@atyeee

82 دنبال شده

48 دنبال کننده

بنده خدا
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!🇵🇸
رؤیام: کتاب خوندن تو همه کتابخونه‌های دنیا:)

atye.esmaeilpour

1404/1/5

بسم الله الرحمن الرحیم
در اوائل ماه رمضان، درحالی که برای یافتن کتاب دیگری چشم می‌انداختم، به این کتاب برخوردم، از قبل رفتار فروتنانه استاد ابوالقاسمی در برنامه محفل برایم جالب توجه بود و دیدن این کتاب سبب شعف!
با خودم گفتم بیا مُرده پرست نباشیم و انسان‌های خوب را پیش از اینکه مانند ماهی از دستمان سُر بخورند؛ بشناسیم.
چند صفحه اول کتاب را خواندم، همان دقایق اول رسیدم به صفحه ۱۴۰، مطالب ماهی‌وارانه  در ذهنت سر می‌خوردند، به خودت می‌آمدی میدیدی صد صفحه لذت بردی...
اولین نکته کتاب همان لحن صمیمی، بی‌ریا و بانمک استاد بود که در خاطرات جریان داشت.
دومین نکته بیان بدشانسی‌های روزمره‌ای بود که آوازش با گوش‌هایمان آشناست و ایشان هم مانند هر انسانی، دچار بودند. همه ما در زندگی به خنسی خوردیم اما چون گمان می‌بریم در تحمل رنج‌هایمان تنها هستیم، سخت تحملش می‌کردیم، اینبار اما شنیدن این کم شانسی‌ها از زبان یک شخص موفق شیرین بود، مانند وقتی که میفهمیدیم خانم معلم هم مو دارد و غذا می‌خورد، فتوسنتز نمی‌کند!
سومین نکته گفت و گویِ سالمِ یک ذهنِ مومن، به عبارتی فعل و انفعالاتی که در مغز انسان مومن رخ می‌دهد تا از کربلای حوادث،  سربلند بیرون بیاید، مثلا فرمودند اتفاق الف افتاد
وسوسه ب به من دست داد
با خودم عبارت پ را گفتم و آرام شدم
اینکه بدانی انسان‌های بزرگ از جنس خودمانند، همین زمینی‌ها که پیوند‌های محکم تری با صاحب آسمان بسته‌اند.
بعد از خواندن این کتاب عمیقا آرزو کردم کاش قاری بودم تا من هم گوشه‌ای از لذت قرائت قرآن، سفر به کشور‌های مختلف، رتبه اول در مسابقات مالزی و چه و چه را می‌چشیدم، حیف که اسلام...
الاایحال؛ ایشان بعضا تجلی دعای <الهم نور قلوبنا باالقرآن، و زین اخلاقنا باالقرآن> بودند، خدا به توفیقات ایشون و ما در عمل به آیات قرآن کریم بیفزاید؛ ان‌شاءالله

1403/6/20

خب...
تمومش کردم
چند فصل اول واقعا درمان این چالش هست، فقط یک مقدار سنگین و عمیق و کم مثاله که تطبیق اون با شرایط فعلی کار خودتون هست.
چند فصل بعد هم درمورد اجرای این شرایط در محیط کار خارج ایران، برای فرزندانتون و در داخل خونه که خیلی ارتباط برقرار نکردم.
ولی...
درکل اگر براتون حواس‌جمعی دغدغه باشه خیلی زود باهاش مرتبط میشید و کاربردی خواهد بود.
و مزیتی که کتاب داشت و از اول متوجه نشدم این بود که این کتاب صرفا چند ورق کاغذ نیست، لطفا قبل از خوندن کتاب حتما سری به سایت بزنید و فایل‌های تکمیلی برنامه روزانه و تمارین هر فصلش رو دریافت کنید و انجام بدید. خیلی خوبه که کتاب دعوت به تعامل و فعالیت کنه، برای سایت خودشون هم خوبه، برای خوانندگان که به هم متصل بشن هم...
(برای اینکه بار عذاب وجدانم رو کم کنم بابت انجام ندادن تمارینش و حس اینکه کتاب صرفا تو ذهنم انباشت شده و وارد عرصه عمل نشده:👇🏻)
من شخصا و شاید بعضی‌ها عادت کردیم معلم بیاد و حرف بزنه و بره و اون معلومات به انبار اطلاعات ذهنمون بره! و همينطور کتاب
درحالی که یادگیری واقعی با کنش و فعالیت همراهه، و این کتاب از همون کتاب‌هایی بود که خوندنش با تمرینش همراه بود متاسفانه من اطلاع نداشتم☹️
و ناراحتم که درونی نشده و فکر میکنم نیاز به مطالعه دوباره دارم😐
همین دیگه

1403/6/20

سال پیش چندین بار این کتاب رو از کتابخانه امانت گرفتم، ماه‌ها دم دستم بود ولی سنگین بود، پیش نمی‌رفت، اونقدر که ۳۰ صفحه اولشو حفظ شدم، نمیفهمیدم.
گذشت...
تا اينکه کلاسی داشتیم با استاد اسماعیل فخریان که مدرس کتاب بودند، ایشون طرح کلی و جامع اندیشه اسلامی در قرآن رو از بیانات حضرت آقا تدریس کردند و بیرون کلاس این کتاب رو با قیمت باورنکردنی به فروش می‌رسوندن
منم دیدم شاید خوندنش خیلی طول بکشه خریدمش.
به هر مشقتی بود خوندم، تمرکز لازم داره زیاد...
ولی...
من الان چند ساله در اتمسفر یا هوای مذهبی بودن دارم سر میکنم، هنوز که هنوزه چنین محتوای ناب و قشنگ و نظامدار از همه مهم تر بهم نرسیده.
انگار همه سخنرانیای ديگه تو ذهنم معلق بودن، جای مشخصی نداشتن ولی این کتاب داره میشه اون نخ تسبیح چیزهایی که ميدونم و قطعا گمشده من هست.
تازه میفهمم حتی برای بقیه باید از کجای دین بگم، حتی انگار قبل این خودم هم متوجه توحید نبوت امامت نبودم.
و حقیقتا توصیه میکنم.
مصداق علنی بیشتر تفاسیر حضرت آقا حضرت امامن و جای حضرت امام واقعا خالیه بین این سخنرانی‌.
هرچیو میخونم میگم عه حضرت امام😅
نکات در مورد کتاب زیاده، اینکه نشون میده سکاندار حی و حاضر این انقلاب از همون ابتدا آهوی پیشونی سفید بودن:)
اینکه بسیار لطیف و ظریف ایراد شده، تمام متن سخنرانی داره تهییج و تحریک به انقلاب می‌کنه درحالی که ممنوع بوده و ساواک در صدد دستگیری آقا بودن ولی به جرم تفسیر قرآن؟!
سوال بنیادی داشتم که مدت‌ها تو مغزم پرسه می‌زد و تو این کتاب پاسخ داده شد.
باز هم پیشنهاد می‌کنم.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.