معرفی کتاب منسفیلد پارک اثر جین آستین مترجم وحید منوچهری واحد
در حال خواندن
4
خواندهام
131
خواهم خواند
70
نسخههای دیگر
توضیحات
منسفیلد پارک، اثرری کاملا متفاوت از آثار جین آستن نویسنده بزرگ و توانمند معاصر است. در خانه ای مجلل در منسفیلد پارک، افرادی گرفتار روابطی عاشقانه و محرمانه می شوند. فانی در برابر ناملایمات و حوادث غیر منتظره، چنان خواننده را مجذوب و شیفته خود می کند که خواننده همواره خود را همدرد و در کنار او احساس می کند...
یادداشتها
1401/3/1
1402/4/21
1401/6/5
1402/7/9
1403/8/18
1404/1/1
این کتاب به نظر من خیلی شبیه کتاب(شرلی) هست منتهی کمی ضعیف تر، چون بعضی جاها خسته کننده می شه و خواننده اذیت می شه در حالیه که شرلی روان تره و ادم رو واقعا جذب خودش می کنه. پایان کتاب جذاب بود و سیرش هم زیبا و کمی آروم، اگه بخوایم کتاب رو توی یک خط بگیم(شاید براتون اسپویل بشه🚫🚫) اینکه فانی به فرزندخواندگی یک خانواده پولدار دراومد و عاشق پسرشون شد و باهاش ازدواج کرد. ولی اینکه این یک جمله تبدیل به یک کتاب با همچین قطری شده قطعا نهایت توانایی نویسنده رو می رسونه. به یکبار خوندن می ارزه ولی پیشنهادم اینکه اگه میخواید کتابی با این ماجرا بخونید، شرلی رو در اولویت قرار بدید. ترجمه هم خیلی خوب بود(کلا ترجمه آقای رضا رضایی تو کتابای کلاسیک عالیه).
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/7/9
1403/9/28
یازده ساله بودم که غرور و تعصب جین آستین رو خوندم و خیلی ازش خوشم اومد. متاسفانه کتاب بعدی که از جین آستین خوندم اما بود که اصلا و ابدا کشش نداشت و دیگه جین آستین خوانی من قطع شد. اخیرا به اصرار یک دوست عزیز، که می گفت منسفیلد رو بخون تا باهم سرش نعره بزنیم و جامه بدریم، منسفیلد پارک رو خوندم. منسفیلد پارک داستان دختریه به اسم فانی که در سن ده سالگی به خاطر شرایط مالی بد و تعداد زیاد فرزندان خانواده ش، پیش خاله پولدار ترش لیدی برترام و خاله نه چندان پولدار اما بسیار وزه ش خانم نوریس فرستاده می شه تا با اونا زندگی کنه. اولا اینکه بهترین مترجم آثار جین آستین رضا رضاییه. من ترجمه رضا رضایی رو نخوندم و نمی دونم این ترجمه ای که خوندم چقدر دقیق و معتبره. کتاب بسیار عالی بود. شخصیت ها باور پذیر و واقعی، داستان فوق العاده گیرا و موقعیت ها و روابط با باریک بینی و دقت پرداخته شده بود. همه داستان عالی بود جز اون تیکه آخرش. همون قسمتی که دوستم گفته بود سرش نعره می کشی و جامه می دری. آخه چراااااا؟ چرا خانوم آستین؟ فرار هنری با ماریا اصلا به اون چیزی که هنری از خودش به ما توی داستان نشون می داد نمی خورد. اون پایه تربیتی و رفتاری که اوایل داشت و رفتاری که بعدا به خاطر فانی پیش گرفت یک سیر منطقی ای داشتن و اون فراره اونقدر یهویی و بی منطق و بی زمینه بود که داستان رو خراب کرد. اگر این پیچش بی دلیل توی داستان پیش نمی اومد منسفیلد پارک می تونست جزء بهترین و باارزش ترین کتاب های کلاسیک باشه که بذاریش توی دست یک دختر نوجوان و بگی بخون. حتی منسفیلد پارک توی خلق شخصیت ها و روابط به نظرم از غرور و تعصب خیلی جلوتره. بهرحال کتاب عالی ای بود. بی اندازه از خوندنش لذت بردم.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.