4.7

1399/6/13

کتاب جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره))، نویسنده انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره))

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره))

بنیان اندیشه سیاسی اسلام در قرآناستبدال: هفت گفتار درباره یک هشدارسیاست خارجی پیامبر (صلی الله علیه وآله)‏

سعید جلیلی و کتاب

39 کتاب

مجموعه‌ای از تألیفات، کتاب های معرفی شده و رونمایی شده توسط دکتر سعید جلیلی تألیفات: ۱. بنیان اندیشه اسلامی در قرآن: پژوهشی درباره جامعه، دولت و مناسبات آن بر اساس قرآن کریم ۲. استبدال: هفت گفتار با موضوع انتخابات، جهاد کبیر، استبدال، ائتلاف و اختلاف، امر به معروف و... ۳. سیاست خارجی پیامبر: نگاهی به مبانی و استراتژی‌های سیاست خارجی در دوره‌ی حکومت پیامبر (ص) کتاب‌های معرفی شده: ۱. شکست در بازی طولانی: مروری بر سیاست‌ها و دخالت‌های ایالات متحده برای تغییر حکومت‌ها در خاورمیانه ۲. عصر هوش مصنوعی و آینده انسان‌ها: تأملاتی درباره‌ی هوش مصنوعی و تأثیرات آن بر جامعه، اقتصاد، سیاست و... ۳. بهای نابرابری: نگاهی انتقادی به بحران‌های لیبرال سرمایه‌داری بر اساس مبانی و استدلال‌های علمی ۴. علیه لیبرالیسم: نقدی بر لیبرالیسم بر اساس برنامه‌های سیاسی و ارزش‌های لیبرال ۵. اطلس رهبران: بررسی با نفوذترین جریان‌های زنده اهل تسنن و رهبران مذهبی آن‌ها ۶. برنامه‌ریزی در ایران: بررسی عوامل ناکامی برنامه‌ریزی اقتصادی در ایران به روایت گروه مشاوره‌ای دانشگاه هاروارد ۷. تکنوکراسی و سیاست‌گذاری اقتصادی در ایران: روایت رضا نیازمند از زندگی مدیریتی و صنعت‌گری در دوره‌ی محمدرضا پهلوی ۸. اخگر به گریبان: سرگذشت پرفراز و نشیب منیر شفیق اندیشمند و مبارز سرشناس فلسطینی ۹. صلحی که همه‌ی صلح‌ها را بر باد داد: کتابی حاوی صدها سند تاریخی از وزارت خارجه و دولت انگلیس و برخی کشورهای غربی در رابطه با طرح‌هایی که کشورهای فلسطین، لبنان، سوریه و اردن را بیش از صد سال درگیر جنگ و خون‌ریزی کرد ۱۰. زندگی من: خاطرات گلدامایر نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی که در آن به صراحت سیر جنایات و تشکیل رژیم نامشروع صهیونیستی را تعریف می‌کند ۱۱. امپراطوری توهم: کتابی از نویسنده‌ای آمریکایی در رابطه با افول آمریکا ۱۲. برخیز و اول تو بکش: تاریخ پنهان ترورهای سازمان‌یافته اسرائیل نوشته رومن برگمن نویسنده صهیونیست ۱۳. فلسفه فیلم ۱۴. الغارات ۱۵. شرح چهل حدیث ۱۶. آداب الصلاة: به گفته دکتر خط به خط آداب الصلاة امام خمینی (ره) در حیات سیاسی و اجتماعی حضرت امام (ره) ترجمه شد و او قیام کرد ۱۷.جدال دو اسلام: حاوی گزیده‌ای از مهم‌ترین پیام‌ها و سخنرانی‌های امام خمینی(ره) در یک سال پایانی عمر پرثمرشان که توسط روح‌الله نامداری گردآوری شده است ۱۸. خاطرات عزت شاهی ۱۹. رقص روی یک پا ۲۰. گلستان یازدهم ۲۱. دختر شینا ۲۲. همه سیزده سالگی‌ام و سرباز کوچک امام: خاطرات مهدی طحانیان رزمنده دانش آموزی که در ۱۴ سالگی اسیر شد ۲۳. دست یافتنی: زندگی نامه و خاطرات ورزشی آقای علیرضا حیدری از قهرمانان کشتی ۲۴. سلول‌هاب بهاری: خاطرات تولید و توسعه سلول‌های بنیادی به روایت دکتر حسین بهاروند پدر دانش سلول‌های بنیادی ایران ۲۵. نخل و نارنج: رمانی درباره‌ی زندگی شیخ مرتضی انصاری مرجع تقلید شیعیان در عصر قاجار ۲۶. زایو: رمانی فانتزی درباره‌ی دانشمندی ایرانی که می‌خواهد جهان را از چنگ ویروسی خطرناک نجات دهد ۲۷. دختر مو شرابی: داستانی تاریخی از نقش‌ها و چالش‌های زنان و دختران این سرزمین کتاب‌های رونمایی شده: ۱. عملیات احیا: روایت صعود یک مجموعه دانش‌بنیان (شرکت جمکو) به قله‌ی دانش و فن‍اوری الکتروموتور از شرایط بسیار نامطلوب مدیریتی و اقتصادی به نقطه صادرات و رقابت افتخار آمیز بر لبه‌های علم و فن‌آوری ۲. به توان هایتک: روایت یک اتفاق بزرگ در خودکفایی صنعت برق کشور ۳. فهم زمانه: کتابی درباره زندگی و روزگار شهید دکتر عبدالحمید دیالمه ۴. آبی نفتی: روایت پیشرفت‌های صنعتی شرکت پتکو تولید کننده‌ی پمپ‌های بزرگ و توربین آبی (اولین کتاب روایت پیشرفت در آذربایجان شرقی) ۵. کارنامه شیطان و خاطرات شیطان: بررسی جنایات ایالات متحده آمریکا در جهان ۶. جولان جوانمرد: خاطرات شفاهی دکتر احمد خالدی، معاون وزیر کشور، معاون وزیر بازرگانی، معاون اقتصادی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و... به قلم محمدعلی زمانیان ۷. بر تبعید: روایتی از تبعید آیت الله خامنه‌ای در دوران پهلوی دوم

