معرفی کتاب باشگاه پنج صبحی ها اثر رابین شارما مترجم محمد گلی

باشگاه پنج صبحی ها

رابین شارما و 2 نفر دیگر
3.4

1400/1/2

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

چگونه نوابغ، غول های دنیای تجارت صبحشان را می گذرانند تا به موفقیت های بزرگ برسند.فرمول ساده ای که می توانید به راحتی از آن برای زود از خواب بیدار شدن و بهره  گیری از الهام برای رسیدن به یک روز بزرگ استفاده کنید .روش قدم به قدم برای استفاده از سکوت و آرامش صبح، ورزش کردن و رشد شخصی.روشی برای بیدار شدن صبح زود از خواب، به منظور فکر کردن، ابراز خلاقیت و رسیدن به آرامش.

پست‌های مرتبط به باشگاه پنج صبحی ها

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

کمالگراهای کم‌حوصله‌ی کتاب‌خوان، ضرر را در مطالعه این کتاب می‌برند. آنگاه که فصول ابتدایی کتاب را می‌خوانی، داستانش تو را به خود جلب نمی‌کند و قولِ مشتی داده‌ای که باید دستورات و نکات کتاب را مو به مو اجرا کنی و سپس به فصل بعد بروی...
به عنوان یک عدد زخم‌خورده این ماجرا پیشنهاد می‌کنم که در این حال با کشیدن نفسی عمیق خشم و غصب خود را از نویسنده، ناشر، معرفی کننده و هر آن کسی که در انتخاب این کتاب برای مطالعه شما را یاری نموده است فرو ببرید. حال به خود بقبولانید این کتاب بار اول برای خواندن ولی حتما باید بار دوم، سوم و چهارمی خوانده شود تا عمل حاصل شود و زندگانی‌تان دگرگون گردد.
تا به متن اصلی و اصطلاحا دل ماجرا برسید خیلی زمان می‌برد، یعنی باید چیزی حدود یک سوم کتاب را پشت سر بگذارید؛ اما از یک جایی به بعد دیگر متون کتاب پاسخنامه ای بود برای پرسش‌های ذهنم که مته‌وار از عنکبوتیه مغز قصد سوراخ کردن مغز گردو را داشتند. آنقدر صمیمی و خودمانی که من مدام می‌گفتم: پس فلان حس برای فلان قضیه عادی بود! آنجا که خندیدم، آنجا که گریه کردم، آنجا که خودم را دوست نداشتم، همان موقع که به پوچی رسیدم، همه آنها بخشی از مسیر من بود، گاه به راه و گاه به بیراه!
همه آنچه گفته شد حاصل اولین دور مطالعه این کتاب عجیب و ابتدا حوصله سر بر بود.

مهدی

مهدی

1402/7/10

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

دوست من اگر این کتاب رو خوندی و نتونستی دستور العمل هاش رو اجرا کنی.یا اینکه دستور العمل هارو حتی برای مدت طولانی انجام دادی اما تغییر خاصی توی زندگیت ایجاد نشد..تبریک میگم...تو یه انسان معمولی هستی مثل ۹۹/۹۹۹درصد انسان های کره ی زمین. ملال، تسویف در انجام کارها، تنبلی و دیگر حالات روانی و جسمی دیگر که از دید کتاب به عنوان موانع پیشرفت شناخته میشن در اکثر مواقع ناخواسته هستند و ناشی از رنج های زندگی یا نوعی روان نژندی.کسی که دچار افسردگی عمیق هست حتی اگر ۴۰ روز(به درخواست نویسنده) روتین صبح گاهی رو اجرا کند بازهم ممکن است که در افسردگی مانا باشد با این تفاوت که از اینکه دستورات یک کتاب پر فروش و معروف، درمانی برای درد های او نشده اند، احساس نومیدی یا شرم کند.با این تفاسیر اما،به منظور کسب اطلاعات سطحی یا امتحان روتین هایی که شاید بتونه در بهبود سبک زندگی به شما کمک کنه، این کتاب رو خوندن بد نیست...ولی شخصا پشیمونم که چند ساعت وقت رو صرف تمام(نه کاملا) کردنش کردم‌.

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

من نظر شخصی خودم رو در مورد این کتاب مینویسم ، امیدوارم که این یادداشت من دلیل کوچکی برای خوندن یا نخوندن این کتاب باشه و بهتون کمک کنه ، البته بخاطر کم و کاستی هاش عذر میخوام
خب سبک کلی این کتاب توسعه فردی هستش و در مورد این صحبت میکنه که سحرخیزی و انجام یک روتین مشخص بعد اون میتونه چه تاثیری رو مغز و بدن و زندگی شما بذاره ..
من الان که در حال نوشتن این ریویو هستم تموم روش و نکاتی که توی کتاب خوندم رو در یک بازه زمانی به صورت آزمایشی وارد زندگیم کردم تا ببینم آیا واقعاً تاثیری روی زندگیم داره یا نه !
تأثیراتی که من از انجام سحرخیزی و انجام اون روتین به خصوص در زندگیم دیدم موارد زیر هستن:
• انرژی فیزیکی و روحی من در طول روز چند برابر از قبل شد
• تمرکز من روی مسائل مهم زندگیم در ابتدای صبح و مسائل غیر مهم در آخر روز به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرد
• روابطم با عزیزانم بهبود پیدا کرد
• نسبت به کنش های اطرافم آرامش خاطر بیشتری از قبل دارم

لطفاً اگر در ذهن خودتون طرز تفکراتی مثل « این کتابا به درد فرهنگ ما نمیخوره! » و ... دارین لطفاً این کتاب رو مطالعه نکنین چون تا زمانی که به این شکل فکر می‌کنین این کتاب هیچ کمکی به شما نمیکنه

متشکرم

Fmch