معرفی کتاب مدیر مدرسه اثر جلال آل احمد

خواندهام
1,777
این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.
مدیر مدرسه ای به مرور با مدرسه، معلمان، شاگردان و خانواده های آن ها آشنا می شود. هم زمان با این آشنایی ها حادثه ها یکی پس از دیگری از راه می رسند. هر حادثه، مدیر را با گوشه ای از دشواری کار آشنا می سازد؛ دشواری در برخورد با معلمان، با نظام آموزش و پرورش، با شاگردان و خانواده هایشان و از همه مهم تر با خویش و آثار نفوذ فرهنگ تباه کننده ی آمریکا در معلمان غرب زده و بی سواد که هر نوع آرمانی را وانهاده اند، نیز معلمانی که به خاطر عقایدشان راهی زندان می شوند از جمله مضامین این داستان هستند. عصیان مدیر در مقابل حوادث ایجاد شده در مدرسه سرانجام به یاس می انجامد. در واقع نویسنده از دریچه ی حوادثی که در مدرسه ی کوچک می گذرد، مسائل جامعه را بررسی کرده است. کتاب حاضر، چاپ دیگری است از "مدیر مدرسه" اثر "جلال آل احمد"، نویسنده ی برجسته ی معاصر.
بریدۀ کتابهای مرتبط به مدیر مدرسه
نمایش همهلیستهای مرتبط به مدیر مدرسه
پستهای مرتبط به مدیر مدرسه
1404/7/22 - 20:10

حکایت آغازین متن از «لطایفالطوایف» عبید زاکانی به عنوان یکی از کوتاهترین و زیباترین داستانهای فارسی که در چهارمقاله نظامی عروضی سمرقندی نیز آمده است. سه جمله؛ بیهیچ پردازشی! در طنازی محض! تلخ و شیرین! حکمت و ایهام! شاید راز ماندگاری هنر ایرانی در همین باشد که اندک میگوید و بسیار مینماید؛ جهان را در واژهای، طرحی یا گرهی میفشارد تا معنا آزاد شود. ما شرقیان عالم معنا را در فشردگی میبینیم و غربیان در گستردگی.
1403/11/18 - 13:58

در دنیا و در ۳۰ سال اخیر که دولتهای سوسیالیستی ناپدید و یا کمرنگ شدهاند، سیاستهای خالص اقتصاد بازاری رنگ باختهاند و دولتهای رفاه در جهان شکل گرفتهاند. ادبیات با مضامین فناوری شهروندی و اخیرا نوآوری اجتماعی سر برآوردهاند. این ادبیات مدافع مشارکت شهروندان در اداره جامعه و برداشتن بار اعتللای زندگی شهروندی از دوش دولتها است. طرفه آنکه این سنت در تاریخ خودمان سابقهای دو چندان دارد؛ وقف، خیریهها، تعاونیها و ... همه مصادیق این امر در تاریخ ما هستند. مدتی قبل میخواستم همین پیشنهاد را به دوست عزیزم آقای حامد حمایتکار بدهم تا بهخوان را با بهخوانیها حفظ کرده و توسعه دهد. چه خوبتر آنکه این مهم در ذهن خودشان بوده و اکنون به جامه عمل درآمده است. کم باشد اما مستمر! کارها از استمرار درمیآید و پشتکار نه هیجان و سپس انکار! اگر ده درصد کاربران بهخوان ماهانه ۱۰۰ هزار تومان برای حفظ و رشد بهخوان هزینه که نه سرمایهگذاری کنند همه غصههای توسعهای بهخوان رفع خواهد شد. پیشنهاد میکنم بهخوان گردانان بستری برای ثبت این اعانهها به صورت سرمایهگذاری و مالکیت انجام دهند! این شاهکار مسئولیت ما بهخوانیها را در حفظ آینده آن دوچندان میکند؛ چه اینکه انسان حافظ ما یملک خود است.
یادداشتها