لیستهای کتاب ابرک☁️ لیست منتشر کرد. دیروز ¹⁴⁰³ 33 کتاب جالب طور 0 2 اسماء کرباسچی لیست منتشر کرد. 1403/9/18 تاریخ خوانی اهلبیت 4 کتاب با چه کتابهایی با زندگی از اهلبیت در قالب رمان آشنا بشیم؟! 0 3 زهراسادات احمدزاده لیست منتشر کرد. 1402/4/12 من و کتاب و ۱۴۰۲:) 49 کتاب ۱۴۰۲ تا به این لحظه::: 0 29 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. 1401/12/17 تاریخ اسلام در قالب رمان و داستان 79 کتاب تاریخ اسلام و اهل بیت و اصحاب ایشان در قالب داستان و رمان اين فهرست در حال تكميل است. ممنون مي شوم دوستان كتابهايي از اين دست را كه در فهرست من هنوز نيست، به من معرفي كنند. 15 105 کتاب خوب لیست منتشر کرد. 1403/2/8 انوار الهی 9 کتاب همه اعضای خاندان عصمت و طهارت در طول تاریخ آثار جاودانی برای بشریت باقی گذاشته اند. با این حال، امام جواد،امام هادی و امام حسن عسکری علیهمالسلام به سبب اینکه بیشتر عمر باکرامت خود را در زندانهای عباسی به سر بردهاند، نسبت به سایر ائمه شناخته شدهاند و کرامات و زندگی این بزرگواران بیشتر مغفول مانده است. در بستهٔ مطالعاتی حاضر تلاش شده است تا با معرفی رمانها و داستانهای مستند، ضمن معرفی این ائمه بزرگوار، خواننده را با آنچه بر ایشان گذشته است، آشنا نماید. در این مجموعه کتاب، علاوه بر داستانها، روایتهای بازآفرینی شده نیز وجود دارند. 0 3 زینب لیست منتشر کرد. 1403/1/17 کتابهایی در مورد امامِ مقتدرِ غریبمان :))) 6 کتاب گاهی میخواهیم ، اما نمیدانیم ؛ 0 5 محمدتقی ریاحی لیست منتشر کرد. 1402/12/8 تاریخ اسلام و تشیع 18 کتاب ۱۸ کتاب که با مطالعهٔ آنان، سفری به تاریخ اسلام و تشیع خواهیم داشت. شاهد تولد حضرت محمد(ص) و سپس یتیم شدنش خواهیم بود. او را در آغوش ابوطالب و فاطمه بنت اسد نوازش میکنیم و وقتی جوان شد، دستش را در دست بانو خدیجه(س) خواهیم گذاشت. کمی بعد به رسالتش ایمان میاوریم. ظهور اسلام را به چشم خویش خواهیم دید و دشمنی مشرکان مکه با پیامبر را شاهد خواهیم بود. در فراق بانو خدیجه(س) اشک میریزیم و دختر او و پیامبر، حضرت فاطمه زهرا(س) را دلداری خواهیم داد. مسلمانان را تا مدینه همراهی خواهیم کرد و پرچم اسلام را روز به روز بالاتر خواهیم برد. مکه را فتح و در غدیر خم با حضرت علی(ع) بیعت خواهیم کرد. در داغ پیامبر میگریم و هنوز داغدار پیامبریم که داغ دخترشان را بر دلمان خواهند گذاشت. عهدشکنی مسلمانان را میبینیم و خلافت غاصبان را شاهد خواهیم بود. میبینیم که اسلام دارد از راه منحرف میشود اما کاری نمیتوانیم بکنیم. سرانجام حق به حق دار میرسد. با حضرت علی(ع) همراه میشویم در حکومت بی همتایش. در صفین کنار حضرت خواهیم بود اما حق باز به ناحق میرسد و معاویه حاکم مسلمانان میشود. گلچین روزگار خیلی زود گل های دیگرش را هم میچیند. هنوز داغ حضرت علی(ع) را دوام نیاورده، امام حسن(ع) را هم با زهر جعده از دست خواهیم داد. جنایت کربلا را خواهیم دید و مسمومیت هریک از امامانمان را به دست امویان و عباسیان شاهد خواهیم بود. سرانجام به سامرا میرویم و این تاریخ پر فراز و نشیب را با شهادت امام یازدهم و غیبت امام دوازدهم به پایان میرسانیم. 2 16 علی راد لیست منتشر کرد. 1402/8/14 امامین عسکریین 5 کتاب رمان های مذهبی درمورد امام دهم و یازدهم : 🔸هادی: از زبان منتصر (پسر متوکل عباسی) است و اولین رمان نوشته شده درمورد امام هادی(ع) 🔸حاء مشدد: داستان دو راوی دارد: ۱- حکیمه بانو خواهر امام هادی۲- زن امام هادی. توصیف بسیار خوبی برای درک زمان وفات امام حسن عسکری (ع) است 🔸یک نفس تا نگاهت: راوی ها متعدد هستند، ولی شخصیت اصلی شخصی به نام هامون است و به زمانه امام حسن عسکری (ع) اشاره دارد 🔸سر بر دامن ماه: راوی: بانو حدیثه ، مادر امام حسن عسکری (ع)، روایت زمانه هر دو امام 🔸باد یمانی: داستان هایی از امام حسن عسکری (ع) متاسفانه درکل درمورد امامین عسکریین کتاب بسیار کم داریم💔 ان شاالله به زودی بتونم این لیست رو بسیار بلند بالا بکنم 🤲🏻 0 22 ریحــ🌙ـانہ جنتی لیست منتشر کرد. 1402/2/22 باید از نمایشگاه کتاب۱۴۰۲ خرید:) 16 کتاب رمانهای خوب ایرانی که باید بخونی و میتونی از نمایشگاه کتاب خریداری کنی.. 2 33