فشرده ای از تاریخ انقلاب اسلامی: سخنرانی تاریخی ریاست جمهوری وقت ایران، آیت الله سیدعلی خامنه ای در مراسم بزرگداشت پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامیگفتاری در باب صبرهمرزمان حسین(ع)

📚 ۲۰ کتاب پیشنهادی (شخصیت و اندیشه امام و رهبری)

19 کتاب

این کتب بر اساس شناخت شخصیت و اندیشه های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری معرفی می شود و از مهمترین کتاب ها در این زمینه می باشد 1️⃣ جدال دو اسلام؛ برگزیده جلد 21 صحیفه امام خمینی (ره)؛ نشر معارف 2️⃣ عبد صالح خدا؛ خاطرات سیاسی برش هایی از زندگی و سیره سیاسی امام خمینی(ره) در بیانات مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا) 3️⃣ آقا روح الله (بررسی دوران طلبگی امام خمینی(ره) در بستر تاریخ)؛ حمیدرضا باقری، نشر بین الملل 4️⃣ حاج آقا روح اللّه (بررسی دوران استادی امام خمینی(ره) در بستر تاریخ)؛ حمیدرضا باقری؛ نشر بین الملل 5️⃣ للّه (بررسی دوران میان سالی و پیش از قیام امام خمینی(ره) در بستر تاریخ)؛ حمیدرضا باقری؛ نشر بین الملل 6️⃣ عصر امام خمینی(ره)؛ میراحمدرضا حاجتی؛ بوستان کتاب 7️⃣ بنیان مرصوص (تبیین سیره علمی و عملی امام خمینی)؛ آیت الله جوادی آملی؛ نشر اسرا 8️⃣ سیری در ساحل آفتاب(بینش و منش امام خمینی)؛ آیت اللّه مصباح یزدی، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) 9️⃣ طریقت جمع(درآمدی بر نظام تربیت عرفانی امام خمینی)؛ مهدی شبان؛ نشر کتابخانه مجلس شورای اسلامی و نشر گام دوم 🔟 در سایه آفتاب(یادها و یادداشت هایی از زندگی امام خمینی)؛ محمدحسن رحیمیان؛ نشر سوره مهر 1️⃣1️⃣ طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا) 1️⃣2️⃣پای درس خمینی مشهد(واکاوی کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن)؛ نشر گام دوم 1️⃣3️⃣ولایت و حکومت؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا) 1️⃣4️⃣ آزادی یعنی آزادی (آزادی در منظومه فکری مقام معظم رهبری)؛ نشر گام دوم 1️⃣5️⃣ انسان 250 ساله (سیره مبارزاتی و سیاسی ائمه علیهم السلام)؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا) 1️⃣6️⃣ روح توحیدی نفی عبودیت غیر خدا؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا) 1️⃣7️⃣خون دلی که لعل شد (خاطرات مقام معظم رهبری از زندانهای و تبعید دوران مبارزات انقلاب)؛ نشر انقلاب اسلامی 1️⃣8️⃣همرزمان حسین(تحلیل مبارزات سیاسی امامان معصوم (علیهم‌السّلام)؛ مقام معظم رهبری؛ نشر انقلاب اسلامی 1️⃣9️⃣ گفتاری در باب صبر؛ مقام معظم رهبری؛ نشر انقلاب اسلامی 2️⃣0️⃣فشرده ای از تاریخ انقلاب اسلامی؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی(نشر صهبا)

