معرفی کتاب شاهزاده و بینوا اثر مارک تواین مترجم محمدرضا ملکی

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
نمایش همهتوضیحات
ادوارد، ولیعهد انگلستان، تام، پسربچهی فقیر و بینوا را در حیاط قصر می بیند. ادواردمتوجه شباهت تام با خود میشود و او را به قصر می برد. بچه ها تصمیم میگیرند، لباسشان را عوض کنند، اما نگهبانان قصر آنها را اشتباه میگیرند و پادشاه واقعی را از قصر بیرون میکنند و پسرک بینوا در لباس پادشاه در قصر میماند. اما این اشتباه سرآغاز ماجراهای بسیاری است برای نشان دادن تفاوتهای زیاد و عمیق زندگی اشراف و درباری با زندگی فقیرانه و خیابانی دو انسان، که به لحاظ ظاهر ذرهای با هم تفاوت ندارند.
بریدۀ کتابهای مرتبط به شاهزاده و بینوا
1403/7/2
1403/10/1
1403/10/6
1404/2/21

خب باید بگم که تو بچگیهام یه انیمیشن باربی به اسم شاهزاده و گدا بود و براساس اون انیمیشن فکر میکردم که قراره کتاب هم همونطور باشه، ولییی فرق داشت... این داستان دربارهی یه شاهزاده و یه پسر فقیره که خیلی شبیه هم هستن و یه روز به طور اتفاقی جاشون با هم عوض میشه. هرکدوم زندگی اون یکی رو تجربه میکنه؛ شاهزاده با فقر و بیعدالتی روبهرو میشه و پسر فقیر با سختیهای حکومت کردن. این تجربه باعث میشه هردوشون بیشتر بفهمن، مهربونتر بشن و یاد بگیرن که قضاوت بر اساس ظاهر اشتباهه. داستان با زبونی ساده، به ما یاد میده که همهی آدما ارزش دارن، مهم نیست فقیر باشن یا شاهزاده. قدرت باید همراه با عدالت و دلسوزی باشه. در کل، هم سرگرمکنندهست، هم آموزنده و برای کودک و نوجوان مناسبه .
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.