ویلیام فون هیپل و 1 نفر دیگر
4.1
5 یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نویسنده کتاب «جهش اجتماعی»، می کوشد که برخی یافته های علمی تازه درباره شکل گیریِ ویژگی های زیستی و روانی انسان را به زبانی ساده بیان کند و ضمن ارائه روایتی جذاب از تاریخ تحولات زیستی گونه انسان، چگونگی و چرایی شکل گیری برخی ویژگی های روانی در انسان را توضیح دهد. ایده محوری کتاب «فرضیه مغز اجتماعی» است که می گوید: بزرگی مغز انسان برای مقابله با چالش های پیچیده ای است که زندگی در محیط اجتماعی و تعامل با سایر همنوعان پیش ِروی او می گذارد. برتری انسان در مقایسه با سایر جانوران به ویژه نخستی ها تواناییِ اعجاب انگیزش در تعامل با همنوعان و جامعه است، و نه مثلا قابلیت چشمگیر در نوآوریِ فنی و کار با اشیا. «جهش اجتماعی» پاسخ هایی از دل پرسش هایش به دست می آورد و به پرسش های تازه پیوند می زند.
لیستهای مرتبط به جهش اجتماعی: یافته های جدیدنظری تکامل درباره اینکه ما که هستیم و از کجا آمده ایم و چه چیزی شادکاممان می کند
یادداشت ها