گزیده ای از جلد بیست و یکم صحیفه امام خمینی. ایمان، صلابت و لطافت روحی امام که در قلم و سخنان صادقانه اش خودنمایی میکند، ارادتم را نسبت به خودش بیشتر کرد. در ابتدای کتاب چند مقاله از وحید جلیلی آورده شده که نکات خوبی دارند.

بخشهایی از کتاب:

- ما اگر فقط مسجد برویم و دعا بکنیم، همه با ما خوب میشوند! اما وظیفه این است که ما برویم مسجد بنشینیم دعا بخوانیم یا وظیفه این است که ما باید قیام بکنیم؟

- ما اگر دستمان میرسید، قدرت داشتیم، باید برویم تمام ظلم و جورها را از عالم برداریم. این تکلیف شرعی ماست

- جوانها متوجه باشند که در جوانی، میشود اصلاح کند انسان خودش را. هر مقداری انسان سنش زیادتر میشود، اقبالش به دنیا بیشتر میشود

- اگر در یک ملتی اختلاف سلیقه نباشد، این ناقص است

- مجموعه خواسته ها و انتظارات اسلامی مردم از مجلس، رفع گرفتاری ها و محرومیتها و دگرگونی در نظام پر پیچ و خم اداری کشور، از انتظارات به حقی است که باید آنها را جدی گرفت.

- اگر هر وزیری دخالت در کار وزیر دیگر نماید، که حتی دخالت او باعث رشد کار گردد، مورد قبول نیست. چرا که خروج از چارچوب اختیارات، ضررش بسیار بیشتر از رشد کار در نقطه ای دیگر است.

- حج برای نزدیک شدن و اتصال انسان به صاحب خانه است. و حج تنها حرکات و اعمال و لفظ ها نیست و با کلام و لفظ و حرکت خشک، انسان به خدا نمیرسد.

- پیامبر اسلام نیازی به مساجد اشرافی و مناره های تزئیناتی ندارد.

- به فکر نگه داشتن وضع موجود نباشید، بلکه به فکر فرار از اسارت و رهایی از بردگی و یورش به دشمنان اسلام باشید. که عزت و حیات در سایه مبارزه است و اولین گام در مبارزه اراده است و پس از آن، تصمیم بر اینکه سیادت کفر و شرک جانی، خصوصا آمریکا را بر خود حرام کنید.

- مبارزه با رفاه طلبی سازگار نیست

- نباید شهادت را تا این اندازه به سقوط بکشانیم که بگوییم در عوض شهادت فرزندان اسلام تنها خرمشهر و یا شهرهای دیگر آزاد شد. تمامی اینها خیالات باطل ملی گراهاست.

- پس ای فرزندان ارتشی و سپاهی و بسیجی ام، و ای نیروهای مردمی، هرگز از دست دادن موضعی را با تاثر، و گرفتن مکانی را با غرور و شادی بیان نکنید که اینها در برابر هدف شما به قدری ناچیزند که تمامی دنیا در مقایسه با آخرت

سلام خدمت همه‌ی دوستان عزیز کتابخوان.
کتاب جدال دو اسلام را چند ماهی بود که قرار گذاشتم که آن را مطالعه کنم، که نشد. اما در این تابستان فرصت را مغتنم شماردم و این کتاب ارزشمند را مطالعه کردم، این کتاب نویسنده‌ اصلی‌اش خود امام خمینی ره بوده، که گزیده‌ای از جلد ۲۱ صحیفه امام بوده.

برای من لحظه لحظه این کتاب جالب بود و از خواندن هر  صفحه از آن به فکر فرو رفتم، در این یادداشت نمی‌خواهم که از محتویات این کتاب برای شما تعریف کنم، هدف من چیز دیگری است.

