشون کنار اومد. بعضی وقتا به شدت میفهمیدم شیرین از چی حرف میزنه و چی ناراحتش میکنه ... شاید حتا خیلی بیش از حد هم درکش می کردم.

دلم میخواست بیشتر از زندگی اُشن بدونم و باهاش آشنا بشم ولی این داستان اشن نبود. شخصیت نوید و دوستاش هم به شدت عالی بودن، اصلا حال کردم باهاشون.

اون بخشایی از فرهنگ ایرانی هم که توش بود خیلی لذت بخش بود. جالب بود از یکی از علایق شدید خود طاهره مافی که برک دنس هست بخونیم و تا حدودی علاقه اش بهش رو درک کنیم.

دیگه خلاصه از دستش ندید.

بیشتر ۳.۵ ستاره

ویکتوریا شوآب استاد خلق دنیاهای فانتزی جذابه، شخصیتایی که نسبت به داستانای فانتزی دیگه خیلی متفاوتن.
الیویا شخصیت اول داستان، یه دختر لال هست و من خیلی اینو دوست داشتم. تا به حال همچین شخصیتی تو هیچ کتابی ندیده بودم. فکر کنید ویکتوریا شوآب کتابی نوشته که شخصیت اولش عملا ۴ تا جمله گفته و تمام داستان رو با دیده ها و افکار الیویا جلو می‌بره.
سبک نوشتاری ویکتوریا شوآب یکی دیگه از دلایلیه که همیشه کتاباشو میخونم. انتخاب جمله ها و حتی کلمه ها خیلی دقیقه و باعث میشه به راحتی بشه با فضا و کاراکترا ارتباط برقرار کرد.
جمله هایی که نوشته بود کاملا متناسب با حس داستان بودن، ترس و ناامیدی و درموندگی و عشق رو کاملا منتقل میکنن.
یکی دیگه از نقاط قوتش تصاویرش بود که خالقش عالی بود و حس میکنم کاملا همونی که باید رو به تصویر کشیده بود.
تنها انتقادم اینه که یه چیزهایی نیاز به توضیح داشتن. مثلا چرا خانواده پرایر برای این خونه انتخاب شده بودن و یه سری سوالای دیگه که اگه بنویسم داستان لو می‌ره.
در کل دوستش داشتم و به نظرم خوبه که بخونیدش.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز باشگاهی ندارد.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

Illuminae (The Illuminae Files, #1)

Eliza and Her Monsters

Regretting You

The Priory of the Orange Tree
          ۳.۵/۵

بالاخره این غول رو تمومش کردم 😌😌

به نظرم در مجموع کتاب متوسط رو به بالایی بود ولی می تونست خیلی بهتر باشه.

The Vanishing Half
        از اون دسته کتابایی بود برام که میدونم در آینده میخونمش بازم.
با اینکه یه جاهایی سخت بود ولی هم استلا و هم دزری رو درک میکنم، بخاطر تک تک تصمیم هاشون. عاشق فصل هایی بودم که درباره این دوقلوها نوشته شده بود.
ولی بخش هایی که از دید دختراشون بود رو خیلی دوست نداشتم چون همه اش دلم میخواست از استلا و دزری بخونم.
کلی سوال مطرح میکنه این کتاب: چی میشه که آدم از همه چی دست میکشه؟ میشه یه نفر گذشته اش رو برای همیشه فراموش کنه؟ میشه به یه آدم کامل جدید با یه هویت جدید تبدیل شد؟ اینکه چیزی که از نظر یکی به صلاح بقیه ست، از نظر بقیه هم به صلاح خودشونه یا نه؟ اینکه دروغ چقدر میتونه صدمه بزنه؟ اینکه میشه از روابط خانوادگی دست کشید؟ اینکه یه نفر تا کجا میتونه تحمل کنه؟ و خیلی سوالای دیگه.
واقعا دوستش داشتم.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

A Very Large Expanse of Sea
          ۵/۵

مثل همیشه کاملا جدید و تازه ... حداقل برای من.

دیگه خلاصه از دستش ندید.

Such a Fun Age

The Prince and the Dressmaker

An Enchantment of Ravens

Every Heart a Doorway (Wayward Children, #1)

Gallant
          بیشتر ۳.۵ ستاره

در کل دوستش داشتم و به نظرم خوبه که بخونیدش.

The Dream Thieves (The Raven Cycle, #2)
          ۵/۵

با اینکه یه عالمه اتفاق افتاده تا اینجا ولی حس میکنم داستان تازه داره شروع میشه، اصلا هیجانش عالیه‌...

یکی از ویژگی هایی که خیلی دوست دارم اینه که با اینکه تمام شخصیتا توی همه کتابا هستن اما تمرکز هر کتاب بیشتر روی یه شخصیت متمایل میشه‌. کتاب اول، گنسی. کتاب دوم هم رونان.

قلب آدم میره واسه همه ی شخصیتا، مخصوصا رونان. اصلا تا اون تیکه ی آخر روحش هم ضربه دیده و تازه تو این کتاب باهاش آشنا میشیم. فضاسازی همچنان عالی. سبک نوشتاری کاملا درخور داستان. شخصیتا پر از پیچیدگی و مشکلات و معضلات خودشون، در حدی که واقعا انسانن، نه صرفا چند تا شخصیت که اینور و اونور میرن و یه کارایی انجام میدن. شخصیتی مثل اَدِم که درگیری هاش فوق العاده عمیقن و باید با وجود خودش صلح برقرار کنه که بدونه دنبال چیه و چی میخواد. بلو که واقعا دلش نمیخواد کسی رو ناراحت کنه ولی شاید چاره دیگه ای نداشته. و خانواده بلو که خیلی چیزا رو میدونن و میفهمن و باید با این موضوع هم کنار بیان.

بی صبرانه منتظرم ببینم تو کتاب بعدی چی میشه.

The Raven King (The Raven Cycle, #4)

Blue Lily, Lily Blue (The Raven Cycle, #3)