زهرا زهرا دنبال کردن @nurse_zahra 8 دنبال شده 13 دنبال کننده کتابدوست(14 کتاب)0امتیاز دنبال کردن پرستار 8یادداشت6امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 14 کتاب در حال خواندن 6 کتاب خواهم خواند 13 کتاب یادداشتها زهرا 1403/4/13 باشگاه پنج صبحی ها رابین شارما 3.4 78 یکی از بهترین کتاب ها در بین کتاب های توسعه فردی هست. در قالب یک داستان،نکاتی که باعث میشه بتونیم زندگیمون رو ارتقا بدیم،بیان کرده .واقعا ارزش خوندن داره و از این مدل کتاب ها نیست که راهکار های غیر قابل اجرا معرفی کنه و کپی از روی کتاب های دیگه باشه. 0 1 زهرا 1403/3/28 انسان در جستجوی معنا ویکتور امیل فرانکل 3.9 109 انسان در هر شرایطی،اختیار کامل رفتار های خودش رو داره.افرادی در بدترین شرایط زندگی میکنن اما هیچوقت ارزش های انسانی رو زیر پا نمیذارن بر عکس، افرادی هم در بهترین شرایط زندگی میکنن اما رفتار درستی ندارن و هیچوقت سعی ندارن تغییر کنن هر انسانی در زندگی به دنبال یک هدفه که بخاطرش کار میکنه و بخاطرش سعی داره خودش رو تغییر بده معنا در زندگی هر فرد متفاوته و فقط سعی کن معنای زندگیت رو پیدا کنی رفیق 0 2 زهرا 1403/2/30 ناسور فاطمه فراهانی 0.0 1 تا صفحه ۲۵۶ کتاب رو خوندم و قصد داشتم تا آخر کتاب رو بخونم اما بعلت توهین های پیاپی نویسنده به قشر زحمتکش پرستار، منصرف شدم.متاسفانه افراد بیسوادی مثل خانم فاطمه فراهانی که هیچ درکی از حرفه پرستاری و سختی های این شغل ندارن، سعی دارن بجای نوشتن،فقط عقده گشایی کنن.این نویسنده در برخی صفحات کتاب مستقیما به پرستارها توهین کردن و برخلاف رسالت نویسندگیشون عمل کردن.واقعا متاسفم برای جامعه ی ناشران که کتاب های نویسنده های عقده ای مثل خانم فراهانی رو به چاپ میرسونن. همونطور که خانم فراهانی اطلاع ندارن،بسیاری از پرستارها مجبورن ۳ الی ۴ شیفت پشت سر هم سرکار بمونن و شیفت بدن و افراد کم سواد مثل ایشون زحمت های این قشر رو در اذهان عمومی کمرنگ میکنن و با نوشته های این چنینی فقط بیسوادی و بیشعوری خودشونو نشون میدن 2 4 زهرا 1403/2/29 لطفا مورچه باشید!: راهکارهای ساده موفقیت سیدمحسن احمدپناه 5.0 2 نسخه صوتی این کتاب و در برنامه کتابراه گوش کردم و بنظرم کتاب مفیدی هست.یک کتاب انگیزشیه که کمک میکنه با احساسات منفی که داریم مواجه بشیم و زمام افکار و احساساتمون رو بدست بگیریم 0 0 زهرا 1403/2/21 بی پایانی بلقیس سلیمانی 2.9 4 برخلاف اوایل داستان که جریان یکنواختی داره،از اواسط داستان، قسمت هیجان انگیز ماجرا شروع میشه و به سمت و سویی پیش میره که حتی فکرشم نمی کنید 0 0 زهرا 1403/2/6 Frankenstein مری شلی 5.0 1 هر چی از جذابیت داستان بگم، کم گفتم. از کسی که باعث خلق چیزی میشه اما به نتایج اون فکر نمیکنه، تا کسی که مورد خشم و تنفر همه قرار میگیره و کسی اون رو درک نمیکنه،همه و همه از شخصیت های داستان هستن که آدم نمیدونه باید به کدومشون حق بده و تو دلش به کدوم شخصیت بد و بیراه بگه😂 برای افرادی که داستان های ژانر جنایی رو میپسندن و حتی کسایی که به خوندن این نوع داستان ها علاقه ی چندانی ندارن،توصیه میشه.چون داستان اونقدر جذاب هست که بنظرم همه خوششون میاد 0 0 زهرا 1403/2/3 مهمان ناخوانده شاری لاپنا 4.5 2 اگه دنبال یه رمان میگردید که نتونید حتی یک لحظه بذاریدش زمین و هر صفحه از کتاب غافلگیرتون کنه،این رمان همون چیزیه که دنبالشید.به شدت هیجان انگیزه و نویسنده اینقدر دقیق توصیف کرده که آدم احساس میکنه تو دل داستانه 0 5 زهرا 1403/2/2 بامداد خمار فتانه(پروین) حاج سیدجوادی 3.6 64 دل می رود ز دستم صاحبدلان خدا را 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه زهرا 1403/4/11 از من بودن تا ما شدن: مهارت های انتخاب همسر: نکند خشت اول را کج بگذاری محسن عباسی ولدی 4.4 20 صفحۀ 21 0 0 زهرا 1403/4/6 باشگاه پنج صبحی ها رابین شارما 3.4 78 صفحۀ 326 0 0 زهرا 1403/3/29 باشگاه پنج صبحی ها رابین شارما 3.4 78 صفحۀ 281 0 0 زهرا 1403/3/8 انسان در جستجوی معنا ویکتور امیل فرانکل 3.9 109 صفحۀ 18 0 1 زهرا 1403/2/31 باشگاه پنج صبحی ها رابین شارما 3.4 78 صفحۀ 198 قهرمانان آنهایی هستند که کارهای سخت،اما مهم را به طور منظم انجام میدهند؛حتی اگر بسیار ناخوشایند باشد. 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.