با دوستانی که از نظام جمهوری اسلامی دید بد دارند یا حتی دید خوب دارند یک سخن دارم، ما کتابخوان‌ها یک پله از مردمان عادی بالاتر هستیم و خداروشکر با خواندن کتاب‌ها از فرهنگ تک‌خطی که الان جامعه ما در آن گرفتار هست، مستثنی هستیم. در فضای مجازی بسیار هستند که با یک جمله و یک کلیپ کوتاه امام خمینی و نظام و انقلاب را زیر سوال میبرند، اینجا آنهایی که اهل مطالعه نیستند و از تاریخ و سیاست فقط در دوره دبیرستان خونده‌اند سریع باور می‌کنند و این موضوع فقط به انقلاب هم ربطی ندارد، باز از اون طرف کسانی هستند که با یک جمله و کلیپ کوتاه پیشرفت‌های غرب را کوچک میشمارند و باز کسانی که اهل مطالعه نیستند باور میکنند، ما در جامعه با این افراد روبه‌رو هستیم.

اما ما ( البته بنده خیلی اهل کتاب خواندن نیستم و شما دوستان بیشتر از من کتاب خوانده‌اید و این مسرت بخش است) که کتاب میخوانیم باید از این فضای تک‌خطی فاصله بگیریم. ما به‌جای اینکه تحت تاثیر فضای مجازی مسموم قرار بگیریم، باید آثار بزرگان و سیاستمداران و بنیانگذاران و نظریه‌پردازان بخوانیم، اینگونه است که می‌فهمیم که اون بزرگ چه‌دیدگاهی داشته چه خط فکری داشته، حالا چه خوب و چه بد. ما باید تعدد افکاری که در جهان وجود دارد را باید مطالعه کنیم، چه بزرگ لیبرال و چه بزرگ کمونیسم و چه بزرگ فاشیسم و چه بزرگ محافظه‌کار و چه بزرگ اسلام و... .
پس، از همه دوست‌داران کتاب، خواندن این کتاب را توصیه میکنم.

ما در کشوری زندگی می‌کنیم که در آن سال ۵۷ انقلابی شکل‌گرفته و بنیانگذاران آن یک آرمان و هدفی نیز از این حرکت داشته‌اند، که یکی از این بنیانگذاران امام خمینی ره هستش، برای ما ایرانی‌ها چه مخالف انقلاب و چه موافق انقلاب واقعا واجب است که آثار این بزرگمرد را خواند، تا با  تفکر آن آشنا شد. ما زمانی می‌توانیم ادعا کنیم که امام خمینی یا دیگر بزرگان متفکر حالا چه اسلامی و چه غربی میشناسیم، که آثار آنان را بخوانیم، در غیرا‌ینصورت، ما دچار فرهنگ تک‌خطی شده‌ایم که آفت جامعه است.

در این کتاب میپردازه به اسلام ناب محمدی و اسلام آمریکایی، و در صحیفه امام آمده. و واقعا اگر این کتاب رو بخوانیم می‌بینیم که بعضی از مسئولین دیدشان، تفکرشان، اسلام آمریکایی است، و اگر ناکارآمدی و کم‌و‌کاستی هست، به خاطر این تفکر است.

کتاب  خوبی هست برای آشنایی با شیوه حکومت‌داری از نظر امام(ره). با توجه به تغییراتی که ایشون پس از جنگ تحمیلی
و شهادتِ پیشگامانِ انقلاب برای بقایِ  انقلاب و کشور در پیش می‌گیرند.
جمع این کتاب با ولایت‌فقیه امام خیلی جالب بود برام.
ضمن اینکه وصیت‌نامه امام خیلی مهم است در فهمِ آخرین نسخه به روزرسانی شده امام پیش از رحلت :)
نگاه جهانی امام در جدال دو اسلام و تاکیدشون بر مستضعفین بسیار بسیار برایم ستودنی بود.
شیوۀ نگارش نامه‌ها بسیار آموزنده بود. ایشان در عین حال که هر بار تاکید می‌کردند ب شما علاقه‌مند هستم و رعایت انصاف نقدشان را بازگو می‌کردند.
این توامان دیدن نقدها و تعریف کردن از افراد برای نگه داشتنشون و ناامید نشدنشون بسیار جالب بود. حتی به آقای منتظری نمی‌گن برو تو از انقلاب بیرونی می‌گن برو توی حوزه و فعالیت‌های علمی به مردم و انقلاب خدمت کن. با اینکه بارها به ایشان می‌گویند که تریبونِ منافقین شدند.
در کل امام روح‌الله قلبمان را تسخیر کرده است.